Super Service

De ski's die ik had gehuurd waren top ski's.

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard, Verhuur van wintersportmateriaal

Fantastisch geskied.Prima materiaal

Prima materiaal

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Verhuur van wintersportmateriaal

Super positief

Onder enthousiaste begeleiding de eerste "afdaling" gemaakt. Vallen, opstaan en weer gaan. Heel leuk.

Super schoenen!

Top dat ik de schoenen tijdens de ski les kon proberen. Hele goede service met ophalen en terugbrengen. Heel erg bedankt.

PRIMA !!!!!!!!!!!

ski's keurig geslepen en gewaxt, was heerlijk skiën.

Het was top geregeld!!

Ik heb hier goede lessen gehad voor ik op wintersport ging. Ik was helemaal klaar voor de bergen. En ga zeker volgend jaar weer heen om voor te bereiden op de vakantie! Ook heb ik hier skies en schoenen gehuurd. Die waren top geprepareerd waar ik heel veel plezier van had tijden mijn vakantie!

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Verhuur van wintersportmateriaal

Goed geholpen en de juiste adviezen

Meerdere keren skiles gehad en gebruik gemaakt van de verhuur van ski's. Goede leraren en de juiste adviezen bij de verhuur van spullen. Kom zeker weer terug!

Persoonlijke aandacht en tijd voor uitzoeken skimateriaal. Goede kwaliteit, handig dat alles in tassen zit. Onderhoud skies en snowboard, perfect. Blij met handwax behandeling. Hele week onder allerlei omstandigheden goed gebleven.

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard, Verhuur van wintersportmateriaal

pruma

G9ede service, uitleg en uitvoering

Vriendelijk personeel!

Goede spullen voor een knappe prijs

Zeer goed ervaring!

Leuke ervaring veel geleerd.

Proefles gedaan voor de echte sneeuw omdat ik terug kwam van een blessure. Had nooit binnen geskied. Het ging goed. Leuke groep en trainer.

Super!

Heel tevreden met de begeleiding van de docenten. Met 20 jaar ski-ervaring nog veel kunnen leren op deze baan.

Mooie ervaring voor toekomstige wintersportvakantie

Les gehad van Piet. Leuke , duidelijke en leerzame les.

Superleerzaam door goede leraar Patrick

Veel geduld, gezellig, profesioneel!

Top, uitstekende begeleiding. Zeer prettige persoonlijke sfeer

De vriendelijke en persoonlijke benadering is heel fijn. Goede sfeer.

Goede leerschool

er word duidelijk les gegeven en gezellige mensen

leuke lessen enthousiaste leraren

leraren maken goed contact met de kinderen en passen oefeningen op individueel niveau van het kind aan. Zo heeft elk kind plezier en leert het op eigen tempo skien

Goede ervaring

Goede les, duidelijke uitleg. Gewoon dien.

Fijne skiles

Het was een hele fijne skiles waarmee ik alle skils weer onder de knie heb gekregen. Ik ben er helemaal klaar voor de ski vakantie

Eerste 2 skilessen

Skilessen zijn super leuk! Bij het aanbevelen van de schoenen + helm mag iets meer betrokkenheid en kort duidelijk advies.

Fijne les, maar te kort

Ik had erg veel zin in mijn eerste les, die heb ik als zeer positief ervaren. Maar wat ik jammer vind is dat je met 6 man op de baan staat, nouja je staat met 3 man op de baan, de overige 3 zitten op de bank. Mijn netto lestijd is ineens een half uur geworden. Dit staat niet duidelijk omschreven op de site, ik had dit wel graag van te voren willen weten. Ik betaal namelijk voor een les van een uur, alleen krijg ik dat niet op deze manier.

Superervaring

Ik zou Skirun aan iedereen aanbevelen die snel wil leren skien. Leuk sfeer, je krijgt meteen zin in de wintersport als je daar bent. Fijne leraren en de kids staan te trappelen om weer heen te gaan

Ik vind de lessen heel leuk en leerzaam en denk dat ik er veel van op steek en kan gebruiken in de sneeuw

Kundige instructeurs in een prettige omgeving

Met het gezin een aantal skilessen gehad om de basis aan te leren. Met alle geduld en rust goed afgestemd op de behoeften. Heel prettig in de omgang en met positieve aanmoedigingen echt een goed resultaat kunnen boeken

J.J.P. Oudweg 8

1703DE Heerhugowaard

Over SkiRun

SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.