De rijinstructeur begeleid je goed. Ze hebben heel veel geduld en hebben goede humor. Heel erg dankbaar en blij mee
De rem test vond ik leerrijk
leuke voormiddag gehad soms wel even moeten wachten
Het was een leuke ervaring door de aangename rij instructeurs
Inhoudelijke te weinig. Startuur is startuur. Als 20 mensen hun best doen om tijdig daar te zijn nadat jullie een herinnering mail sturen, laat dan de les ook starten en laat deze mensen niet onnodig wachten op mensen die te laat daar zijn. Uiteindelijk loopt de les dan ook onnodig uit !
aangename sfeer om les te volgen (voor mensen die al lang niet meer op de schoolbanken zitten). Lesgever kent zijn materie en kan ze goed en interessant overbrengen. locatie buiten is 's avonds niet verlicht. Vond ik gevaarlijk.
Süper uitleg gedaan en het was plezierig.
Bekwame instructeurs
de les verliep vlot en heel leerzaam
Een top ervaring. Ik had veel schrik om te beginnen met rijlessen, maar deze rijschool heeft me enorm goed geholpen. Mijn rijinstructeur Luc was een echte topper! Hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Ik heb een top ervaring gehad en voel me nu zekerder op de weg!
De opvolgcursus verloopt vloeiend, is een goede bewustwording van eigen handelen en een goede bijsturing.
Steeds zeer behulpzaam
Het vormingsmoment voor begeleiders, wat ik niet nodig achtte omdat we al 2 kinderen hebben leren rijden, vond ik toch interessant. De 3 uur zijn voorbijgevlogen, voor ik er erg in had. Er zitten wat saaiere en minder fijne momenten bij, maar ik heb er toch wat van opgestoken. Zowel onze ervaring als wat te doen met de nieuwe bestuurder kwam aan bod, zodat het ook een praktische les was voor ons.
Goede lesgevers en een fijne persoonlijke aanpak
Veel geleerd en ook op een interessante manier. Interactief en informatief.
Ik heb alles geleerd over veilig autorijden.
Prima sessie gehad. De praktijk oefeningen waren leuk en goed dat er 2 groepjes waren. Het gespreksmoment/vorming/theorie voor de praktijk was erg saai en langdradig. Hier was iets van didactisch materiaal wel welkom geweest.
Nu we het erover hebben, het was een geweldige ervaring, ik heb veel geleerd en veel dingen verbeterd die ik al wist, en ik heb ook geleerd te begrijpen waarom we niet moeten rijden als we dronken zijn of als we stoffen slikken die onze hersenen een slecht gevoel geven, als ik droeg een bril die het simuleert. De bouwmannen zijn goed en geduldig met de concurrenten, het was een goede ervaring.
Heel goede cursus voor begeleiders in leren autorijden,
Super lesgever met zeer veel praktische tips en zeker een gevoel dat de les iets heeft gebracht.
Voor ervaring te vragen sturen jullie een mailtje maar voor mijn juiste afspraakje heb ik geen mail ontvangen door dat heb ik mijn 122€ kwijt nu moet ik weer een nieuwe afspraak maken,maar dat gaat hier zeker niet zijn....
Door gebrek aan een goede begeleiding, toch via de rijschool rijlessen gevold en een bekwaamheidsattest om zelfstandig te oefenen verkregen. Super vriendelijk onthaal en begeleiding. Top
Was content dat ze ook fysieke opleiding aanbieden,en zeker op een middag!
Ben blij dat ik dit gevolgd heb zodat ik een opfrissing heb gehad en nu weten we ook wat ze moeten kennen op het examen.