Helemaal naar wens

Volgens afspraak alles keurig gedaan wat gedaan moest worden aan onderhoud snowboard.

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

Top! Vakkundig en supersnelle service

Goed als altijd

In een woord TOP

Skies zien er weer goed uit. Op de hand gewaxt en geslepen. Een aanrader.

Goede en snelle service!

Vriendelijk geholpen en de skies zien er allemaal weer netjes uit! Lessen zijn altijd goed met persoonlijke aandacht, ook voor de ervaren skiër.

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

Bijna klaar terwijl U wacht!

Snelle service

Deskundig

Breng onze ski's altijd voor onderhoud. Voortreffelijke service en advies.

Top!

Was weer helemaal toppie

Keurige afhandeling

Waxen en slijpen.

Professionele en vriendelijke service

We zijn professioneel geholpen met het onderhoud van onze ski’s. Daarnaast gaan onze dochters hier op ski les. Het is een fijn familiebedrijf!

Snelle en prima service

De snowboards worden altijd prima geslepen en gewaxt

Snel en ongecompliceerd geholpen.

Zeer goed geholpen en geadviseerd!

De kennis mbt het technische gedeelte van de ski’s is ook zeker aanwezig bij Skirun.

Vriendelijk geholpen

Er werd serieus gekeken wat er moest gebeuren aan onderhoud.

Heel Goed geholpen, heel client gericht.

Heel goed geholpen en heel client gericht.

Prima zoals altijd

Prima service mijn skies weer perfect in orde

Skies voor onderhoud naar Skirun gebracht Zijn weer prima in orde

Top Service, echt vakmanschap

Piet bedankt voor de professionele skiservice en het goede advies

Vakkundig en snel

Al jaren breng ik mijn ski’s voor onderhoud bij SkiRun en de kwaliteit is altijd goed!

Vakkundig en snel!

Al jaren laat ik SkiRun mijn ski’s waxen, altijd met een supergoed resultaat! Ik ben zeer tevreden.

Vriendelijk en goede begeleiding

Goede tips gehad tijdens de proefles waardoor veel progressie te zien was.

Snelle service en heel kundig!

Snel klaar! En helemaal blij als ze weer net zo goed glijden als dat ze de laatste harken doen sinds SkiRun ze waxt en slijpt!

Top service, echt vakmanschap

Piet bedankt voor de professionele service beurt

Top service beurt

Piet bedankt voor het vakwerk en de goede service

Top skibeurt en professionele service

Piet bedankt voor dit vakwerk

Top skibeurt en professionele service

Piet bedankt voor dit vakwerk

J.J.P. Oudweg 8

1703DE Heerhugowaard

Over SkiRun

SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.