Onze ski’s waren weer perfect geprepareerd.

De service en verzorging van ons materiaal was weer perfect. De persoonlijke aandacht wordt als zeer prettig ervaren.

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

Onderhoud ski’s perfect

De ski’s van de familie weer geslepen en inner wax. Fijn geholpen en perfect uitgevoerd.

Best spannend zo de 1e keer op de rollerbaan

De rollerbaan ervaar ik als een hele spannende manier van leren skiën. Begeleiding was wel actief maar veel bezig met de anderen.

Hele goede service en blije mensen ✔️

Goede ervaring

Prima te woord gestaan en perfect geholpen.

Vakkundig en volgens afspraak. Bij de test in de echte sneeuw en harde pistes weer helemaal top.

Vriendelijk personeel , goede service.

Hoef nooit van tevoren te bellen voor onderhoud. Kom al jaren bij jullie en ben altijd tevreden. Echter, één groot minpunt zijn de twee deuren waar je doorheen moet. Met materiaal in de hand is dat niet te doen.

Goede service vlot en snel.

Er wordt goed afgestemd met klant welk skionderhoud nodig is. De prijs is goed qua kwaliteit.

Fijne accommodatie

Superfijne mensen, letten goed op je en stellen je erg op je gemak!

Ski zijn weer in optimale conditie gebracht

Mensen zijn Vriendelijk en hebben verstand van zake

Snel klaar en perfect voor elkaar!!

Voor een beginner als ik een fijne omgeving om het skien te leren. Relaxte rustige sfeer, nemen de tijd om te luisteren naar je, geven je een welkom gevoel. Geven goed advies. Instructeurs zijn kundig en kunnen je goed uitleggen wat je moet doen/verbeteren. Alles bij elkaar een aanrader, ga met vertrouwen naar de wintersport!

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Verhuur van wintersportmateriaal

Prima service zoals altijd

Mijn board was beschadigd en Piet heeft deze beoordeeld en keurig gerepareerd. Meteen een wax en slijpbeurt erachteraan en er kan weer geboard worden in Maart.

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

Leuke les en goede uitleg!

Ik heb een super leuke proefles Snowboarden gehad, erg fijne sfeer en alles werd goed uitgelegd door Piet (erg aardige man!) Ik ga zeker nog meer lessen inplannen!

prijs/kwaliteit is prima in verhouding

Ik krijg prima aanwijzingen, ondanks dat we met zijn drieën op de baan staan.

Leerzame lessen

Ik ben nu 4x geweest en ze geven veel tips waar je echt veel aan hebt. Het gaat daardoor steeds beter en heb ook vertrouwen om in de voorjaarsvakantie van de berg af te skiën

Wederom goed geprepareerde skietjes mee.

Goed verzorgde skies. Aantal jaren al op dit adres verzorgd. Altijd een dikke voldoende.

Snel klaar, de ski's

Snel service

Goed maar kon nog beter

We hadden 4 + 1 skiles geboekt Kan zeggen dat we bij 2 van de 4 leraren echt vooruitgang hebben gemaakt De eerste les was wel weer opnieuw ervaren hoe het skiën op de band ging De tussen les viel tegen vermoedelijk door het niveau van de instructeur Bij zeker 3 lessen goed vooruitgang gemaakt

Top service - onderhoud ski en board

Heldere communicatie, goede kwaliteit en snel!

Goede en snelle dienstverlening

Ski’s slijpen en waxen (beurtje 2 ) snel voor elkaar

Lekker beurtje gehad ze gingen als een speer.

Bedankt Piet.

Duidelijke communicatie.

Prima, goede en snelle service beurt

Vakkundig en super service.

Snelle service en er wordt je geen onzin verkocht

Er wordt gewoon echt gekeken welk onderhoud er nodig is en niet meteen het duurste pakket geadviseerd

J.J.P. Oudweg 8

1703DE Heerhugowaard

Over SkiRun

SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.