Super aardige mensen , snelle service . Ik ben fan !!
Goed contact en goede service
Het vervangen van onderdelen is snel en makkelijk verlopen
Men komt na wat ze beloven en zijn altijd erg vriendelijk en meedenkend.
Ik ben tussendoor snel geholpen voor een band reparatie
Mijn auto laten keuren bij dit bedrijf. Afspraak maken was heel makkelijk en auto was op tijd klaar en goed gekeurd. Ook uitgelegd wat er nog gerepareerd moest worden en dit netjes gedaan
Opm.: ik had een aantal weken eerder zelf de afspraak ingepland via internet. Bij aankomst bleek die niet te vinden. Niettemin is de APK uitgevoerd. Goed opgevangen!
Het is fijn om bij Autobedrijf Arend te mogen zijn👍👍
Goed geholpen met een airco beurt, helaas extra reparatie nodig maar ook dit worst goed geregeld
Wordt er correct en vakkundig geholpen . Ze weten aĺlemaal waar ze mee bezig zijn . Ik rij al vanaf 1989 nissan . Nog nooit problemen gehad die niet oplosbaar zijn. Heb je een punt dan wordt het ook onderhanden genomen.
Zeer positief. Ik had gevraagd om een seintje, als er een jonge inruil Note voorbij kwam, met een automaat. Na een dag of 14 kreeg ik inderdaad een berichtje van Karel Pion. Met inruil van mijn eerdere Note JX-067-J is het deze auto ook geworden. Het garage bezoek heeft daar mee te maken (onderhoudsbeurt en overzetten trekhaak)
Erg snel geholpen naar volle tevredenheid
Alles doet het weer, de auto is gewassen en heeft een onderhoudsbeurt gehad. Top!
Nijverheidsweg-Nood 54
3812PM Amersfoort
Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300