Top, snel

Weer heerlijk kunnen boarden goed geslepen en gewaxt

Snel geholpen

Snelle en goede service!

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

Goed geholpen

Xxx

• Van welke service heeft u binnen SkiRun gebruik gemaakt? Ski- en/of snowboardles, Onderhoudswerkplaats voor uw ski's of snowboard

Goede service, vriendelijk, behulpzaam, snel, kennis

Veel kennis, erg behulpzaam, vriendelijk en snel

Super service

Snel en vriendelijk geholpen met mijn snowboard waxen. Ruime openingstijden

Belachelijk duur geworden

Jaren terug bracht ik mijn board voor het wintersporten vaak langs zodat het geslepen en gewaxed werd, hier betaalde je dan ongeveer € 15 voor. De laatste jaren heb ik dit niet gedaan omdat ik het met vrienden zelf sleep en waxte, maar omdat er een butsje in mijn board zat leek het me goed om dit te laten vullen, en het dan ook maar meteen te slijpen en waxen. Het slijpen + waxen was al € 35, ik begrijp dat alles duurder is geworden maar de grootte van het verschil verraste me toch wel, vervolgens zou ik voor het opvullen van het butsje nog eens 20 euro extra moeten betalen, oftewel € 55 voor het geheel. Ik heb toen een beetje in een vlaag van verstandsverbijstering gezegd dat de buts dan wel mocht worden gelaten voor wat het was, maar heb er eigenlijk spijt van dat ik het voor dat geld nog heb laten waxen en slijpen en zal dit in de toekomst dan ook zeker niet via Skirun meer doen.

Top service!

Dinsdag gebracht, zaterdag weer keurig thuisbezorgd! Zoals elk jaar weer goed geregeld! Tot volgend jaar!

Al jaren perfecte service

Gewoon down to earth service, snel klantvriendelijk en alles wat je verwacht van Skirun.

Goed en duidelijk

Lekker geskied

Rommelige administratie

Bij aankomst onrust omdat de lopende band stuk was. Uiteindelijk werd ik wel geholpen voor ski onderhoud. Ik vroeg om 1 paar ski’s (die onder mijn naam in het systeem staan) te onderhouden en 2 paar ski’s van een vriend. Maar ik kreeg te horen dat we niet in het systeem stonden. Terwijl de ski’s vorig jaar nog voor onderhoud zijn geweest. Daarom alles op mijn mail geregistreerd. De ski’s werden grondig bekeken en onderhoudsbeurt 2 werd aangeraden. Ik zou hier nog een bevestigingsmail over krijgen, maar deze is door een spelfout niet aangekomen. Medewerker heeft het mailadres gewijzigd, maar de mail niet opnieuw verzonden. Ophalen ging prima. De ski’s zien er goed behandeld uit. €135 euro afgerekend. Dat vind ik voor 3x onderhoudsbeurt 2, en 1x bindingen stellen een behoorlijk bedrag. Alleen een pinbon in mijn bezit dus geen idee hoe het bedrag is opgebouwd.

Snel en goed geslepen

Vriendelijke receptie, goed onderhoud

Gemakkelijk en snel geholpen.

Afspraak maken was snel en makkelijk. Onderhoudsbeurt ook snel gedaan en de communicatie verloopt erg goed. Alleen had ik graag voor de servicebeurt geweten dat een van de ski’s gebroken was dan had ik zelf kunnen beslissen of ik er mee door wilde gaan.

Mooi werk !

Zoals elk jaar weer een goede en snelle service!!

Deskundig personeel

Ik breng al jaren mijn ski’s voor onderhoud.Het personeel is zeer deskundig en geven uitgebreid antwoord op mijn vragen.

Snel en goed

Snel geholpen, goed resultaat

Ski's en board weer klaar voor de wintersport

Mijn ski's en board weggebracht voor een wax en slijp beurt. Zier er goed uit, op naar de sneeuw!

Kwalitatief sterk

Prima dienstverlening!

Snel geholpen, eerlijk advies en planning klopt

Zie korte beoordeling

Snelle, vakkundige en vriendelijke service.

Perfecte skilessen gehad

Liam heeft veel geleerd van de lessen

Ski onderhoud

Jaar in jaar uit uitstekende ervaring met onderhoud van onze ski's. Goed en eerlijk advies en vakkundige uitvoering voor een redelijke prijs.

Heel goed en vriendelijk geholpen en snel klaar

Keurige afhandeling

Goede en snelle service

Goede service , vriendelijk en snel.

J.J.P. Oudweg 8

1703DE Heerhugowaard

Over SkiRun

SkiRun, dé indoorskischool uit de kop van Noord-Holland. U kunt onder andere bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, onderhoud aan uw eigen wintersportmateriaal, verhuur van skimateriaal en het op maat laten maken van inlegzolen! Al met al een goede voorbereiding op uw wintersportvakantie.