De hulp van Justiz heb ik als zeer positief ervaren.
Omdat mijn werkgever de VRR niets voor mij deed na het bedrijfsongeval wat mij ambulancechauffeur tijdens mijn dienst overkwam en het Maasstad ziekenhuis waar het ongeval op hún terrein plaatsvond niets van zich liet horen, ik daardoor anderhalve maand uit de running was met privé grote gevolgen, was het noodzakelijk dat ik het ziekenhuis zelf maar aansprakelijk heb gesteld. Mr. E.M.V.Snellaars was degene die binnen Justiz Letselschade B.V. deze zaak in behandeling nam en voor ons een zeer bevredende schadevergoeding realiseerde. Correct informerend en voor de toekomst, indien er zich toch nog complicaties voor zouden doen, adviserend maakt dat wij zeer tevreden over het verloop en de afwikkeling. Proficiat !
het gaf me rust geholpen te worden door een deskundige, die vanuit ervaring met aandacht en redelijkheid een last wegnam in een toch al zware periode
Ik ben erg blij met de hulp die Justiz aanbied. Ze zijn goed bereikbaar, ze denken in oplossingen en zijn zeer professioneel. Ik ben geholpen door Martijn Stolk. Martijn is erg behulpzaam en vriendelijk, hij helpt je met alle vragen en niks is te veel. Petje af!!
Enorm goed geholpen door Mandy van Justiz Letselschade. De zaak was binnen 3 maanden afgewikkeld. Van alle communicatie werd ik meteen op de hoogte gehouden en overal bij betrokken. Heel erg bedankt voor de goede service!
Mijn ervaring is dat mv Snellars en Martijn Stolk is het beste letsel schade kantoor erg vriendelijk,werk ernstig zijn best te doen met hart. Kancelaria adwokacka jest najlepsza pracuja z sercem polecam wszystkim Zaneta Pawlicka POMOCNA DLON NL
Was al 3 jaar bezig met verzekering tegenpartij om tot een wederzijds besluit te komen. Er werd door de tegenpartij nauwelijks adequaat gereageerd. Betalingen bleven uit en werd niet gereageerd. Wel steeds vragen om informatie. Toen kwam Justiz, wat een verademing. Neemt veel werk uit handen.
Wij zijn bijzonder goed geholpen , in het oerwoud van regels en over de vraag wat we precies moesten doen
Geweldig geholpen in die 3 jaar
mijn zaak is tot volle tevredenheid behandeld
Ik ben uitermate te spreken over Mandy. Hoe ze ons geholpen heeft en bijgestaan. Ook ben ik uitermate te spreken hoe goed wij geïnformeerd worden. In één woord fantastisch.
Vanaf het begin tot aan het eind heeft Justiz onze case met passie, informatie, actie, communicatie en wederzijds vertrouwen onze case perfect afgewerkt. Dit zou ons nooit gelukt zijn. Bij deze nogmaals dank !!
Wij zijn nu twee keer zeer deskundig en betrokken begeleid door Fabian. Hierdoor is een heftige periode van een auto-ongeluk positief afgesloten met een goede afhandeling met een tegenpartij.
zeer deskundig afwikkeling
Ik voelde mij oprecht gesteund en men toonde heel veel begrip. De mate waarin men met mij meedacht is buiten gewoon. Duidelijk uitleg over de voor en tegens(tegenpartij) Dat ze zoveel mogelijk zullen proberen verantwoordelijkheid af te schuiven. Er zou een orgaan in het leven geroepen moeten worden(misschien is die er al)die toezicht houdt op dit onethisch gedrag van deze multinationals.
Dat heb ik vanaf dag één zeer prettig ervaren. Ik ben heel goed begeleid geïnformeerd over mijn letselzaak door meneer Hensen.
Goed behandeld door mijn advocaat alles ook netjes geregeld. Opvallend is dat deze advocaat heel veel verstand van het aanpakken van schadeletsel zaken. ZEKER EEN AANRADER.
Het contact met de heer Behlau heb ik als erg prettig en professioneel ervaren.
Het moment dat ik ze aan de lijn kreeg gaven ze mij al het vertrouwen dat het goed zou komen en ik me geen zorgen hoefde te maken. Contact verliep soepel. Altijd beschikbaar en hadden op elke vraag wel een antwoord! Ik raad het iedereen aan
Orteliuslaan 850
3528BB Utrecht
Justiz verleent rechtshulp aan slachtoffers van letselschade in Nederland. Wij beantwoorden vrijblijvend al jouw vragen en helpen je kosteloos om jouw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen.