goed geholpen, klantvriendelijk
Goede service en hoef tot nu toe nooit terug met een klacht.
Komen hun afspraken
Vriendelijk,goede uitleg en prima advies voor mij als Nissan rijder
Moest oliefilter vervanger en olie verversen en kreeg een telefoontje dat ze de auto helemaal nagekeken hadden waardoor ze zagen dat ook de remschijven en remblokken versleten waren. Dus die wilden ze ook vervangen er is dus een grote beurt gedaan. Fijn dat ze daar achter kwamen zo rijden we weer veilig. 👍🏼😊
Vervelend dat er bij ieder bezoek om mijn ervaring wordt gevraagd.
Alles 100% volgens afspraak. Lekkere koffie.
Ben erg tevreden met de ontvangst en reparatie aan de auto
Alles naar tevredenheid verlopen
De auto had een kleine beurt en APK keuring nodig. We hadden die dag nog een aantal afspraken staan en konden gratis een leen-auto gebruiken. Top!
Wij zijn iedere keer zeer tevreden met de service die geboden wordt.
Zeer tevreden , goede en snelle service
Werd direct geholpen en uitgelegd hoe mijn “probleem” opgelost kan worden.
Vriendelijk en duidelijk personeel
Goede garage
Vlot en correct geholpen. Goede prijsopgaaf vooraf.
zeer goed
Stekker van de kachelventilator was na 15 jaar stuk, vreemd want dit heeft niets te lijden. Fijn, het is gerepareerd. Niet fijn, het was niet helemaal goed teruggezet en moest daarom nogmaals langskomen.
Prettig ontvangen en geholpen.
Ik kwam voor de terugroep actie voor mijn Micra Was nog nooit bij Arend geweest Het was snel gemaakt de afspraak en het vervangen van de airbag ging snel en goed.
Een klantvriendelijke organisatie met verstand van auto’s, waar ik mijn auto met een gerust hart achterlaat voor een onderhoudsbeurt met APK. In de wetenschap dat ik ‘m in topconditie weer ophaal.
Prima!!!!!!!
Nijverheidsweg-Nood 54
3812PM Amersfoort
Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300