Na 4 mislukte praktijkexamens met een andere instructeur (die mij ondanks alles ook goed heeft verder geholpen) had ik eerlijk gezegd de moed bijna opgegeven. Daarna ben ik terechtgekomen bij mijn huidige instructeur Yvan. Dankzij zijn geduld, professionele begeleiding en vertrouwen in mij ben ik uiteindelijk geslaagd voor mijn praktijkexamen. Hij legde alles rustig en duidelijk uit tot hij met zekerheid wist dat ik het begreep, gaf mij veel zelfvertrouwen achter het stuur en wist precies waar ik nog aan moest werken. Want ondanks dat het mijn 5de keer was…heb ik van hem nog heel wat bijgeleerd. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor zijn inzet en steun. Zonder hem was het waarschijnlijk niet gelukt. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrokken en bekwame rijinstructeur!” ⭐⭐⭐⭐⭐
Ik vond de cursus in het algemeen goed en duidelijk, maar er ontbrak naar mijn gevoel een overzichtelijke en efficiënte regeling die had kunnen vermijden dat het langdradig werd en zelfs wat heeft uitgelopen. Tijdens de uitleg werd er bijvoorbeeld regelmatig uitgeweken over een bepaald onderwerp dat niet relevant was aan de cursus. Dit zou misschien verholpen kunnen worden door gebruik te maken van een powerpointpresentatie waardoor de instructeur een houvast heeft. Deze visuele ondersteuning zou ook handig geweest zijn voor de anderstaligen die aanwezig waren en niet alle info begrepen hebben.
En tevreden
Het was verstandig om mee te delen om tijdig aanwezig te zijn, want de locatie is groot en het is even zoeken naar de correcte ingang
Een kleine opfrissing en er word goed uitgelegd wat ze op het praktijk examen verwachten.
Had ni veel zin, dacht dat het maar saai zou zijn. Maar is toch best interessant geweest. En leerkracht legde alles goed uit. Ben blij dat ik geweest ben.
Goed genoeg...
Ik vond het zeer interessant, ikzelf heb weer mijn geheugen kunnen opfrissen. Ik heb weer veel bij geleerd, omdat er door de jaren heen veel nieuwe regels ih verkeer zijn bijgekomen.
Verplicht nummertje maar door de examinator toch op een aangename en 'lichte' manier aangebracht
Ik heb echt genoten van de les en veel bijgeleerd. De instructeur was vriendelijk, professioneel en legde alles duidelijk uit. Een aanrader.
De lesgever was zeer rustig en aangenaam om les van te mogen volgen
Wanneer wegcode wordt aangehaald is info niet steeds correct. Dit mag in deze context wel verwacht worden. Bv: - snelheid - gsm- gebruik - Voorrang kennis en tips rijhouding en techniek zijn goed. Info over manoeuvres zijn interessant en goed. Mogen wel meer aan bod komen. Men mag meer hands on tips voor begeleiding kandidaten verwachten.
De kennis van de lesgever was groot waardoor de les kort maar duidelijk gegeven werd
Ik vond de opleiding zeer nuttig, ook goed als opfrissing van bepaalde zaken in het verkeer wat nuttig is als begeleider zijnde. Dirk gaf duidelijk uitleg en was vriendelijk om op alle vragen te beantwoorden.
Interessante info en genoeg oefenmogelijkheid. Vriendelijke en leerrijke instructeurs.
Top van een leraar (Jos)
Positief
Nuttige cursus
Vlotte, onderhoudende ervaring
Het was een leuke ervaring en de lesgever kon dit ook op een aangename manier vertellen.
Zeer fijn ervaring. Ook de begeleiders waren top fijn en gezellig!
Duidelijk ervaren lesgever met sterke kennis en vaardigheden wat betreft het thema “rijbewijs” , vakkundigheid en vormen van deelnemers aan het wegverkeer. Tevens ook duidelijke mening over andere thema’s waarvan de toegevoegde kennis die hierdoor zou moeten worden opgedaan voor mij wel een vraagstuk blijft .
Opfrissing van verkeersreglement en nuttige tips voor het examen.
Terugkommoment was voor mij een leerrijke ervaring en een goed reminder wat betreft het belang van veiligheid op de weg, Bedankt!
29 Hasseltweg
Genk 3600
Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg. Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over negen vestigingen leiden onze 30 medewerkers kandidaten op in alle rijbewijscategorieën.