Goud van oud.

Gewoon een vertrouwd adres. Na 25 jaar weer terug.

Meest vriendelijke, behulpzame en klantgerichte garage die ik ken.

Zit al jaren bij de garage met veel plezier. Van harte aan te raden.

Uitstekend!

#

Vol vertrouwen mijn auto achtergelaten voor een beurt

Prima meegedacht door de dame achter de balie. Echt heel fijn!

Persoonlijke service, meedenken in mogelijkheden en onderhoud op maat.

zie boven

Al jaren mijn favoriete autobedrijf

Walter & co koppelen een relaxte, bijna huiseljke sfeer aan vakmanschap. De communicatie is eerlijk en helder en er is in al die jaren dat ik er kom nooit iets misgegaan. Topgarage.

Ik kom er al jaren en behalve dat het altijd geld kost is het ook altijd leuk.

Positieve sfeer. Beste garage van Utrecht.

Prima.

Goede snelle service en communicatie.

Uitstekend geholpen

Toen ik met mijn auto bij de garage kwam met een probleem wat andere garages maar niet opgelost kregen wisten ze meteen wat er aan de hand was. Binnen 10 minuten was opgelost waar anderen dagen mee bezig geweest waren. Fantastisch

makkelijke garage, no bullshit.

Fantastisch

Ongekend

Weer goed en snel geholpen

Prettige en vriendelijke mensen die weten waar je voor komt en aanvoelen wat je nodig hebt. Halen en brengen kost minder dan 5 minuten.

To the point, heldere communicatie, klantvriendelijk en goed werk

Ik krijg antwoord op mijn vragen. Er wordt meegedacht en tot nu toe zijn de reparaties en onderhoudsbeurten prima. Ook kun je binnenlopen met een vraag.

Klantvriendelijk

Geweldig klantvriendelijk en service gericht bedrijf. Super snelle reparatie. Heel tevreden en ik zou ze zeker aanraden!

Obrechtstraat 42

3572EG Utrecht