Top skibeurt en uitstekende service

Piet bedankt voor de professionele service

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

Vriendelijke en goede trainers

Erg laag drempellig en goede tips gehad tijdens onze proefles. Zeker een aanrader als je wilt leren skiën of snowboarden.

Vriendelijke en goede trainers

Piet bedankt. Ze zien er weer als nieuw uit

Prima en lekker snel geregeld

En de lessen zijn super en ook nog gezellig

toppppp

helaas een zieke juf , maar netjes opgelost zelfde dag !

Geduldige toppers

Goede ervaring met Skirun. Helaas erg hard gevallen, maar ‘s avonds werd ik thuis gebeld hoe het ging. Erg sympathiek! 5 sterren voor Skirun! Ondanks de val veel zin in de derde les in de knusse lesomgeving! Aanrader !’

Goed. Leuke kennismaking voor de kleinste kinderen.

Leuke lessen voor 3-en 4 jarigen. Wellicht leuk als het ook 6 lessen zijn met als bij de oudere kinderen. Dan is er meer de tijd om een bochtje te leren. Nu begint dit met de laatste les wat meer te komen maar kunnen ze er niet verder mee.

In een fijne sfeer de beginselen van het skiën oefenen onder professionele begeleiding

De begeleiding van de instructeurs is erg fijn. Kritisch op een goede manier. Contact om lessen in te plannen verloopt soepel. Wij zijn erg tevreden!

Super positief

Door de oefeningen en positieve coaching kom ik elke week een stukje beter op mn board te staan. Ik ben er nog niet maar door t enthousiasme van de trainer heb ik wel t gevoel dat ik het kan leren.

Prima leraar, wel wennen aan de baan

Prettige eerste ervaring. Rustige leraar die goede instructies geeft. Baan is wel wennen, maar dat geef ik de tijd

Als beginner een goede basis meegekregen

Als beginnende skiër en ook nog een met een beetje angst, heb ik na een pakket van 10 lessen de eerste basistechnieken mogen leren. Na iedere les voelde ik me verzekerder op de baan staan en begon ik het zelfs heel leuk te vinden. De instructeurs zijn allemaal zeer bekwaam in hun vak en altijd positief. Ik ben blij dat ik les heb genomen bij Skirun.

Het was weer heerlijk om het gevoel van skien weer te ervaren

Sportief bezig zijn en dan ook nog met de bezigheid die erg leuk is en er ook nog wat van opsteken en zekerder te worden. Waardevolle 10 lessen

hele fijne lessen gehad...

In de sneeuw ben ik heel blij dat ik de skilessen weer heb gevolgd met de goede technieken en houdingen die we dan leren..

Gewoon zoals altijd, heel goed

Vriendelijk, hulpvaardig en in bezit van alle Know how

Ik ging weer al een raket Piet.

Top gewaxt en weer lekker scherp. Bedankt Piet.

Goed ingedeelde skiles en zeer goede Communicatie, zeer prettig

Goede begeleiding en persoonlijke tips. Diverse technieken komen aan bod tijdens de les met duidelijke uitleg. Vervolgens uitvoeren en bespreken, goede terug koppeling. Goede sfeer, gezellige sportieve mensen in / tijdens de les. Fijne instap mogelijkheden, met leuke kortingen. Heerlijke voorbereiding voor de ski vakantie.

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard, Verhuur van wintersportmateriaal

Uitstekende ervaring!

Deskundig onderhoud! Goede informatie! Wij komen zeker terug! Uitstekende ervaring!

Vriendelijk personeel, positieve ervaringen

Zijn hier nu een aantal keren geweest om de kids wat ski gevoel bij te brengen… En dit gaat erg leuk en goed en onder het genot van een kopje koffie kan je lekker toe kijken Ook hebben we hier onze ski’s laten onderhouden welke er weer piekfijn uitzagen en klaar voor de sneeuw

Vlotte afhandeling binnen 1 week

Goede belag en kantenslijping en waxbeurt.

Prima en snel geregeld

Spullen bij les aangeleverd, even overlegd wat er moest gebeuren en dat is ook prima gebeurd. In de sneeuw was het top!

J.J.P. Oudweg 8

1703DE Heerhugowaard

Over SkiRun

SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.