vlot en accuraat

vlot en accraat

• Geholpen door: mr. ing. J.A.J. (Jeroen) Hendriks

Fijne, kordate samenwerking. Zakelijk en verhelderend.

De heer Bosch was duidelijk in zijn uitleg. Vooraf was ik goed geïnformeerd over wat mij te wachten stond in dit proces. 'Er komen allerlei vervelende brieven uw kant op waar u vooral niet teveel vanuit emotie naar moet kijken. Het is het standpunt van uw tegenpartij, dus laat het los en laat mij mijn werk doen.' En zo geschiedde, maar omdat ik goed voorbereid was, viel het dus niet al te rauw op mijn dak. De afhandeling verliep verder redelijk vlot, volgens verwachting. En de tussentijdse informatievoorziening was steeds voldoende.

• Geholpen door: mr. E.W. (Edwin) Bosch

Super netjes alles geregeld.

Goede vriendelijke service . Me overal netjes van op de hoogte gehouden. En hoop op een goed uiteinde :) Dank u wel. Yvonne Piro

• Geholpen door: mr. J. (Jorika) Todorov

Super!!

Uitstekend!! Staan meteen klaar als je met vragen zit en er word meteen werk van gemaakt.

• Geholpen door: mr. ing. J.A.J. (Jeroen) Hendriks

Deskundig

Deskundig

Goed behandeld

Ik ben tevreden en ik ben goed geholpen goed resultaat behaald

Mijn ervaring met de heer E.W Bosch zeer positief

Ik heb het een zeer prettige samenwerking gevonden ,natuurlijk zag ik het wel eens niet meer zitten en heb ik wel eens gemopperd De heer E.W Bosch trok me altijd weer uit het negatieve, waarvoor mijn dank De heer E.W Bosch heeft mij altijd een realistische stand van zaken gegeven ,niks mooier praten als dat het was ook niet negatiever dan het was. Zonder de heer E.W Bosch had mijn toekomst en huidige stand van zaken er niet zo uit gezien zo als die nu is Ik ben de heer E.W Bosch zeer dankbaar ,en als iemand mij ooit zou vragen over een advocaat dan zal de heer E.W Bosch als eerste zijn die ik zou roepen Geachte heer Bosch nogmaals mij dank ,en vriendelijke groet , C vd meer

• Geholpen door: mr. E.W. (Edwin) Bosch

Adequaat en snel geholpen.

Ik ben een zeer tevreden klant. Dhr Bosch heeft snel en gericht geantwoord. Uiteraard niet voordat hij met ons had gesproken wat onze wensen waren.

Honderdland 1036

2676 LV Maasdijk

0174-444 880

Over Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

De kiem van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten ligt in het Westland. Onze advocaten helpen zowel particulieren als bedrijven. Wij voeren een algemene (proces)praktijk met de nadruk op: – arbeidsrecht (voor werkgevers en -nemers) – familie- en erfrecht – hulp bij letselschade en overlijdensschade – tuinbouwgerelateerde zaken. Met ons goed bereikbare kantoor in het Westland heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Zo houden wij onze dienstverlening toegankelijk en kunnen wij u nog beter juridisch helpen.

Over Advocaatscore.nl