Vriendelijke behulpzaam personeel
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
fijn!
Zeer goed geholpen. Sorry ik ben de naam van de behandelaarster vergeten.
Vlak voor de kerst verloor ik een vulling, en ik zocht nog een tandarts in Utrecht. Nergens was er plek, behalve hier. Erg vriendelijke tandarts en hij legde ook de vervolgstappen netjes en geduldig uit, incl. uitgebreide uitleg wat er te zien was op de röntgenfoto.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Wat fijn om te lezen dat wij u konden helpen tijdens de feestdagen! Dank u wel voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Korte termijn voor een afspraak en wachttijden, zeer vriendelijke receptioniste en kundige en vriendelijke tandarts.
Omdat ik met spoed een wortelkanaalbehandeling nodig had en mijn tandarts geen tijd had, ben ik uitgeweken naar deze tandartsenpraktijk waar ik vrijwel direct terecht kon. Tandarts Sjoerd heeft mij goed en nagenoeg pijnloos(!) geholpen. Ook aan de balie ben ik erg vriendelijk geholpen. Ik heb hierdoor besloten dat ik patiënt bij deze praktijk zal blijven. Het enige wat lastig is bij deze praktijk is het gebrek aan parkeergelegenheid en telefonisch waren ze op de momenten dat ik wilde bellen niet gemakkelijk te bereiken en stond ik dus lang in de wacht.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Parkeergelegenheid schrijft u dat het onvoldoende is. Voor de deur is inderdaad een kleine parkeerstrook. Achter het winkelcentrum staat een grote parkeerplaats waar u 2u gratis kunt parkeren, naast de praktijk is een flat waar geparkeerd kan worden en aan de overkant van de praktijk is ook veel parkeergelegenheid. Telefonische bereikbaarheid zijn wij druk mee bezig om dat op te lossen. Om onze service te waarborgen, horen wij graag van onze patiënten wat wij kunnen verbeteren om u zo de beste service te kunnen verlenen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Ben een zeer tevreden klant. Receptie prima, mondhygiëniste en tandarts geven veel aandacht
Meer dan jaar geleden ongeval gehad met aansluitend revalidatie. En dus geen ta consulten mogelijk. Er werd een foto gemaakt voor een checkt, goed uitgevraagd, meegedacht over de benodigde aandachtspunten en haalbaarheid en begrip getoond voor wat mij overkomen is.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Om onze service te waarborgen, horen wij graag van onze patiënten wat wij kunnen verbeteren om u zo de beste service te kunnen verlenen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Op zondag voor periodieke controle geweest, doorverwezen naar mond hygienist. Maandag was er direct plek. Goede, vakkundige hulp. Goede rustige uitleg over de aanpak.
Vriendelijk en behulpzaam, was een spoedafspraak weet zijn naam niet meer. Nederlandse tandarts. Ook de receptionist Funda en assistent tandarts waren ontzetten vriendelijk tegenover mij en mijn dochter van 2.
Wordt altijd goed geholpen
Nadat mijn vorige tandarts ermee was opgehouden ben ik bij Mondzorg Centrum Utrecht patient geworden en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Je wordt hier heel vriendelijk behandeld en je gebit wordt heel grondig en professioneel gereinigd.
Zowel de tandtechnicus als de mondhygieniste gaven goede tips voor onderhoud van mijn gebit.
Toen ik ons telefonisch aanmeldde konden we gelijk de volgende dag al komen voor de intake. Deze werd door tandarts Sjoerd Parel goed en efficiënt gedaan. er bleek het een en ander (naar verwachting) aan de hand te zijn. De volgende dagen werd alles dus binnen een week opgelost en verholpen. Knap stukje vakwerk!!!
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Dank u wel voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat u zo snel geholpen kon worden. Om onze service te waarborgen, horen wij graag van onze patiënten wat wij kunnen verbeteren om u zo de beste service te kunnen verlenen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Ik kreeg als patiënt ruim voldoende aandacht.
Je gaat nerveus naar binnen maar je komt altijd met een glimlach naar buiten!! 😁
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Voor die glimlach doen we het! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Ik werd goed behandeld, deskundig en de werd snel geholpen. Geen lange wachttijd. Dus in totaal helemaal super!
Goede zorg door vriendelijke zorgverleners die luisteren naar de patiënt en daar rekening mee (proberen te) houden. De tandarts heeft vooraf en naderhand iets verteld over de behandeling, tijdens de behandeling was de communicatie echter over. Het was fijn geweest om te weten hoever hij was in de behandeling, waarmee hij bezig was en of het boren klaar was.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Ook wil ik u bedanken voor uw feedback. U kunt dit ook aangeven aan de behandelaar. Sommige patiënten vinden het wel prettig en andere niet. De tandarts zal het geen enkel probleem vinden om u gedurende de behandeling te vertellen wat hij aan het doen is! Om onze service te waarborgen, horen wij graag van onze patiënten wat wij kunnen verbeteren om u zo de beste service te kunnen verlenen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Milou Meere was really kind and explain and did a really good cleaning of my teeth. Really happy with the results!
Thank you for your kind review. I will send the message too Milou! Kind regards, Mondzorg Centrum Utrecht
Ik heb het totaal niet op tandartsen door wat er 8 geleden isgebeurt. Maar hier werd alles rustig uitgelegt wat er ging gebeuren en wat de beste oplossing was en wat de werkwijze is.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Wat fijn om te lezen dat u na een slechte ervaring in het verleden weer de stap heeft genomen om toch weer naar de tandarts toe te gaan. Ik wil u vriendelijk bedanken voor uw mooie complimenten over onze werkwijze. Om onze service te waarborgen, horen wij graag van onze patiënten wat wij kunnen verbeteren om u zo de beste service te kunnen verlenen. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
hebben geduld als je bang ben
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Jens heeft inderdaad heel veel geduld en neemt zijn patiënten uiterst serieus. Hij zal ook nooit iets doen waar u niet achter zal staan. Bedankt voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht
Ik kwam voor controle - er werden foto's gemaakt, en ik kreeg direct de terugkoppeling dat er een vulling moest worden vervangen. Top geregeld.
Professionele praktijk, mooi strak ingericht Vriendelijke werknemers
Zeer vriendelijk en professioneel
We worden altijd zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Er wordt ook goed meegedacht. Helemaal top hier!
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dit wordt enorm gewaardeerd. Ook wil ik u bedanken voor uw complimenten! Met vriendelijke groet, Mondzorg Centrum Utrecht