Goede ervaring
Goede ervaring Goede uitleg vooraf Prijs indicatie vooraf
23 May 2023
C
Deventer
Zoals aangegeven in een mooie folder dat je met 5 behandelingen van je tattoo af bent. Helaas naar 8 behandelingen is hij wat vervaagd. Aangegeven bij de locatie manager. Die zou 2 weken geleden overleggen. Maar helaas nog niks van vernomen! Kortom slechte tevredenheid naar klanten toe en communicatie. Alsof je aan het lijntje gehouden wordt!
18 April 2023
Satisfecha
21 March 2023
Gina
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Hele slechte ervaring met jullie Clinic ben benieuwd als deze recensie dan ook wordt geplaatst
21 March 2023
Hein
Velp
Duidelijke uitleg over de kosten Schone nette kliniek Afspraken makkelijk zelf in te plannen
21 February 2023
Chris
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Het was een super fijn gesprek en het voelde direct heel positief.
31 October 2022
Emma
Vakkundig, vriendelijk, schoon
19 October 2022
Jackie
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Sehr zufrieden, alles super, Kann es nur weiter empfehlen
20 September 2022
Mihrican
Kleve, Deutschland
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Goed Maarmen kan geen kleur weg laseren helaas
Amy
Was goed
Leonardy
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Ik word door 1 van de medewerkers altijd goed en aardig behandeld, zij is ook altijd een luisterend oor. Ik heb best we een diepe tattoo maar op de site zegt men daar 3 tot 6 behandelingen voor nodig te hebben ik heb er inmiddels 7 gehad en denk dat ik de 10 moet gaan overschrijden. Nu zit ik echter in de fase van dat er geen terug mogelijk is. Ik hoop daarom wel extra gecompenseerd te worden voor enkele extra behandelingen
Harry
Bunschoten-Spakenburg
Goedendag hierbij wil ik ons verhaal melden. Mijn man is bezig met laseren van zijn tatto. Hij heeft een behoorlijke brandwond opgelopen. Er is nu nog steeds een smerige plek op zijn arm . Plus de tatto zou weg zijn met 5 behandeling mooi niet dus . Wij moeten de behandelingen nog steeds zelf betalen terwijl hij vors litteken heef van de brandwond die onder de tatto zit . Wij zijn vreselijk teleurgesteld hier terwijl wij er niks aan kunnen doen. Ze blijven zeggen het gaat weg ...mooi niet dus
Hein
Velp
Ben erg blij met de laser clinic. In begin vond ik het erg spannend en was bang om veel pijn te hebben, dit veel reuzen mee. Alles werd netjes uitgelegd en nu na enkele behandelingen zie ik al duidelijk een verschil.
15 June 2022
Serkan
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Al bijna twee jaar diverse tattoos laten laseren, ook mijn man. Beide ontevreden met het resultaat, maar wel elke keer afrekenen. Ben elders geweest (hij is helaas gestopt) daar zijn alle tattoos verdwenen. Als ik aangeeft niet tevreden te zijn…”ja helaas”! Nee ik kom niet meer terug.
14 June 2022
Suzanne
Arnhem
Word er super goed geholpen door een vriendelijke dame
16 April 2022
Mark
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Vriendelijke personeel die hun werk professioneel uitvoeren.
21 March 2022
Dyon
Nijmegen
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
De laatste twee behandeling zijn erg goed gegaan ik heb nu een huidtherapeut die weet wat ze doet!
Paulo JP
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
De afspraak is altijd vlot en zorgvuldig. Goede informatie over eventuele nazorg. Kortom waar voor je geld!
Brendan
Almere
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Eerste sessie gehad, duidelijke uitleg en vriendelijke benadering. Top
Gert-Jan
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Goed en deze keer gratis behandeld ik hoop dat de nu gewijzigde behandelmethode succesvol gaat zijn.
1 March 2022
Harry
Bunschoten
Bevalt goed
22 February 2022
Danny
Voorthuizen
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Je word goed geholpen. De mensen zijn vriendelijk en beleefd. Er wordt duidelijk antwoord gegeven op vragen die je hebt. Ook is er aan het begin van mij behandeling duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en hoelang dit ging duren.
24 January 2022
JC
IJzendoorn
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Ik zie al verschil, het gaat snel, grondig en altijd netjes. Ik vind de medewerker ook ontzettend betrokken en er worden realistische verwachtingen weer gegeven. Ik ben tevreden!
24 January 2022
Niki
Nijmegen
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
Van te voren werd aangegeven dat het laseren pijnlijker is dan het zetten van een tattoo. Uiteindelijk viel het erg mee. Dezelfde dag en de dag erna wel een branderig gevoel, maar door te koelen is het niet pijnlijk. Wel meer sessies nodig dan ik had verwacht.
3 January 2022
Laura
Dordrecht
Met vriendelijke groet, Team Tattoo Laser Clinics
De naam van je inmiddels ex-geliefde, de sleeve die je baas niet kan waarderen of die ene tattoo die je in een dronken bui of in een opwelling hebt laten zetten. Je baalt ervan en je wilt ervan af. Of, je tatoeage is vervaagd en lelijk geworden, dus weg ermee!
Techniek staat voor niets. Een tatoeage weg laten laseren kan nu sneller en goedkoper dan ooit. Wij beschikken over de PicoCare 450, nieuwste laser die 3 tot 4 keer sneller is dan alle andere lasers tot nu toe.
Laat je tattoo weg verwijderen met de Porsche onder de lasers. Je hebt gemiddeld slechts drie behandelingen nodig, die je ook nog eens minder tijd kosten en daardoor bovendien weinig tot geen pijn doen.
Bakenbergseweg 72
6814MK Arnhem