Proffesioneel en volle aandacht!

Bij eerste afspraak een hartelijk ontvangst, met koffie en een goed luisterd oor. Vervolgt met een rustige en duidelijkeuitleg van diverse lattenbodems en matrassen. Dit hebben wij als zeer vakkundig ervaren. Tijd speelde voor ons gevoel geen rol, hun stijl en moto was; er moet een juiste keuze gemaakt worden. Afspraken werden zeer correct na gekomen. Warm aan te bevelen!

Topbedrijf en topservice!!!

Hier kunnen veel bedrijven iets van leren. Stijn is pas tevreden als de klant 100% tevreden is, geen moeite is hem teveel. Wij kunnen iedereen van harte aanraden zich door Stijn te laten adviseren en met een gerust hart een aankoop te doen. Zeker weten dat dit geweldig bevalt. Stijn nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en service!!!

Geweldig!!!

We kennen Stijn nu al ongeveer 20 jaar. En het maakt niet uit wanneer je belt.. altijd vriendelijk en er wordt meteen een oplossing gezocht voor ons waterbed.. laatst het verwarmingselement kapot.. komt Stijn gewoon donderdagavond maken!! Echt top!!!!

Goed advies en perfecte service!

Stijn heeft ons vanaf het begin van objectief en deskundig advies gezien en neemt hier alle tijd voor! Hierdoor hebben wij een bed gevonden wat perfect bij onze wensen past en zelfs bezorging en installatie in Amsterdam was geen probleem. Kortom, aan iedereen aan te raden!

Fantastisch

Mijn Nieuwe Matras! Ik vlei me op je neer en krijg een zacht ontvangst ik voel me geborgen en gedragen je leidt me door de nacht en je geeft me nieuwe kracht ik ben helemaal in mijn sas met mijn nieuwe matras!

Goede snelle uitmuntende service.

Bellen en je wordt vriendelijk te woord gestaan.. Snel een afspraak gemaakt en de service is uitstekend. Aanrader 1e klas!

Topklasse in alle facetten.

Vanaf het eerste gesprek tot en met het plaatsen van het nieuwe bed straalde Slaapstudio Stijn vertrouwen en klasse uit. Geen moeite was teveel om voor ons het meest geschikte matras te vinden en dat niet alleen er werd zeer goed meegedacht in alle zaken betreffende de aanschaf van onze nieuwe boxspring. Het nieuwe bed werd bij levering keurig geïnstalleerd en het oude bed werd als vanzelfsprekend meegenomen. Dit alles op een ontspannen manier en in een prima sfeer. Wat een vakkennis en vriendelijkheid stralen Stijn en zijn vrouw uit. We slapen heerlijk. Slaapstudio Stijn is voor ons de top!

Topservice!

Na 3 jaar nog altijd geweldige snelle goede service! Aanrader (en voorbeeld) voor iedereen die lekker wil slapen.

Vrolijk vakmanschap met snelle service

Zeer bedankt voor het snel en vakkundig en gratis repareren van mijn bedomhoogzetmotor! KLASSE!

Goede service!

Toen ik een paar jaar geleden mijn slaapkamer kocht werd mij verteld dat service hoog in hun vaandel staat. De kracht van hun bedrijf. Een reden van mijn aankoop. Toen ik deze week een klacht doorgaf was Stijn er binnen een paar dagen. En werd de klacht netjes gerepareerd. Gratis. Stijn is zeer prettig in de omgang en heeft waargemaakt waar hij voor staat. Top!

Ymtop service

Mijn ervaringen met Stijn slaapstudio zijn super. Echt top service ,als er iets is waar je hulp bij nodig hebt ,stijn komt langs en lost t probleem op.

Super advies!

We zijn super geholpen. Er wordt geluisterd naar de wensen van ons als klant. De levertijd was prima en nu liggen we heerlijk in ons nieuwe bed van HML Bedding.

Een Matrair luchtgeveerd matras is super!

Een half jaar geleden hebben wij een "Matrair" luchtgevuld matras gekocht bij Stijn. Na 25 jaar op een waterbed geslapen te hebben was dit een spannende keuze! Het luchtgevulde bed is geweldig! Met een afstandsbediening kun je het bed harder of zachter maken (2 compartimenten die apart te bedienen zijn). Naar eigen voorkeur. Het ligt beter dan ons voorheen gestabiliseerde waterbed! Het geeft een betere ondersteuning rondom je lichaam en je kunt normaal draaien in bed! Een perfecte combinatie zijn de molton en hoeslaken van het Merk "Belladonna", omdat ze zo elastisch zijn en lekker zacht aanvoelen. Ik slaap op dit alles vanaf het begin goed terwijl ik een redelijk slechte en onrustige slaper ben. Daarom ben ik blij met deze keuze en ook zeer tevreden over de service en het advies van Stijn's Slaapstudio.

Wij hebben een tijd geleden een waterbed gekocht, nou was het verwarmingselement te sterk en bleef het bed te warm ook al stond die op z'n laagst. geen probleem zeiden ze bij Stijns en er is een monteur langs gekomen en we hebben samen het waterbed aan de kant gedaan en een ander element ingezet. Erg vriendelijke man die dat kwam doen en was ook zo klaar.

Top Service!

9 jaar geleden ons waterbed bij Stijn gekocht. Ons waterbed was nu kapot! 's ochtends gebeld en dezelfde dag gemaakt. Gratis service! Wat geweldig!

Super service

We slapen al 2 jaar heerlijk in ons fijne bed. Gister deed de afstandsbediening van ons elektrisch verstelbare bodem het niet meer. Van alles geprobeerd en uiteindelijk gebeld. Een dag later kwam Stijn langs en heeft het probleem meteen op kunnen lossen. Super service, persoonlijk en lekker snel.

Super service

Een van de luchtcompartimenten van ons matras was lek, garantie was eigenlijk verlopen maar hier werd geen probleem van gemaakt. In de ochtend het matras afgegeven en begin middag alweer op kunnen halen, uiteraard gerepareerd !! Top service.

Super service

Ik weet waarom ik altijd naar Nuenen ga en niet naar de beddenspecialist in mijn eigen woonplaats. Door de fantastische service van Stijn en zijn medewerkers. Super vriendelijk, denkt goed mee en probeert je niet het duurste van het duurste te verkopen, maar kijkt naar jou als klant. Ook snelle en goede service. 's Morgens gebeld, 's middags stond Stijn aan de deur voor reparatie van mijn waterbed. En de kosten? "Dit is service van de zaak." En daarom rijd ik zo graag naar Nuenen.

Super snelle service

S,morgens gebeld s, middags al gemaakt Bedankt Stijn , voor deze service

Topservice

Je durft bijna geen 5 sterren meer te geven...zo vaak staan ze er al... Toch verdient Stijn ze echt! Ons waterbed was lek. Echt balen, want een waterbed is hemels, behalve als het lek is. We hebben Stijn op maandagochtend geappt en dinsdag was er een nieuwe matras die hij diezelfde avond bij ons kwam installeren. Wij wonen inmiddels op 100km van Nuenen...dat ook nog. Wij zijn een van de oudste klanten van Stijn en hij heeft ons nog nooit teleurgesteld. Chapeau!

Ook na 12 jaar vanmorgen nog een reparatie uitgevoerd. Heeft een dikke 10 verdient.

Ook na 12 jaar heeft meneer Stijn, na een gesprek van gisteren middag, Bij mijn bed toch een reparatie uitgevoerd. Ondanks dat ik zeker niet in de buurt van Nuenen woon. Dit alleen is al heel bijzonder. Ben er ook heel erg blij mee, dat dit toch zo snel kon. Alleen deze klantvriendelijkheid is al op een scala van 0 tot 10 20 punten waard. Slaapstudio Stijn heeft in elk opzicht een goed hart voor zijn klanten. Bij deze wil ik me graag nochmaals bedanken voor de snelle hulp en de goede service. Lieve groeten Sabine Volkertz

Heerlijk slapen in luxe

We zijn geweldig geholpen met ons nieuwe bed. Ons oude bed sliepen we al een tijdje niet meer fijn in. Nu wilden we gewoon echt een goed bed wat bij ons pastte. We kozen daarom voor bedden speciaalzaak. Geen spijt gehad, want hier is echte expertise en werden goed begeleid met onze keuze voor complete bed en beddengoed. Niet goedkoop, maar wel een geweldig bed dat alle centen waard is. Geen moment spijt gehad. Kwalitatief perfect matras met mooie boxspring. Kussens mochten geruild worden na proef periode, om perfecte match te hebben bij het bed. Levering was super. Contact verliep goed Ons nieuwe bed maakt het weer fijn om naar bed te mogen.

Uniek!!!

Stijn is zorgzaam en accuraat zakenman betreffende raadgeving. Hij geeft een buitengewoon sublieme service, daar kan een ander bedrijf een puntje aan zuigen. Hij blijft correct, reageert snel op je bericht en hij zorgt direct voor een oplossing naar klanttevredenheid. Stijn, langs deze weg nogmaals mijn welgemeende dank, een diepe buiging. Ik heb respect voor je verleende diensten, je krijgt van mij een dikke tien! Langs deze weg wens ik je onwijs veel succes met je zaken!

Service - Geweldig!

Al jaren vaste klant en altijd naar volle tevredenheid. Na jaren plots een probleem met motor van boxspring. Binnen paar dagen opgelost, ook na 12 jaar gebruik. Fantastisch.

met deze kussen slaap ik in een keer door.

ik had al een silvana support kussen, maar die was versleten. ik had nog een nieuwe hoofdkussen liggen (voor mijn man). neem ik die, maar helaas het verschil is wel heel groot. dus een nieuwe gekocht. weer heerlijk geslapen

Opwettenseweg 81

5672AG Nuenen

Over Slaapstudio Stijn

PAK JE SLAAP! Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen slaapstijl ontwikkeld. Het samenstellen van je persoonlijke slaapoplossing gaat daarom veel verder dan pasvormscans of het eindeloos testen van bedden. Het is als het aanmeten van een maatpak; zorgvuldig jouw ideale slaapoplossing creëren met vakkennis, productspecialismen en onafhankelijk advies.