Het was goed heb dingen bij geleerd
Goede tips gegeven. Bedankt
Leuke afwisseling tussen herhaling van de theorie, praktijkvoorbeelden en tips voor een goede begeleiding.
Alles goed verlopen er was ook veel interessante info
Was gewoon een heel lekker ervaring
Ik heb echt genoten van de cursus. Dhr. Pilozzi Antoon is geweldig in het uitleggen en geven van de cursus. Heel erg bedankt.
Leerrijk
Fantastisch leraar hij heeft het met hart en ziel gedaan kom je niet meer vaak tegen. Dikke proficiat
Zeer nuttige les
Zeer vriendelijk persoon (Antoon)en duidelijke uitleg. Het was de moeite waard en weer wat bijgeleerd.
Heel veel terug opgefrist
We hebben 3u van onze kostbare tijd besteed aan een verplichte vorming.... Maak er dan ook het beste van! Bij aankomst liet de instructeur duidelijk verstaan de opleiding zinloos te vinden. Dat kan zijn maar blijf professioneel. Hij is dan gestart aan een PP waar behoorlijk wat taalkundige fouten in zaten en waarvan de inhoud niet altijd even samenhangend was. Er werden ook iets te veel zijsprongen gemaakt Ik denk dat zo'n vorming zeker nuttig kan zijn als je praktisch blijft en interactief te werk gaat adhv casussen en verkeerssituaties.
Heel fijne zaak goede weg beschrijving. Heel fijne lesgever , ja , toch veel bijgeleerd.
Dhr Pilozzi Antoon bracht een enthousiaste en gepassioneerde presentatie met aandachtspunten, concrete voorbeelden en vaak gemaakte fouten tijdens de rijopleiding/ wegcode. Dankzij deze opleiding, gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, bent u in staat om meer inzicht te krijgen als begeleider. Bovendien is het attest verplicht wanneer u als begeleider het rijexamen mee wil afleggen (5 maanden vooraf te behalen).
Het was een duidelijke uiteenzetting met handige tips en tricks.
Was een leuke ervaring om te doen
Een hele uitgebreide opfrissing van de wegcode en veel praktische tips. Goede instructeur!
goede tips
Weinig praktische tips, noch voor begeleider, noch voor praktijk examen. Sommige info was mogelijk verkeerd of niet relevant. “Je moet naar links pinken voor en op de rotonde tot je afslaat … in Frankrijk, en niet pinken als je rechtdoor gaat” Zal zelf online tips opzoeken wanneer het zover is.
Ongelooflijk hoe nuttig deze les is. Dit in combinatie met een toffe docent was de les voorbij zonder ik er erg in had.
Goede les met veel praktische uitleg, een ervaren rijlesgever aan het woord. Duidelijk en ondanks dat de les 3uur duurde toch heel de 3uur aandachtig kunnen luisteren. Ook veel handige tips gekregen om rijles zelf te kunnen geven. Veel dingen meegekregen waar toch niet aan gedacht wordt om te starten maar wel essentieel is voor de rijlessen.
De cursus werd vlot geven met de nodige aandacht voor gestelde vragen. Het werd duidelijk gegeven met de nodige voorbeelden.
Het was een aangename en leerrijke les ivm rijden en noodstops te doen,hieraan zie je wat verschillende snelheden doen met een auto die plots moet remmen
Zeker nuttig geweest, Op websites ga ik zeker filmpjes zoeken om op te frissen Informatie na het behalen van je rijbewijs was ook interessant om weten. Blij dat het vormingsmoment bestaat, het is een aanrader voor iedereen die wilt ga begeleiden en is zeker geen overbodige luxe.