Laden reviews...
386 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen benadrukken de reacties duidelijke uitleg door ervaren instructeurs en een aangename sfeer. De combinatie van theorie en praktijk wordt gewaardeerd, evenals een goed georganiseerde cursus. Verschillende opmerkingen verwijzen naar nuttige tips en praktische lesmaterialen. De nadruk op veiligheid en toepasbaarheid in de praktijk komt in de feedback duidelijk naar voren.
Het was een fijne ervaring
21 August 2026
Emma
Genk
Opfrissing wegcode (zoveel is veranderd) Duidelijke PPP Lesgever beheerste de wegcode heel duidelijk. Hij stond open voor vragen Kortom, ik vond het heel goed gedaan!
20 August 2026
Katleen
Zolder
Er was veel te veel uitleg die veel te lang duurde. Dit had geen nut. Het maakte de les enorm saai en langdradig. Als je hetzelfde op anderhalf tot twee uur zou kunnen geven zou het plezanter en interessanter zijn. Dan onthouden we er ook meer nuttige info van.
18 August 2026
Nick
Kortessem
Heel leerzaam.
14 August 2026
Yuna
Genk
1,5h over statistieken, en hoe de boetes oplopen,…. Daarna 1,5h buiten 3praktijkoefeningen gedaan waarvan voor mij het enige nuttige het hard remmen (de noodstop) maken een ervaring erbij hoe het aanvoelt. Voor de rest was het ok. Had gedacht dat we zouden aanvoelen met het slippen op de baan maar dit was ook niet aanwezig. Voor de rest een fijne ervaring en een vriendelijke man met een goede babbel
13 August 2026
Yanaïka
Maasmechelen
Was fijn dat alles nog eens opgefrist werd
Wendy
Paal
De lesgever gaf duidelijke uitleg, voorzag filmpjes en gaf op een boeiende manier les.
Riet
Heusden
Ok
Kristof
Veel bijgeleerd en een goede lesgever
Emile
Paal
Prina
9 August 2026
Parvinder
Borgloon
Bij men terug kom moment waren we met 6. Door deze kleine ging het heel vlot. we hebben genoeg tijd gehad om de proeven te doen en de uitleg was ook zeer breed. Dus ik vond het heel goed
7 August 2026
Juul
Tongeren
Op korte tijd een aantal belangrijke aandachtspunten meegekregen.
4 August 2026
Jasper
Riemst
Josh is de beste lesgever die er is. De oefeningen waren leuk en totaal niet moeilijk.
4 August 2026
Tovias
As
Zeer tevreden van het terugkom moment voor beginnende bestuurders. Altijd mooi meegenomen , de oefeningen die ze met je uitvoeren.
3 August 2026
sanne
Riemst
Directe lesgever to the point. Weet waar over hij bezig is je voelt nog de passie om de cursist iets bij te brengen.
David
Houthalen-Helchteren
Zeer goede uiteenzetting.
Dominic
Heusden-Zolder
De ontvangst was een beetje chaotisch - wellicht omdat de lesgever er alleen voor stond. Misschien in de mail op voorhand aangeven dat er eerst fysiek een handtekening gezet moet worden en dat er daarna een QR-code gescand moet worden. Het eerste filmpje over groepsdruk om in een auto met een dronken chauffeur te stappen had helemaal niks te maken met groepsdruk - eerder met druk door een autoriteitsfiguur. Het dateerde uit een tijd dat we veel te mild waren over het observeren van mensen zonder hun toestemming. Dat gaf een vies gevoel. De lesgever lokte ook af en toe vragen uit over onderwerpen die niet binnen zijn expertise vielen, om dan (gelukkig eerlijk genoeg) te moeten antwoorden dat dat zijn expertise niet is. Ik ben ervan overtuigd dat de lesgever een goede rij-instructeur is en dat hij van die onderwerpen heel veel afkent. Aangezien dit een verplichte oefening is, ben ik wel tevreden dat ik ze hier gevolgd heb.
Dries
Gingelom
Ik heb een zeer goede ervaring gehad met de opfriscursus autorijden. De instructeur was professioneel, geduldig en gaf duidelijke uitleg. De cursus was goed georganiseerd en heeft mij geholpen mijn rijvaardigheid en zelfvertrouwen in het verkeer te verbeteren. Ik vond de praktische tips erg nuttig en zou deze cursus zeker aanbevelen aan andere bestuurders. Bedankt voor de uitstekende begeleiding.
N.v.t.
26 July 2026
Yassin Ali
Duidelijk en helder.
20 July 2026
Huseyin
Genk
Correct verloop. De inlichtingen die ik heb gekregen zullen mij zeker helpen bij de begeleiding van mijn kleindochter. dank u wel. Tonny Driesen
19 July 2026
Tonny
Hasselt
Het was tegen de verwachting in nog best fijn en zeer intrigerend
18 July 2026
Mikaël
Kermt
Ik snap niet dat een terugkommoment verplicht is aangezien ik hier niks nieuws heb geleerd. We hebben 2 uur lang naar persoonlijke ervaringen moeten luisteren en nadien 2 uur lang in de volle zon moeten zitten. In totaal zit je een 30 min in de auto.
17 July 2026
Iluna
Genk
Leuk om slippen, noodstop, en dronken rijden te ervaren. Ook om te weten waarom zo belangrijk een goede zithouding is.
16 July 2026
Deborah
Genk
Ben op zich wel tevreden dat ik de les niet online heb gevolgd maar in de rijschool zelf.
15 July 2026
Patrick
Beringen
Heel interessant deze cursus van 3 uur. Zo omgevlogen. De man die de les gaf Christiaan was enorm deskundig en bracht de theorie op een boeiende manier over. Een echte aanrader voor elke ouder.
15 July 2026
Patrick