supertevreden
heel tevreden over de behandeling maar ook mederwerker
3 January 2022
kader Ozdemir
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Mooie folder van de organisatie waarin wordt aangegeven dat je met slecht 3 behandelingen van je tattoo af bent! Inmiddels 7 behandelingen verder en amper verandering te zien! Personeel dat je slecht informeert en geen stappen daarin onderneemt! Staat zelfs onderaan deze beoordeling dat je er met slecht 3 handelingen vanaf bent! Slecht slecht slecht! Doe je je beklaag hoor je verder niks meer!
2 January 2022
Glynis
Arnhem
De clinic ziet er keurig uit, de mensen zijn vriendelijk en geduldig. Na iedere behandeling wordt de prijs bepaald en die is heel redelijk.
24 December 2021
Janneke
Lochem
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Het verwijderen kost tijd maar het gebeurt op een veilige manier. Dat is het belangrijkste. Geen littekens en de tatoeages zijn na 10 behandelingen al 50% minder zichtbaar. Fijne en duidelijke begeleiding.
24 December 2021
John
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Tatoeage verwijderen Ik ervaar weinig tot geen pijn en het herstel is vaak binnen 3 a 4 dagen het resultaat is zeer goed
26 November 2021
Ron
Fijn en professioneel geholpen
14 November 2021
Sjoerd
Doetinchem
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Ben voor derde keer langs geweest eerste twee keer ging goed derde keer tweede graad grote brand wond opgelopen doordat coolpack recht op huid is geplaatst !! Nu bang voor litteken omplaats van letters van mijn arm ben erg benieuwd hoe dit verder opgelost gaat worden bij mijn volgende afspraak
9 November 2021
Hein
Velp
Nette ontvangst, aardig personeel. Er staat een mooie folder in de wachtruimte waarin staat dat je met 5 laser behandelingen van je tattoo af kan zijn. Helaas heb ik al 6 behandelingen gehad en zie ik nog niet het gewenste resultaat. Jullie zetten het zelfs in het stukje tekst hieronder neer! Dat je maar 3 behandelingen nodig hebt! Het personeel speelt niet in op verbetering.
4 November 2021
Glynis
Arnhem
Bij mijn eerste consult werd aangegeven dat mijn tattoo van 'goede kwaliteit' is (dik gezette lijnen, donkere en waarschijnlijk kwalitatief betere inkt). Dus het zou wel bovengemiddeld aantal sessies duren. Vijf à zes behandelingen. Nu na sessie acht is de tattoo nog niet weg. Hierover contact gehad met de arts en consulent van de kliniek. Waarschijnlijk was de inschatting te voorzichtig en zijn sommige tattoos (afhankelijk van de 'kwaliteit' bij aanvang van de sessies) gewoon lastiger te verwijderen. Er is in goed overleg gesproken over voortzetten van de sessies (oplossing: twee sessies voor rekening van kliniek), want na verwachting ben ik nog wel aantal sessies nodig.
3 November 2021
Raymond
Deventer
Voor afgaand aan het kaderen langer koelen zodat huid/ zenuwen meer verdoofd zijn.
2 November 2021
Harry
Bunschoten
Eerder een intake gehad voor tattoo laseren en begonnen met de eerste behandeling. Mooie en schone kliniek. Professioneel en vakkundig personeel. Ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Kaylee legt alles goed uit en behandeld op een fijne manier!
2 November 2021
Shahad
17 September 2021
Pauline
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Je word keurig begeleid, vriendelijk en professioneel!
17 September 2021
Esther
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Ik heb contact gezocht met de Tattoo Laser Clinic om een tattoo te laten verwijderen. De eerste intake verliep bijzonder prettig. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat ik zou kunnen verwachten, dit aangevuld met foto's van andere behandelingen. Inmiddels heb ik de eerste behandeling gehad en daarna ging het inderdaad precies zoals tijdens de intake was aangegeven. Ik ben erg positief en de volgende behandeling staat al gepland (al hoop ik natuurlijk dat ik er iets minder nodig heb dan ze inschatten maar ook dat zullen ze wel goed hebben gedaan ;-)
25 August 2021
Jans Lisman
Bilthoven
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Duidelijke uitleg zodat je precies weet hoe het proces verloopt en wat je kunt verwachten. Geen sprookjes maar realistisch.
19 August 2021
Esther
Huissen
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Goede uitleg mbt te verwachten resultaat. Nuchter en duidelijk
19 August 2021
Jackie
Beste Jackie,
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Wordt erg netjes behandeld. Vriendelijk personeel
30 July 2021
Michel Driessen
Zevenaar
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Ik heb mij tatoeage niet geheel laten verwijderen maar gedeeltelijk. Er waren jaren geleden schaduwen naast de tatoeage gezet die nu uitgevlekt leken. Deze schaduwen zijn in 3 behandelingen weg gelaserd. Pijn viel reuze mee. Het resultaat is heel mooi geworden, geen witte littekens of verdikking van de huid. Ik ben zeer tevreden!
16 July 2021
Marieke
Gewoon alles netjes gedaan
Hein
Velp
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Zeer vriendelijk netjes en duidelijk
Danny
Voorthuizen
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Ik kwam binnen met een fout die ik graag wilden herstellen. Door de juiste vragen te stellen en een arts die goed luisterde naar mijn wensen ben ik tot nu toe goed op weg naar het gewenste resultaat.
Jaap
IJzendoorn
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Aardige medewerkers, duidelijke uitleg en geen nare bijwerkingen, top
22 June 2021
Lisanne Schurink
Groenlo
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Het was zeer fijn en gerust binnenkomen je word goed geïnformeerd en alles word je duidelijk uitgelegd alles is naar wens en verwachtingen gegaan
21 June 2021
Robin
Winterswijk
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Wachtende op het eindresultaat vwb het laseren, heb ik mijn eerste behandeling als zeer prettig ervaren, een duidelijk verhaal. Geen verrassingen achteraf.
16 June 2021
John
DUIVEN
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Ondanks dat ik geen afspraak had om direct te laseren, was dit toch mogelijk. Na de duidelijke en relaxte uitleg heb ik besloten om direct aan de slag te gaan. Alles gaat heel prettig. Er wordt tijd genomen voor de uitleg en bij elke stap wordt er verteld wat ze gaan doen.
16 June 2021
Wilko
Harderwijk
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
De naam van je inmiddels ex-geliefde, de sleeve die je baas niet kan waarderen of die ene tattoo die je in een dronken bui of in een opwelling hebt laten zetten. Je baalt ervan en je wilt ervan af. Of, je tatoeage is vervaagd en lelijk geworden, dus weg ermee!
Techniek staat voor niets. Een tatoeage weg laten laseren kan nu sneller en goedkoper dan ooit. Wij beschikken over de PicoCare 450, nieuwste laser die 3 tot 4 keer sneller is dan alle andere lasers tot nu toe.
Laat je tattoo weg verwijderen met de Porsche onder de lasers. Je hebt gemiddeld slechts drie behandelingen nodig, die je ook nog eens minder tijd kosten en daardoor bovendien weinig tot geen pijn doen.
Bakenbergseweg 72
6814MK Arnhem