Prettige sfeer en keurig geholpen. Product gereed als afgesproken.

Het is geweldig

Het is voor mij mijn 2de jaar dat ik les krijg! Het is heel leerzaam en er wordt goed op je gelet!! Het is leuk als je met veel energie naar je skiles gaat!

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

mijn zwaar verwaarloosde snowboard is weer top.

Na jaren verwaarlozing en met een flinke beschadiging op de onderkant, heb ik mijn snowboard bij SkiRun gebracht voor onderhoud. Een paar dagen later kon ik hem ophalen. Het verschil was bizar en van de beschadiging was zo goed als niets meer te voelen. Heel erg blij mee.

Leuke en ervaren ski instructeurs/instructrices.

Door de verschillende stijlen van lesgeven, leer je iedere keer weer wat anders, krijg je verschillende tips. Niet eentonig, verschillende oefeningen en stijlen. Positief!

Onderhoud van mijn board was top! een week lang niet naar om hoeven kijken.

top.

Ziet er goed uit

Zoals altijd is er weer knap onderhoudswerk geleverd

Heerlijk

Zeer welkom, heerlijk vriendelijk en goed meedenken.

vriendelijk en betrouwbaar

Zie bij ervaring in 1 zin

Makkelijk, snel en goed

Goede uitleg gehad en snelle service

Top ervaring! Met de hand afgewaxt, waar vind je die kwaliteit tegenwoordig nog. Klasse!

Vaste klant erbij!

Top, zoals altijd eigenlijk.

Prima service, zoals altijd eigenlijk. En fijn om te weten, kies je voor de handwax, glij je echt zonder moeite de hele vakantie lang.

Elke les was leerzaam

Om begin januari in de sneeuw te gaan skiën, heeft onze zoon veel geleerd op de baan. Het begin voor veel plezier in de sneeuw is gemaakt!

duidelijke uitleg en gezellige sfeer

Persoonlijke benadering van de leerlingen staat hoog in het vaandel. Meerdere keren kreeg ik adviezen en tips, die mij alle vorige instrukteurs van andere scholen nooit bereikt hebben.

Goede service en communicatie

Mijn snowboards laten onderhouden bij SkiRun, Duidelijke communcatie hoelang het ging duren en goed op de hoogte gehouden wanneer het klaar was.

Vriendelijk en snel geholpen

Kom hier al jaren. Fijn en kundig onderhoudsadres. Mijn terugbelverzoek I.v.m. informatie over huren van ski’s werd adequaat opgepakt.

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard, Verhuur van wintersportmateriaal

Ik ga hier volgend jaar weer heen

Goede communicatie en ze komen de afspraken na. Zeer snelle service!

Prima deskundige instructeurs, positief, goed materiaal.

Zeer goed geholpen

Prima deal via social deal. Elk jaar laat ik mijn ski’s hier onderhouden.

Mijn ski’s zijn met ambacht en passie weer topfit in orde gebracht

Vertrouwde kwa;liteit

Goed, snel en goede communicatie

Fijn geholpen, snel klaar en goede communicatie via mail

Goede begeleiding en erg leuk om te doen!

Voor het eerst op ski's gestaan bij Skirun. Je krijgt goede begeleiding en gaat stap-voor-stap aan de gang met de technieken

Via social deal aan kaarten gekomen, ski's ingeleverd en waren de dag erna al gereed...Top service.

Alles heb ik als prima ervaren.

Leuke mensen, ik kon kiezen uit 3 soorten onderhoud voor mijn skies. Binnen één week kon ik deze weer ophalen. Skies zien er weer prachtig uit. Ik ben gereed om naar de sneeuw te gaan. Ik ben helemaal tevrede.

Hele fijn skilessen

Mijn kinderen hebben het onwijs naar hun zin en leren iedere week veel. Goede sfeer en leuke leraren!

J.J.P. Oudweg 8

1703DE Heerhugowaard

Over SkiRun

SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.