Top dat ik de schoenen tijdens de ski les kon proberen. Hele goede service met ophalen en terugbrengen. Heel erg bedankt.
Graag gedaan Collin!
ski's keurig geslepen en gewaxt, was heerlijk skiën.
Super fijn, dat jullie zo tevreden zijn en zo'n heerlijke week gehad hebben!
Ik heb hier goede lessen gehad voor ik op wintersport ging. Ik was helemaal klaar voor de bergen. En ga zeker volgend jaar weer heen om voor te bereiden op de vakantie! Ook heb ik hier skies en schoenen gehuurd. Die waren top geprepareerd waar ik heel veel plezier van had tijden mijn vakantie!
Wat fijn om te horen Lars, tot volgend jaar :)!
Meerdere keren skiles gehad en gebruik gemaakt van de verhuur van ski's. Goede leraren en de juiste adviezen bij de verhuur van spullen. Kom zeker weer terug!
En wij zien jou ook graag weer Pauline, dankjewel!
Persoonlijke aandacht en tijd voor uitzoeken skimateriaal. Goede kwaliteit, handig dat alles in tassen zit. Onderhoud skies en snowboard, perfect. Blij met handwax behandeling. Hele week onder allerlei omstandigheden goed gebleven.
Super goed om te horen! Dan wordt de wintersportvakantie helemaal een feestje :)
G9ede service, uitleg en uitvoering
Bedankt voor deze positieve review!
Vriendelijk personeel!
Dank dank!
Zeer goed ervaring!
Wat fijn!
Proefles gedaan voor de echte sneeuw omdat ik terug kwam van een blessure. Had nooit binnen geskied. Het ging goed. Leuke groep en trainer.
Wat goed Bart! Super fijn.
Heel tevreden met de begeleiding van de docenten. Met 20 jaar ski-ervaring nog veel kunnen leren op deze baan.
Wat fijn te horen en dat na zoveel jaren ervaring :)
Les gehad van Piet. Leuke , duidelijke en leerzame les.
Bedankt Rob voor deze feedback!
Veel geduld, gezellig, profesioneel!
Wat fijn om te horen!
De vriendelijke en persoonlijke benadering is heel fijn. Goede sfeer.
Bedankt,heel fijn om te horen want daar doen we het voor!
er word duidelijk les gegeven en gezellige mensen
en uiteraard zijn wij blij met al onze gezellige klanten!
leraren maken goed contact met de kinderen en passen oefeningen op individueel niveau van het kind aan. Zo heeft elk kind plezier en leert het op eigen tempo skien
Wat superfijn om te horen dat we datgene overbrengen wat wij zelf ook zo belangrijk vinden! Ieder kind is uniek en mag leren op zijn eigen niveau en tempo. Bedankt voor deze feedback.
Goede les, duidelijke uitleg. Gewoon dien.
Dankjewel Wendy!
Het was een hele fijne skiles waarmee ik alle skils weer onder de knie heb gekregen. Ik ben er helemaal klaar voor de ski vakantie
Wat super om te horen! Een hele fijne vakantie!
Skilessen zijn super leuk! Bij het aanbevelen van de schoenen + helm mag iets meer betrokkenheid en kort duidelijk advies.
Wat fijn om te horen! Je opmerking nemen we uiteraard mee om de service verder te verbeteren, dankjewel daarvoor.
Ik had erg veel zin in mijn eerste les, die heb ik als zeer positief ervaren. Maar wat ik jammer vind is dat je met 6 man op de baan staat, nouja je staat met 3 man op de baan, de overige 3 zitten op de bank. Mijn netto lestijd is ineens een half uur geworden. Dit staat niet duidelijk omschreven op de site, ik had dit wel graag van te voren willen weten. Ik betaal namelijk voor een les van een uur, alleen krijg ik dat niet op deze manier.
Bedankt voor je reactie Rick, dat waarderen we zeer! Betreft de indeling van de les; dat is inderdaad zo dat je 3x 10 minuten les hebt met maximaal 6 personen in een uur. Wij hebben dit uiteraard ook omschreven op onze website bij algemene informatie en vaak komt dit ook aan de orde bij het gesprek van reserveren. Lichamelijk is het namelijk niet verstandig om 60 minuten aan één stuk te skiën of snowboarden op een indoorbaan, blessures en ongevallen zouden door de verzuring dan sterk toenemen. Uiteraard hopen we dat je veel geleerd hebt tijdens deze les!
Ik zou Skirun aan iedereen aanbevelen die snel wil leren skien. Leuk sfeer, je krijgt meteen zin in de wintersport als je daar bent. Fijne leraren en de kids staan te trappelen om weer heen te gaan
Wat fijn om te horen, zeker dat de kids staan te trappelen om te mogen skiën bij ons!
Ik vind de lessen heel leuk en leerzaam en denk dat ik er veel van op steek en kan gebruiken in de sneeuw
Fijn dat je de lessen zo ervaart!
Met het gezin een aantal skilessen gehad om de basis aan te leren. Met alle geduld en rust goed afgestemd op de behoeften. Heel prettig in de omgang en met positieve aanmoedigingen echt een goed resultaat kunnen boeken
Fijn om te werken aan mijn techniek. Heerlijk om nu weer wat te doen. De aandacht en de rustige uitleg. Er wordt goed naar je gekeken en met de tips kun je goed oefenen.
Wat fijn om te horen Rosalie, het is ook een erg fijne manier om aan de techniek te werken!
Erg leuke begleiding naar onze kleuters tijdens de eerste les.
Bedankt voor deze positieve feedback!
Wij hebben voor zondag een uur gereserveerd, ongeveer 2 weken geleden. Nu worden wij gebeld dat besloten is om snowboarders op dit uur te plaatsen. Wij kregen alleen een optie op een moment dat wij niet kunnen. Echt zeer teleurstellend dat er op deze manier met klanten wordt omgegaan. Wij waren super blij met deze reservering om 16 uur (precies voor de nieuwe sluitingstijd). Wij vernemen graag uw reactie, wij kunnen ons niet voorstellen dat dit de algehele bedrijfscultuur is!
Beste Familie, Dit is absoluut niet onze standaard service. Wij begrijpen uw teleurstelling ook meer dan goed. Alleen staan wij ook met onze rug tegen de muur door de avondlockdown. Wij hebben meer dan 700 lessen uit onze systeem moeten halen, meer dan 300 klanten moeten wij teleurstellen door de lockdown. En met name voor de snowboarders hebben wij geen andere mogelijkheden om aan te bieden. Wij hebben er in uw geval voor gekozen om samen met een andere familie uw proefles te verplaatsen naar een ander moment, omdat wij voor de skiers wel andere mogelijkheden kunnen aanbieden en voor onze snowboarders helaas niet. Wij proberen voor iedereen een oplossing te vinden en zijn dan ook erg blij met het begrip van onze andere klanten. Dit is namelijk ook niet onze keuze. Wij willen graag open blijven, ook in de avonduren om onze klanten te kunnen voorbereiden op hun vakantie maar ook vanuit financieel oogpunt. Dit is onze tweede winter op rij en dat is onhaalbaar aan het worden. Nogmaals onze excuses dat wat wij u wel konden aanbieden voor u niet mogelijk was, maar veel van onze andere klanten hebben hun lessen al in augustus vastgelegd en die hebben we ook gebeld om te kijken naar andere mogelijkheden zodat zo veel mogelijk klanten toch les kunnen hebben binnen de korte tijd die ons gegeven wordt. Wij hopen dat u toch een beetje begrip kunt opbrengen voor onze situatie, waarin wij proberen om voor iedereen een oplossing te zoeken. Maar we zijn ons er ook van bewust dat met deze harde maatregel dat helaas niet kan.
J.J.P. Oudweg 8
1703DE Heerhugowaard
SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.