Vriendelijk en professioneel

De skilessen worden met enthousiasme en leuke opdrachten aan geboden aan de kinderen. De verhuur van skispullen ging soepel en was van goede kwaliteit. Dus al met al een top service en kwaliteit!

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Verhuur van wintersportmateriaal

Perfect!

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

Toppie!!!!

Al jaren brengen wij onze ski’s en die worden mét deskundigheid telkens weer in orde gemaakt. Piet, dank je wel.

Snelle en goede service

Ski's dinsdag middag voor de voorjaarsvakantie gebracht, voor een basisbeurt. Woensdag morgen weer gereed om op te halen.

Super snel en goed werk geleverd

Blij met de super snelle service en de ski’s gleden weer top de bergen af.

Goed geholpen en prettig afgehandeld

Prettig geholpen. Goed onderhoud aan de ski’s.

Super goede service

Mijn skies een prima onderhoudsbeurt gegeven en ze waren snel klaar. Samen met de skilessen een goede voorbereiding op de vakantie.

Uitstekend onderhoud

Na goed advies prima onderhoudsbeurt van de ski’s.

Snelle service en goed verzorgd ski’s! Leerzame leuke lessen

Elk jaar volg ik wat lesjes om het gevoel weer even terug te krijgen en om goed voorbereid op vakantie te gaan. Ik leer altijd iets bij in een fijne sfeer! Voor de vakantie laten we onze materialen verzorgen! Het is elke keer weer super geregeld.

Mijn ski’s zijn weer als nieuw!

Fantastische service en snelklaar!

Wax goed. Slijpen matig

Snowboard 2 keer laten slijpen en waxxen. Waxxen was prima. Slijpen niet naar m’n zin. Ik wil m’n bord graag van voor naar achter goed scherp hebben. Dus niet de uiteinde afgerond. Voor beginner snowboarders is het waarschijnlijk aan te bevelen. Maar niet voor gevorderde.

Goede en kundige service .

Ski's en snowboard laten behandelen, plus kleine reparatie aan binding. Alles vlot en volgens afspraak goed uitgevoerd.

Wat een enthousiaste instructeurs!

De instructeurs waren enthousiast en stelden ons op ons gemak. Het is niet eenvoudig om verschillende niveaus in één groep te begeleiden. Ik vraag me wel af in hoeverre de vorderingen per persoon bijgehouden worden. Met steeds een andere instructeur is dat toch een uitdaging.

Heerlijk skieen. En ook nog wat leren.

Lichamelijk bezig zijn. Intensief bewegen. Afspraken in overleg.

Fijne skischool voor lessen en onderhoud

Eerste ervaring was al ergens jaren '90 en met tussenpozen altijd teruggekomen bij Skirun! Nu alweer een paar jaar voor skilessen van de kinderen en het resultaat was meteen duidelijk in de sneeuw, een flink aantal lesgroepen kon worden overgeslagen. Inmiddels alleen nog maar les op de baan en niet meer in de sneeuw. Ook voor het onderhoud zijn onze ski's al jaren in goede handen bij Piet. Met zijn handmatige waxbeurt blijven de ski's tot aan het einde van de vakantie goed glijden, het verschil was overduidelijk te zien tov anderen met huurski's. Skirun is echt een aanrader!

Top service

Eerste ervaring met SkiRun! Helder en duidelijk advies.

Met het hele gezin perfect les gekregen

Mijn 3 kinderen voor het eerst op skiles. Een mooie basis is gelegd voor in de sneeuw. Voor mijzelf de techniek weer opgefrist en natuurlijk veel bijgeleerd. Met soms eenvoudig aanwijzingen een groot resultaat.

Fijne mensen met verstand van zaken.

De lessen verlopen gemoedelijk, positief en leerzaam. We komen al jaren een opfriscursus volgen en ervaren dit als erg prettig. Ook het materiaal brengen we erheen om te slijpen en waxen en ook hierover zijn we erg te spreken.

Keurig onderhoud op mijn ski’s!

Ik ga het ervaren op de piste volgende week ! Wel is het onderhoud snel en servicegericht uitgevoerd! Vriendelijke medewerkers!

Echt een vakman!!

Skis laten slijpen, waxen en repareren! Kon even duren, maar ene dag gebracht volgende dag een mail dat ze al klaar waren!! Dat zijn leuke dingen.

Wederom perfect verzorgd

Idem dito

Uitstekend!

Bij aankomst werd ik keurig geholpen door iemand die mijn skies netjes en vakkundig inspecteerde om te kijken wat er aan moest gebeuren. Daarna kreeg ik door wat voor gradatie er nodig was en wat de prijs daarvan zou worden. Vervolgens kreeg ik een bon, met de mededeling dat ik pas hoefde te betalen bij ophalen. Ik kreeg te horen dat het eventueel een paar dagen zou gaan duren, maar tot mijn verbazing kon ik de skies al de volgende dag weer komen ophalen. Een supersnelle service! En mijn skies hebben zich de hele week prima gehouden. Alleen de laatste dag (vrijdag) heb ik ze nog even zelf een beetje wax gegeven, want toen waren ze aanmerkelijk wat stroever geworden.

Uitstekend.

Vakkundig en goede service.

Prima en snel geleverd

Prima, net als de skiles die altijd geweldig is!

J.J.P. Oudweg 8

1703DE Heerhugowaard

Over SkiRun

SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.