Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen prijzen cliënten het team om duidelijke communicatie, snelle reacties en professionele afhandeling van zaken. De geboden ondersteuning werd omschreven als empathisch, betrouwbaar en goed bereikbaar gedurende het hele proces. Klanten merkten grondige uitleg en een respectvolle, geduldige aanpak op. Deze ervaringen weerspiegelen een consequent positief serviceniveau in letselschadezaken.
Heel blij met de hulp en ondersteuning die we hebben gekregen. De tegenpartij werkte niet mee maar meneer Stolk bleef herinneren en ons informeren over de status. We waren hier erg blij mee en zeker dat het nu eindelijk is afgerond.
Hoe waarschijnlijk is het dat je Justiz aanbeveelt bij vrienden of bekenden?
Hoe beoordeel je de communicatie met Justiz? (Denk aan brieven, e-mails, telefonisch, social media enz.).
Wat vind je van de reactietermijnen van Justiz? (Hoe snel er op berichten / telefoontjes werd gereageerd).
Wat vind je van de doorlooptijd van jouw dossier? (De tijd dat het dossier bij Justiz in behandeling was vanaf intake tot sluiting van het dossier).
Martijn Stolk
Wat vind je van de expert / jurist die jouw dossier heeft behandeld? (Was hij / zij voldoende betrokken, betrouwbaar, deskundig, dienstbaar etc.?)
Vriendelijk en deskundig
Met hoeveel sterren zou je de expert / jurist willen beoordelen?
Justiz Letselschade heeft als missie: "Jou helpen er beter uit te komen met jouw recht en jouw herstel". In hoeverre meen jij dat Justiz deze missie in jouw zaak heeft waargemaakt?
Wat vind je van het door Justiz voor jou bereikte eindresultaat? Hoe tevreden ben je hier mee?
Welke tips heb je, of welke verbeterpunten zou je kunnen noemen ten aanzien van de dienstverlening door Justiz? (Wat kan er volgens jou nog beter?).
N.v.t.
Welke specifieke vragen of opmerkingen heb je eventueel nog aan het adres van Justiz?
28 August 2026
Drigpal
Almere
Vooraf juiste uitleg en goede inschatting waardoor juiste verwachting was gemaakt. Hoewel de zaak " stroperig" verliep vanuit de tegenpartij bleef Justiz voor mijn zaak staan en rondde naar tevredenheid de zaak af.
Kionne Mulders
Fijne betrokken en deskundige medewerkers.
24 August 2026
Chris
Maarssen
Justiz Letselschade heeft mij bij twee vervelende verkeersongelukken uitstekend bijgestaan. Het contact met de heer Stolk en zijn collega's verliep van begin tot eind soepel — een traject van ongeveer een jaar waarin ik continu op de hoogte werd gehouden. Letterlijk alles is uit mijn handen genomen richting de verzekeraars. Ik kwam binnen met grote zorgen, zowel financieel als fysiek, en zij hebben alles netjes voor me geregeld: van voorschotten tot de uiteindelijke afwikkeling van beide dossiers. Van harte aanbevolen. Justiz en de heer Stolk krijgen van mij een dikke 10!
Martijn Stolk
super goed, deskundig en zeer betrouwbaar
ga zo door!
niet
21 August 2026
Marouane Ahyaan
Utrecht
4 april 2024 heb ik letselschade opgelopen en mijn rug gebroken. Eindelijk is de zaak afgehandeld. De mateloze inzet van Mevrouw Tsepelis heeft mij in staat gesteld om hier goed mee om te kunnen blijven gaan. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor haar vakkundigheid, medelevendheid en geduld. Een ieder die met letsel te maken krijgt raad in Mevrouw Tsepelis van harte aan om bijgestaan te worden. Ik kan haar niet genoeg bedanken en wens haar het allerbeste. J. Kruijt-Stikkelorum
Zeker weten
15 June 2026
Janny Kruijt-Stikkelorum
Amsterdam
Martijn stolk heeft mij laten zien dat een advocaat (medisch) niet alleen naar een zaak kijkt, maar ook naar persoon en mens. Mijn ervaring is heel prettig geweest en heb me altijd gehoord gevoeld in wat mijn wensen waren. Dhr stolk heeft gestaan voor mijn wensen en ook als persoon is Dhr Stolk een fijn persoon met een oor en schouder.
Martijn Stolk
Erg betrokken, deskundig vriendelijk, duidelijk goed luisterend.
Bedankt
5 June 2026
Patricia
Eindhoven
ik ben uitstekend geholpen met met mijn letselschadezaak. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel,betrokken en deskundig begeleid. De communicatie was duidelijken ik voelde me gedurende het hele traject serieus genomen. Dankzij haar inzet is mijn zaak naar meer dan volle tevredenheid afgehandeld. Alle lof voor Mw. K. Mulders-van den Elsen en hartelijk dank voor de geweldige ondersteuning!
Kionne Mulders
Ja erg betrokken en deskundig
Met hoeveel sterren zou je de expert / jurist willen beoordelen?
Ik heb geen verbeterpunten het was erg deskundig
3 June 2026
Klaudia
Wehl
Een goede ervaring ze werkte professioneel!
2 June 2026
Nico
Drachten
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ondersteuning gedurende mijn letselschadezaak. Er werd altijd snel gereageerd, duidelijk gecommuniceerd en alles werd netjes uitgelegd. Ondanks dat het contact voornamelijk op afstand verliep, voelde ik mij goed geholpen en serieus genomen. De medewerkers waren geduldig, betrokken en professioneel gedurende het hele traject. Zeker aan te raden.
Emely Snelaars-Torrico
De behandelaar heeft mij gedurende het hele traject erg goed geholpen. Er was altijd duidelijke communicatie, snelle reacties en veel geduld. Ik voelde mij serieus genomen en goed ondersteund, ook op afstand.
29 May 2026
Xhejlane
Sittard
Tijdens een ongelukkige val van de trap heb ik mijn enkel lelijk gebroken. Tijdens de operatie die volgde bleek de chirurg een schroef te zijn vergeten. Dit zorgde voor veel pijn en blijvende schade. Na dit voorval ben ik nog 2 keer geopereerd aan die enkel, dit zou zonder de medische fout niet nodig zijn geweest. De tegenpartij heeft het ons ontzettend moeilijk gemaakt, maar na bijna 4 jaar hebben we positief het dossier kunnen sluiten. Hiervoor ben ik Justiz heel dankbaar.
Martijn Stolk
Jazeker heel betrouwbaar en deskundig
22 May 2026
Miriam
Dongen
Erg goed en vakkundig bijgestaan door mevrouw Tsepelis.
31 March 2026
Myrthe
Arnhem
Martijn en zijn team hebben mij met een letselschade geholpen en dat perfect afgehandeld en de zaak gewonnen tegen de lokale overheid. Ze zijn zeer communicatief en echte strijders voor gerechtigheid. Voor hen normaal maar voor mij een zegen en verademing in moeilijke omstandigheden. Justiz bedankt!!!
Absoluut
Met hoeveel sterren zou je de expert / jurist willen beoordelen?
Kan echt niks verzinnen misschien online je eigen dossier in kunnen zien
Nee
16 March 2026
Stefan Meijer
Berkenwoude
Ik ben super blij met de hulp van Justiz. Alles verliep vlot en professioneel. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. De communicatie was duidelijk en snel, en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn letselschadezaak. Ik voelde echt dat er voor mij werd opgekomen. Ik kan Justiz zeker aanraden aan iedereen die de juiste hulp zoekt bij letselschade!
N.v.t.
Ja, zeker heel betrokken en super tevreden
28 February 2026
Asma
Den haag
Waar andere letselschade advocaten onze zaak niet wilde behandelen en aannemen nam Justiz Letselschade B.V. onze zaak wel aan en serieus. Met name Fabian heeft onze zaak zeer professioneel aangepakt. Ook was hij een goede steun tijdens dit proces van meer dan 2 jaar. Bedankt voor jullie inzet wij zijn zeer tevreden.
Fabian Hensen
Heel betrokken bij deze zaak wat erg prettig was. Fabian heeft ons gesteund en vakkundig geadviseerd.
N.v.t.
Wij willen het team Justiz hartelijk bedanken voor jullie inzet.
27 November 2025
Natasja en Johan
Mijnsheerenland
Dank u wel voor de ondersteuning!
Emely Snelaars-Torrico
Voldoende betrokken, betrouwbaar en deskundig
9 October 2025
Margreth
Rotterdam
Zeer lange letselschadezaak geweest, met altijd de deskundige en bovenal menselijke zorg van Justiz. Groot blijvend letsel, veel verdriet, maar de zakelijke afwikkeling van de schade hebben wij ons nooit zorgen om hoeven maken. Heel bereikbaar en super betrouwbaar, zeer dienstbaar.
Fabian Hensen
Zeer betrokken, deskundig, zorgzaam, betrouwbaar, bereikbaar, heel heel fijn mens.
N.v.t.
Zeer dankbaar voor alle zorg van afgelopen jaren.
19 September 2025
Joke
Oostvoorne
Wij zijn ontzettend dankbaar voor de hulp van Dhr.M.Stolk,Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van onze zaak heeft hij altijd de tijd genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Geen enkel telefoontje of bericht werd genegeerd, wat ons een gevoel van vertrouwen en steun gaf. Altijd vriendelijk, geduldig en professioneel. Dankzij zijn inzet voelden wij ons gehoord en gesteund in een moeilijke periode. Een advocaat met een groot hart voor zijn cliënten – absoluut een aanrader!
Martijn Stolk
Zeer betrokken, betrouwbaar, deskundig.
19 August 2025
Yacop
Eindhoven
Ik heb het contact met Justiz Letselschade specifiek dhr..van der Stolk als zeer goed ervaren. Van het begin af aan goed geadviseerd, duidelijke en snelle communicatie en uiteindelijke een nette afwikkeling van de claim. Ik kan de service van Justiz Letselschade B.V. service zeker aanraden
Zeer fijn
Hazennest-West 40-09
30 July 2025
U.A.W
Tilburg
Van begin tot eind ben ik supervriendelijk kundig en betrokken geholpen. Ik heb me niet slechts een nummertje gevoeld, maar een mens met een geschil/een verhaal waarbij oprecht geluisterd,overlegd en gekeken wordt hoe tot een zo gunstig mogelijke oplossing/uitkomst te komen voor jou en je situatie. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden, afspraken worden nagekomen. Enorm blij met het verloop van het hele proces en de uitkomst. Dankjewel!
Ja zeker
29 July 2025
Mabel
Spijkenisse
Justiz Letselschade heeft mij vanaf het eerste moment geweldig geholpen. Ze zijn betrokken, duidelijk en hebben alles voor mij geregeld waardoor ik me volledig kon focussen op mijn herstel.
Ja, zeker!
29 July 2025
Redouane
Utrecht
Best lawyer in the world, thank you so much for helping me to regulate this situation
25 July 2025
Tauri
Belgie
ik ben naar alle tevredenheid geadviseerd en geholpen zou geen verbeteringen zien of aanbrengen met vriendelijke groet j.j.m.janssen
Kionne Mulders
helemaal goed begeleid en geadviseerd
27 May 2025
jo janssen
Reuver
Mevr. Mulder heeft alle aandacht gehad voor mijn ongeluk. Ze heeft ook belangstelling gehad voor mijn herstel. Ze heeft goede adviezen gegeven. en snel en adequaat de zaak afgehandeld.
Kionne Mulders
ja ze was goed betrokken
17 May 2025
roland
maastricht
Goede en professionele begeleiding tijdens de afhandeling van mijn geleden letselschade.
Betrokken, betrouwbaar en vriendelijk
16 May 2025
Charlotte
Utrechts
Het contact met de medewerker heb ik als zeer prettig ervaren. Zij heeft gezorgd dat alle geleden schade werd opgenomen in de claim, wat heeft gezorgd voor een maximaal reëel bedrag dat direct werd geaccepteerd door de tegenpartij.
Deskundig en betrokken
Met hoeveel sterren zou je de expert / jurist willen beoordelen?
De tweewegauthenticatie (code voor openen van de correspondentie) kan beter niet per mail worden verzonden. Dit is niet veilig. Beter is om de code per sms naar cliënt te sturen.
6 May 2025
M
Leiden
Mevrouw K.H.M. Mulders-van den Else wat mij betreft heeft ze het goed gedan. Ik ben ook tevreden.
10 April 2025
Branko
BARENDRECHT
Justiz verleent rechtshulp aan slachtoffers van letselschade in Nederland. Wij beantwoorden vrijblijvend al jouw vragen en helpen je kosteloos om jouw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen.
Orteliuslaan 850
3528BB Utrecht
Branch
Zakelijke Dienstverlening
Specializations
B2B, Overig
Notaris, Advocaten, Tussenpersonen, Verhuur etc.