voor ons ook een kleine opfrissing geweest :) :)
Terugkommmoment werd goed overgebracht. Fijne en realistische interactie tussen de rijinstructeurs en lesvolgers.
Hele fijne spreker đđđ
Leuk om te ervaren hoe dingen zijn en wat er kan gebeuren in het verkeer en zo weten hoe er eventueel mee om te gaan
Heb dingen gedaan die je normaal niet op de weg zal leren
De meeste oefeningen waren leuk en goed om te doen. Het was heel interessant alleen moesten we vÊÊl te lang wachten. In die 4 uur dat ik daar was heb ik misschien ander half uurtje effectief iets zelf gedaan, de rest van de tijd heb ik moeten wachten.
Op voorhand vond ik het voornamelijk geldklopperij, maar achteraf gezien vond ik het een zeer nuttige dag.
Goede uitleg van een geweldige lesgever
Alles goed begrepen prima uitgelegd
Ik vond de tips zeer nuttig
x
Heel fijn
nuttige tips voor begeleiders
Leerijk
Het was aangenaam les. Goed info voor toekomst
Goed zeker geen tegenvaller
Cursus begeleider rijbewijs gevolgd zeer enthousiaste lesgever die de 3 uur theorie op een aangename manier kan brengen.
Met veel tegenzin gingen wij die avond naar het vormingsmoment. Maar het enthousiasme van de lesgever zorgde ervoor dat er een aangename sfeer was. Met een goed gevoel en een opgefriste verkeerskennis gingen wij terug naar huis.
Vriendelijkheid, vlot en voldoende duidelijk.
Zeer aangename presentatie zeer interresante gegevens ook een opfrissing van sommige verkeers regelementen die na verschillende jaren niet meer zo relevant zijn bij ervaren bestuurders men is namelijk nooit te oud om bij te leren,een dikke proficiat voor jullie bedrijf.
Ik heb veel vragen kunnen stellen en heb veel bijgeleerd. Ik moest 6 uren verplicht rijschool volgen en rijschool kan nog veel dingen aanreiken die je vanuit jezelf nooit zou doen. Tips i.v.m. parkeren, etc. heeft mij heel goed geholpen!
mijn begeleider legde alles super uit en bleef altijd rustig was ook heel fijn om een babeltje mee te slaan! mijn ervaring? SUPER! en ik raad het iedereen aan!
Een namiddag waarbij er een gevarieerd aanbod was tussen doen en denken (groepsgesprekken)...
Onthaal was kil. Pauze vond ik jammer dat er geen water of koffie voorzien was. Ook geen pen of papier terwijl we toch betalen voor de infoavond. Ik was nu wel voorzien maar niet iedereen. Uitleg was duidelijk, doch ik miste enthousiasme, de tweede helft ook veel interessanter dan het deel voor de pauze.
Ok
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch â iedere stem telt.