Deze garage denkt mee, is vriendelijk en vakkundig.

Bij reparaties die nodig zijn krijg ik een duidelijke uitleg, met eventuele alternatieven. Er wordt altijd naar de goedkoopste, maar veilige oplossing gezocht.

Kundig en vriendelijk

Kundig en vriendelijk

7 jaar geleden had ik een Citroën gekocht bij Walter. Dat was echt een top auto. Nu was ik toe aan een nieuwe auto. Op zijn site kon ik niet iets geschikts vinden dus heb gebeld. Walter had een oude Xsara te koop staan, nog niet op de site. Nieuwe accu, distributieriem, helemaal opgepoetst, apk, grote beurt enz. Walter kwam er achter de de airco kapot was, ik kon hem nog niet ophalen, moest gemaakt worden. Ongelooflijk maar de auto van al 22jr, lijkt wel nieuw! Ben heel en heel blij ermee. Walter en Peggy zijn zeer behulpzaam, meedenkend, gezellig en eerlijk!! Kan ik niet vaak, tot niet, zeggen over garages!! Ze nemen de tijd voor je, maar dan ook echt :)

Goed als altijd

Om 9 uur auto voor APK gebracht, 2 uur later was het alweer gepiept. En fijne service dat ik een leenfiets kan krijgen

zoals altijd perfect

Ondanks alle werkzaamheden om de lijm te verwijderen, de wachttijd voor de bestelde materialen en de plaats die mijn auto 2 dagen innam in de garage toch een hele redelijke rekening gekregen. Petje af

Deskundig geholpen

Plezierig, vriendelijk en snel geholpen bij en met de koop van mijn auto.

altijd fijn, vriendelijk en goed!

altijd goed en sevicegericht

zeer tevreden

top!

Altijd goede service, meedenkend, en ik vertrouw ze volledig

Al een aantal jaren klant bij Walter en ik vertrouw ze 100%, ze zijn fair, mega vriendelijk en altijd goede service. Ik denk niet dat er een leukere en betere garage bestaat ;)

Groot probleem stante pede opgelost.

Als je remschakelaar het begeeft doen je remlichten het niet meer. Als het dan vrijdagmiddag 16.00 is…Wat nu? Peggy aan de lijn, even kort overleg, kom meteen maar langs. Voor 17.00 kon ik weer veilig de weg op. Ik word daar heel blij van…

Zeer bekwame vakmensen met veel citroën ervaring. Vriendelijk, meedenkend en geen verkoopfranjes. Open en eerlijk. Je staat lettelijk direct in de werkplaats.

mijn tweede huis

Altijd weer gezellig als de auto stuk is

Uitstekend!

Alles is altijd prima geregeld.

Top !

vriendelijke ontvangst en deskundig personeel

Super service en vakmanschap, heel vriendelijk

Super goed garagebedrijf met heel veel kennis en kunde, ook van klassieke auto’s zoals mijn bijna vijftig jarige Citroën GS. Heel vriendelijk, ik ben al vele jaren enorm tevreden!!!

Heel prettige service

Professioneel, persoonlijk, prettig

Zoals altijd: 5 sterren

En dat al 35 (vijfendertig) jaar!

Dienstverlening en service als vanouds

Ervaring was zeer prettig en duidelijk. De koffie was uitstekend!

Prima garage!

APK keuring: goede service, zeer vriendelijk en zeer kundig!!

Sterk service gericht, helpvaardig, meedenken met de klant.

Ook in drukte direct willen helpen, goede uitleg, vragen worden beantwoord. Neemt de tijd voor de klant.

een apk keuring met verstand en kennis vd deze bijzondere auto !

bij autobedrijf van Broekhoven heb ik het vertrouwen en de ervaring dat zij de`enige zijn in de directe omgeving die verstand hebben van deze AUTO !

Prettig met persoonlijke touch!

Adekwate beantwoording van vragen, en plezierig in de omgang. Bij technisch probleempje, eerlijke reactie.

Vriendelijk, flexibel en vakkundig.

Al jaren mijn garage. ik bemerkte een trilling in de auto, net voor een trip naar het buitenland. Diezelfde dag nog gemaakt.

Helemaal prima

Service is altijd goed en de ongedwongen sfeer is prettig.

Obrechtstraat 42

3572EG Utrecht