Mijn ervaring was met rijden goed
Leuke begeleider
Het was wel vroeg opstaan, maar het was zeker een inzichtgevende ochtend , ik heb weer nieuwe informatie opgedaan, het gaf me even een reality check, en de opdrachten met het autorijden waren ook erg interessant om mee te maken.
De cursus is nog nieuw en dus voor verbetering/vervolledigen vatbaar. Gebruik van de cruise control : werking, waar wel en waar niet gebruiken. Wat met het afgeleverde begeleidersattest : moet in de wagen liggen, en/of naar het gemeentehuis, en/of naar het examencenter en/of nog een andere bestemming ?
Ongelooflijk dat deze cursus gevolgd dient te worden om iemand te mogen leren rijden. Dit was gewoon een opfrissing van de theorie. Op zich kan dit handig zijn, maar dan voor iedereen die zijn rijbewijs al 8 jaar heeft. Belachelijk dat dit een verplichting is. Maar goed dat de lesgever het toch iets of wat interessant kon maken met zijn enthousiasme.
Zeef goede uitleg op vormingsmoment begeleider.
Antoon was een zeer ervaren instructeur en heeft ons veel kunnen leren
1 negatirk punt: Met warm weer: niet te doen daar
Klaslokaal was wel heel warm
Eerste indruk: Allemaal kabels over de vloer en overal, lokaal niet echt ingericht als een leslokaal, veel te warm met de ramen en een airco dat bestemt is voor een huiskamer, De lesgever is bekwaam en antwoord op alle vragen en geeft perfect les,
De theorie was niet altijd even boeiend, maar de praktijk was leerrijk.
Het was heel leerrijk. Zeer vriendelijke lesgever!
Ondanks dat niemand ernaar uit keek om naar de terugkomdag te komen, was het toch heel leuk en leerrijk. De man vertelde gepassioneerd en vanuit eigen ervaring.
lokaal kan veel beter bij warm weer, en als er iemand voor u zit die groter is dan u zie u niets want rechts of links kijken kan niet er staan pilaren in de midden gang die het zicht zeer hard belemmeren van het scherm
Ik vond het een zeer leerzame en informatieve avond! Ik zag er wat tegenop 3 uur lang, maar de instructeur vertelde het niet saai maar op leuke en soms grappige manier. Ik heb geen seconde verveeld
...
Goede opfrissing
Bepaalde situaties in het verkeer duidelijk uitgelegd.
Had 5 kunnen geven maar de airco was ondermaats
Het was perfect
vlotte lesgever interessante info wist het meeste nog maar een refresher en sommige nieuwe info waren uiterst nuttig
Super lesgever
Heel duidelijke uitleg wat betreft de nodige documenten en geplogenheden. Mooie opfrissing van de meest voorkomende knelpunten in het rijexamen. Voldoende tijd voor enkele vragen bij soms moeilijke verkeerssituaties Zeker een aanrader voor iedereen.
Interessante avond op een aangename manier gegeven. De ruimte was wel klein en warm
Er zijn voldoende parkeergelegenheid en oplaadmogelijkheden op het terrein. De ontvangst en inschrijving voor de cursus verliepen uitstekend en soepel. De trainer heeft humor, wat altijd goed is. Ik voelde me tijdens de cursus nooit slaperig, want hij wist de aandacht vast te houden.