Mijn ervaring was zeer goed.. Ik ben zeer angstig voor een tandarts werd gelijk op me gemaakt gesteld. Kan iedereen aanraden die bang is voor een tandarts.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Ik ben sinds vorige week aangesloten bij deze praktijk en tot nu toe zeer tevreden
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Welkom bij Mondzorg Centrum Utrecht! Ik ga ervan uit dat u nog lange tijd tevreden over ons mag zijn. Mocht u toch zaken ontdekken waar u niet blij mee bent of wat wij kunnen verbeteren? Laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Het was een goede ervaring
Marwa is de beste
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. U heeft helemaal gelijk, onze Marwa is een topper! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Na de wortelkanaalbehandeling ontstond een ontsteking. Achteraf hoorde ik dat het een moeilijke wortelkanaalbehandeling was en dat 80% succes gebruikelijk was. Jammer van de ontsteking en jammer van de info achteraf. Het eerste was misschien niet te voorkomen, het tweede wel.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Ik wil u bedanken voor uw feedback. Jammer om te horen dat u van te voren onvoldoende ingelicht bent over de behandeling en de risico's hiervan. Aangezien de recensies anoniem zijn kan ik helaas niet achterhalen bij welke behandelaar u bent geweest. Mocht u dit nog te binnen schieten hoor ik het graag! Om onze service te waarborgen, horen wij graag van onze patiënten wat wij kunnen verbeteren om u zo de beste service te kunnen verlenen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Goed op tijd, deskundig, voordelig.
Mijn ervaring is goed, enige minpunt vind ik dat je niet via de website een afspraak kunt maken of verzetten in een online agenda.
En hele zorgzaam praktijk. En vriendelijke
rebasen met zacht materiaal werkt uitstekend
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Wat ontzettend fijn om te lezen dat uw oom zo goed is geholpen door onze tandprotheticus Peter Kalden. Onze Peter probeert altijd zo goed mogelijk rekening te houden met de wensen van de patiënten en denkt ook zo goed mogelijk mee aan de prettigste oplossing. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Voorheen heb ik nare ervaringen gehad bij de tandart en daardoor is er angst ontstaan. Maar de tandarts én assistente hielden hier goed rekening mee en hebben me erg gerustgesteld voor en tijdens de behandeling. Voor het eerst sinds jaren heb ik kunnen ontspannen in de stoel! Echt een hele fijne ervaring door Jens en Maryam! bedankt!
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Wat ontzettend goed om te lezen dat dit topteam u over uw angst heeft geholpen! Jens en Maryam zijn inderdaad een erg leuk team samen die uiterst hun best doen om het hun patiënten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
was erg angstig, door geduld ben ik in de stoel geweest goede uitleg over vervolgbehandeling. jammer dat tandarts beloofde offerte te sturen maar dit vergat
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Dankuwel voor uw feedback. Hier gaan we mee aan de slag! Om onze service te waarborgen, horen wij graag van onze patiënten wat wij kunnen verbeteren om u zo de beste service te kunnen verlenen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Prettige en vakkundige mensen. Een aanrader.
zie boven
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Dank u vriendelijk voor uw mooie compliment. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Altijd correct eng oef geholpen en geadviseerd!
Ik heb het als zeer positief ervaren. De behandeling verliep vlot en ik kreeg nog een goed advies mee.
gtee
Ze waren allemaal erg aardig en respectvol, en werd er netjes behandeld. Ook het aanspreken vond ik zeer representatief.
Ik ben altijd zeer tevreden over het Mondzorgcentrum Utrecht! Alle personeel is ontzettend vriendelijk, er heerst een fijne sfeer in de praktijk en daarom loop ik altijd met een lach weer naar buiten. Afspraken worden snel gemaakt, het contact verloopt goed en ik heb nog nooit hoeven wachten.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Armin doet inderdaad altijd zijn uiterste best om patiënten op tijd binnen te kunnen halen en zo min mogelijk uitloop te creëren. Wat fijn om terug te lezen dat u dit is opgevallen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Vakkundige en vriendelijke mondhygieniste.
Ik ben heel angstig voor de tandarts, maar heb ht als zeer prettig ervaren. Ook bij de mondhygiënist.
Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts en heb een intensief traject achter de rug ivm ontstoken tandvlees. Dit is inmiddels verholpen, ook dankzij mijn mondhygiënist die volgens mij een tijd in de ziektewet is gegaan. Maar een goeie mondhygiënist voor in de plek gekregen. Ik weet alleen niet meer hoe ze heet. Ik ben er erg blij mee en ik vertrouw haar. Mijn tandarts is ook top. Al met al is het niet leuk om een bezoek te brengen, maar ga altijd weer tevreden de deur uit.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Wat ontzettend fijn om te lezen dat wij u met uw mondgezondheid hebben kunnen helpen. Ons bezoeken is inderdaad zelden met een fijne reden, maar ik ben toch blij dat wij u met een glimlach kunnen laten vertrekken. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Zeer fijn en ze luisteren en stellen je heel goed op je gemak, en leggen alles goed uit met wat ze gaan doen.
Zie hierboven
Ik vind het een nette deskundige praktijk
Heel netjes en correct.