Ik ben heel goed geholpen en ondersteund door de schadeafhandeling na een ongeluk met mijn motor.
Dankjewel voor de mooie beoordeling en het delen van je ervaring Suzanne.
Toen wij jullie kortgeleden helaas nodig hadden werd er niet moelijk gedaan. Contact met dhr.Muller was ook keurig.
Beste Theo, fijn om te horen en bedankt voor de mooie beoordeling.
Na een lekkage in de keuken, is door de snelle afhandeling alles snel opgelost bedankt!
Ik was gevallen met mijn all risk verzekering. na bellen met de verzekering was alles snel duidelijk. mijn motor ging naar de garage, daar kwam een schadeexpert en de verzekeraar betaalde. super snel gegaan en ik mag binnenkort weer rijden.
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat alles snel geregeld is.
Schrikken die poging tot diefstal van mijn notor. Motor binnen een uur opgehaald en naar dealer gebraćht, binnen 3 weken was alles naar tevredenheid afgehandeld.
Onze schade is snel, vriendelijk en professioneel afgehandeld.
Schade telefonische gemeld, expert snel ingeschakeld, uitkering ontvangen en kreeg al snel en het e-mailbericht dat de schade was verhaald op tegenpartij. Top!
Ik had mijn schade ingediend op m’n reisverzekering en binnen 2 dagen had ik m’n geld op de rekening. Top geregeld.
Snel en zonder drama.
Na het melden van schade aan mijn motor is alles zeer adequaat afgehandeld. De communicatie verliep duidelijk en bij vragen is quakel goed te bereiken.
Huidige schade wordt maar niet afgewikkeld. Ook na meerdere telefoontjes. Meermaals is er aangegeven dat jullie er mee aan de gang gaan.
Al de documenten die ik opgestuurd heb zijn geaccepteerd, en motor is volledig hersteld weer als nieuw
Helaas een motor ongeluk gehad. Maar jullie hebben het heel goed opgelost
Na de schademelding ging alles heel vlot en zonder discussies of irritaties. Niets op aan te merken
Gaven mij een duidelijke uitleg wat de consequenties in financiële zin waren bij de schade zelf nemen of door de verzekering laten uitkeren. Ook jaarlijks alle overige verzekeringen even tegen het licht houdend. Happy customer
De telefonische ervaring is slecht. Na de schade via e-mail gemeld te hebben, was de afhandeling perfect.
Henry Dunantweg 30 30
2402 NR Alphen aan en rijn