Tijdens het terugkommoment waren ze heel vriendelijk, ze werken met een automaat omdat dit beter is voor de auto dan handgeschakeld. Hier had ik stress voor aangezien ik met handgeschakeld rij maar ze hebben me goed geholpen. Ook tijdens de oefeningen die we moesten doen had ik toch een schrikje maar ze hebben me erdoor gepraat. Fijne ervaring!
Duidelijke uitleg , Bedankt
De lesgever was niet goed. Tijdens het beginnend gesprek praatte hij zeer lang (2.5u) over dingen die er eigenlijk niet toe deden. Hij had het over belangrijke zaken zoals alcohol etc., maar praatte ook zeer lang over welke auto we zouden kopen (elektrisch of diesel). De leerlingen waren allemaal studentenleeftijd, voor ons heeft dat geen zin, niemand ging nu al een auto kopen. Hij stoefte erover dat hij medisch was afgekeurd, maar met leesbril hij wel slaagde, terwijl hij die niet opzet in het verkeer. Het was ook geen gesprek, eerder een lezing zonder enige bijdrage van ons. Ook tijdens de oefeningen konden we geen vragen stellen. Er werd bijvoorbeeld gevraagd of de noodrem schadelijk was bij een manuele auto, maar de lesgever gaf geen antwoord en begon 15min lang te vertellen over fatbikes en de drugsproblemen in zijn buurt. Dat was niet relevant. Hij werd kwaad op 1 leerling die slipte bij de oefening daarop, maar was dat niet juist de bedoeling om dat aan te voelen en af te leren? Op het einde had hij dan geen tijd meer over voor het eindgesprek, hoewel we maar met 6 leerlingen waren en de oefeningen dus juist vlot hadden moeten verlopen.
Heb bijgeleerd en was plezant
Het was een leerzame avond
Interessante cursus op een erg leuke manier gebracht door Toon
Nuttige informatie dat ik aan mijn leerling kan doorgeven. Informatie was ook duidelijk uitgelegd et de bijbehorende illustraties en oefeningen.
Interessant
Het was zeer aan genaam om wat bij te leren
Het verkeer is doorheen de jaren geëvolueerd. Het was zeker nuttig en leerzaam. Voor mij opnieuw een opfrissing over de huidige ontwikkelingen in het begeleiden van mijn kind naar toekomstige chauffeur.
leuke instructeur, greep in wanneer nodig was en gaf een interessante uitleg
Duidelijk uitgelegd!
Goed uitleg
Het werd allemaal op een leuke manier gebracht waardoor je het gemakkelijk begreep.
Goede en duidelijke uitleg!
Top lesgever Goede PPT Duidelijke uitleg Een aanrader
Ik vond het echt wel de moeite , al heb ik mijn andere dochters ook zelf leren rijden , toch bij deze oefeningen , zag je dingen die je toch wel vergeet toe te passen , alsook de uitleg die gegeven werd was fantastisch en een mooie ervaring om deze mee te krijgen , kortom het was de moeite en een leerijke les , mvg .
Perfecte leraar!!
Ik stond er eerlijk gezegd wat kritisch tegenover maar heb er zelf toch veel van opgestoken. Een aanrader voor iedereen aangezien ervaren chauffeurs vaak rijden op automatische piloot. Hierdoor bestaat de kans om bepaalde dingen over het hoofd te zien. Een opfrissing nu en dan kan nooit kwaad.
Goede uitleg door bekwame lesgever
Heel fijne lesgever helpt heel goed!
Jos super persoon fijne uitleg en aangename man
Alles was perfect mvg
Goede en enthousiaste lesgever. Soms wat veel uitweiding over onderwerpen die niet gerelateerd waren aan de les zelf, maar dat kan enkel toegewijd worden aan enthousiasme :)
Het was een goede persoon wat de nodige uitleg gaaf en goed de vragen beantwoorden En een heel beleefd en behulpzaam persoon Een aanrader