Blij met de super snelle service en de ski’s gleden weer top de bergen af.
Dankjewel voor deze positieve review!
Prettig geholpen. Goed onderhoud aan de ski’s.
Dankjewel voor deze positieve review!
Mijn skies een prima onderhoudsbeurt gegeven en ze waren snel klaar. Samen met de skilessen een goede voorbereiding op de vakantie.
Fijn te horen!
Na goed advies prima onderhoudsbeurt van de ski’s.
Dankjewel voor deze positieve review!
Elk jaar volg ik wat lesjes om het gevoel weer even terug te krijgen en om goed voorbereid op vakantie te gaan. Ik leer altijd iets bij in een fijne sfeer! Voor de vakantie laten we onze materialen verzorgen! Het is elke keer weer super geregeld.
Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent! Hopelijk weer tot volgend jaar!
Fantastische service en snelklaar!
Dankjewel voor deze positieve review!
Snowboard 2 keer laten slijpen en waxxen. Waxxen was prima. Slijpen niet naar m’n zin. Ik wil m’n bord graag van voor naar achter goed scherp hebben. Dus niet de uiteinde afgerond. Voor beginner snowboarders is het waarschijnlijk aan te bevelen. Maar niet voor gevorderde.
Bedankt Jilles, voor jouw feedback. Inmiddels heeft Piet al contact met jou gehad en hopen we dat je straks na de volgende onderhoudsbeurt tevreden bent!
Ski's en snowboard laten behandelen, plus kleine reparatie aan binding. Alles vlot en volgens afspraak goed uitgevoerd.
Dankjewel voor deze positieve review!
De instructeurs waren enthousiast en stelden ons op ons gemak. Het is niet eenvoudig om verschillende niveaus in één groep te begeleiden. Ik vraag me wel af in hoeverre de vorderingen per persoon bijgehouden worden. Met steeds een andere instructeur is dat toch een uitdaging.
Het is absoluut een uitdaging ;)! Maar we hebben hier een goed systeem voor ontwikkeld dat na iedere les de leraar het niveau aanpast zodat bij de volgende les daar op door gegaan kan worden!
Lichamelijk bezig zijn. Intensief bewegen. Afspraken in overleg.
Dankjewel voor deze positieve review!
Eerste ervaring was al ergens jaren '90 en met tussenpozen altijd teruggekomen bij Skirun! Nu alweer een paar jaar voor skilessen van de kinderen en het resultaat was meteen duidelijk in de sneeuw, een flink aantal lesgroepen kon worden overgeslagen. Inmiddels alleen nog maar les op de baan en niet meer in de sneeuw. Ook voor het onderhoud zijn onze ski's al jaren in goede handen bij Piet. Met zijn handmatige waxbeurt blijven de ski's tot aan het einde van de vakantie goed glijden, het verschil was overduidelijk te zien tov anderen met huurski's. Skirun is echt een aanrader!
Dankjewel! En wij zijn superblij met jullie als vaste klanten!
Eerste ervaring met SkiRun! Helder en duidelijk advies.
Dankjewel voor deze positieve review!
Mijn 3 kinderen voor het eerst op skiles. Een mooie basis is gelegd voor in de sneeuw. Voor mijzelf de techniek weer opgefrist en natuurlijk veel bijgeleerd. Met soms eenvoudig aanwijzingen een groot resultaat.
Goed te horen dat jullie zo tevreden zijn!
De lessen verlopen gemoedelijk, positief en leerzaam. We komen al jaren een opfriscursus volgen en ervaren dit als erg prettig. Ook het materiaal brengen we erheen om te slijpen en waxen en ook hierover zijn we erg te spreken.
Heel fijn on te horen dat jullie zo tevreden zijn!
Ik ga het ervaren op de piste volgende week ! Wel is het onderhoud snel en servicegericht uitgevoerd! Vriendelijke medewerkers!
Uiteraard hopen we dat je ook in de sneeuw tevreden was!
Skis laten slijpen, waxen en repareren! Kon even duren, maar ene dag gebracht volgende dag een mail dat ze al klaar waren!! Dat zijn leuke dingen.
Idem dito
Dankjewel voor deze positieve review!
Bij aankomst werd ik keurig geholpen door iemand die mijn skies netjes en vakkundig inspecteerde om te kijken wat er aan moest gebeuren. Daarna kreeg ik door wat voor gradatie er nodig was en wat de prijs daarvan zou worden. Vervolgens kreeg ik een bon, met de mededeling dat ik pas hoefde te betalen bij ophalen. Ik kreeg te horen dat het eventueel een paar dagen zou gaan duren, maar tot mijn verbazing kon ik de skies al de volgende dag weer komen ophalen. Een supersnelle service! En mijn skies hebben zich de hele week prima gehouden. Alleen de laatste dag (vrijdag) heb ik ze nog even zelf een beetje wax gegeven, want toen waren ze aanmerkelijk wat stroever geworden.
Fijn te horen Paulien! En als je nou echt de hele week fantastisch wilt glijden zonder dat je ze zelf even bij waxt dan is de handwax een goede mogelijkheid. Maar we zijn blij te horen dat je zo fijn geskied hebt!
Vakkundig en goede service.
Dankjewel voor deze positieve review!
Prima, net als de skiles die altijd geweldig is!
Dankjewel voor deze positieve review!
Prettig en vakkundig. Zou iets goedkoper kunnen.
Dankjewel voor deze positieve review! Helaas is goedkoper niet meer mogelijk, met alle hoge energiekosten en de onderhoudsapparatuur die op krachtstroom draaien ;)
Ski's staan er weer klaar voor na een goeie service en afstel beurt van Piet. Met de lessen proberen ze het lichaam ook weer de juiste voorbereiding te geven zodat we goed voorbereid de sneeuw weer in mogen. Top service en veel aandacht tijdens de lessen.
Dankjewel voor deze positieve review!
De ski's deden het weer prima!
Wat fijn te horen!
Ski's zaten onder de roest na de terugreis. Nu weer scherpe kanten, glad belang, gewaxed en schoon. Klaar voor de volgende afdaling!
Wat fijn te horen dat je tevreden bent hoe de ski's er nu weer uit zien!
Voor het eerst dit jaar de angstlessen gevolgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Piet neemt de tijd voor je en zet je absoluut niet onder druk. Een aanrader en voor herhaling vatbaar om hier lessen te volgen. Daarnaast ook de ski’s laten waxen, in prima staat retour gekregen en snel!
Met veel liefde gedaan voor jou!
J.J.P. Oudweg 8
1703DE Heerhugowaard
SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.