Na aanbeveling van een kennis met justiz letselschade in zee gegaan en na 2,5 zeer tevreden kunnen afsluiten . Dhr Fabian Hensen heeft mij op alle fronten super vertegenwoordigd...echt een aanbeveling bij letselschade
ik heb het bedrijf en de casus manager als eerlijk betrouwbaar en plezant ervaren. nemen de tijd voor je en gaan mee in de situatie waarin je je begeeft.
Hij heeft me met alles geholpen in mijn moeilijke tijden. Heel betrokken en betrouwbaar. Heel begripvol ook. Mijn complimenten.
Na een bedrijfsongeval ( verbrijzelde duim) in 2016 hoorde ik dat ik letselschade kon eisen, in 2019 Justiz letselschade gebeld om te vragen of ze me konden helpen. En dat kon ,je kan tot 5 jaar terug Gaan. Ze weten precies waar ze het over hebben en wat te doen. Ik ben volledig in het traject meegenomen en op de hoogte Gehouden . Expertise , accuraat , communicatie , vriendelijk , ik ben zeer Tevreden!!!! Ik had zonder hun hulp ook nooit aan zo een hoge schade vergoeding Gekomen Martijn Stolk bedankt!!!!!!
Zeer aan te raden , professioneel en heel betrokken, ze nemen werkelijk alles uit je handen waardoor je minder stress ervaart voornamelijk voor zulke zaken, echt top!
Na mijn ongeluk kwam ik terecht bij Justiz. Fabian heeft me erg goed geholpen en uitgebreid naar mijn verhaal geluisterd. Hij legde me het proces duidelijk uit en heeft veel geduld gehad met de tegenpartij. Zijn communicatie is helder, zijn werk punctueel en de uitkomst had ik niet zonder Justiz kunnen bewerkstelligen. Nogmaals dank!
Ik ben erg tevreden over de behandeling van mijn dossier. De jurist is deskundig en kon me alles duidelijk uitleggen. Ook was het een prettige samenwerking en kreeg ik steeds snel een reactie.
Mijn zaak is bij Justiz behandelt en ik kan niet anders dan aangeven dat alles werkelijk op en top goed geregeld is daar! Zeer laagdrempelig, maar tegelijk zeer professioneel en betrokken! Ik vond de onderlinge communicatie ontzettend prettig en ze hebben er alles aan gedaan om het voor mij zo goed mogelijk op te lossen en af te ronden. Ik zou Justiz zeker aanbevelen!
Er is snel en duidelijk gewerkt. Ik kon makkelijk contact opnemen en ondanks een verandering van expert is het nog steeds goed gegaan.
ik kon altijd voor advies en mijn verhaal kwijt niks was te veel. ik ben super geholpen door martijn Stolk.
Altijd goed overleg, informatie en communicatie geweest. Een integere letselschadeexpert. Heeft zich goed voor mijn belangen ingezet.... Kortom een prettige samenwerking ervaren met mijnheer Hensen.
Kwalitatief rechtsbijstand. Uit ervaring kan ik zeggen dat de heer Stolk zeer kwalitatief diensten verricht. Hij is klantvriendelijk en flexibel. Heeft veel kennis en heeft mij alles duidelijk wijs gemaakt.
Alles is duidelijk goed geholpen
Snel/duidelijk
Ben goed geholpen mr8t alles wat ik wilde weten.
Jammer genoeg heb ik JUSTIZ niet eerder ingeschakeld. Ondanks dat, heeft de heer Behlau alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel, vooral de heer M. Behlau die mijn zaak behandeld heeft. Geen poespas. Mocht er in de toekomst weer nodig zijn, zal Justiz mijn eerst keuze zijn.
Als eerst een gesprek thuis gehad met Martijn Stolk, aardig gozer ๐ค kritisch in de vragen en had alle informatie verzameld die hij nodig had om af te vuren ๐ op de tegenpartij vanwege een aanrijding van achter. Vervolgens heeft Martijn alles op een rij gezet en is het gaan bespreken met de tegenpartij ๐ Het was een lastige tegenstander maar Martijn zat er iedere keer bovenop! ๐ฅ Een proces van ongeveer 6 maanden lang voelde ik me constant goed gesteund door M. Wanneer ik hem een appje stuurde kreeg ik binnen 2uur al een reactie.๐คฉ Martijn Stolk is echt iemand die aan het werk is voor jouw zaak en zulke mensen heb je nodig in het leven. Daarom weet ik nu waar ik aan moet kloppen en kan het aanbevelen bij mijn kringen. ๐ Tegenpartij was een ๐คฎ Ik weet zeker als we een andere tegenpartij hadden konden we meer naar binnen harken ๐ถ anyway ik mag niet klagen 32.5k๐ฅ in 6 maanden. Nieuwe auto is binnen ๐ฑ๐บ๐ธ๐ท Niet twijfelen als je dit leest Gewoon Proberen bij JUSTIZ Letselschade Den Haag ๐ค
Meegaand in gevoel. Wat erg belangrijk in mijn opinie is.
Zijn ervaren mensen die je helpen, ze denken met Je mee en zijn niet kort af. Bedankt voor alles
Ik ben echt zeer tevreden. Er is sprake van een volledige en professionele inzet. De communicatie hierover is ook heel goed, transparant en volledig. Er is sprake van meeleven als het om gevoelige kwesties gaat. Klant houdt regie. Ik kan iedereen Justiz aanraden!! Zelf ben ik hulpverlener en heb ik Justiz gevraagd om een cliรซnt van mij te ondersteunen.
Jullie hebben alle zorgen uit handen genomen Hebben het geduld gehad om met Allianz te communiceren En uiteindelijk voor mij een eindresultaat behaald waar ik tevreden over ben
berouwbaar duidelijk goeie inzet
Martijn luisterde altijd goed naar me, en ook als ik het even moeilijk had of ik wist iets niet dan hielp hij me er altijd zo doorheen. We zijn een stuk wijzer geworden en zonder Martijn is dit allemaal niet zo gegaan.
Na een zeer lange traject van juridische getouwtrek door de tegenpartij ,en ik een zeer goede begeleiding hebt mogen ervaren ,zowel door mijn eerste begeleidster mw C ,vd Berg als mijn tweede begeleider dhr M.Stolk die uiteindelijk mijn zaak heeft afgerond op een goede en nette manier ,waarvoor ik zeer dankbaar ben , En zeker zal ik Justiz aanbevelen bij mijn netwerken en kringen mocht er gevallen zijn inzake Letselschade.
Orteliuslaan 850
3528BB Utrecht
Justiz verleent rechtshulp aan slachtoffers van letselschade in Nederland. Wij beantwoorden vrijblijvend al jouw vragen en helpen je kosteloos om jouw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen.