Filters

10

Geweldige service !

Waar vind je het nog tegenwoordig: Ik belde Stijn over een lekkage aan mijn waterbed (let wel: 25 jaar oud!). Ik vroeg of ik een pomp kon lenen om het bed leeg te laten lopen. Ik kreeg advies om het bed te repareren en Stijn bood aan om meteen na werktijd te komen repareren. Ongelofelijk, wat een geweldige service !

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice door Stijn!!

5 jaar geleden kocht ik mijn Eastborn boxspring bij Stijn. Toen al super advies en evenzo levering van het bed. Nu 5 jaar later had ik een kraak in m'n bed: 1 telefoontje en er werd een afspraak gemaakt: vakkundig werd het probleem onderzocht en opgelost. Geheel kosteloos. TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen slapeloze nachten, problemen worden zeer snel opgelost.

Na 2,5 jaar kwam het elektrisch verstelbare hoofdeinde met een klap naar beneden. Ik trof wat stukken plastic aan onder het bed, maar had geen idee wat er aan de hand was. Direct om 9.30 uur Stijn gebeld. Zijn vermoeden dat de motor kapot was bleek te kloppen. Dezelfde dag om 12,30 uur was er een nieuwe motor geplaatst en werkte alles weer perfect. Waar kom je nog service tegen die binnen 3 uur de problemen heeft opgelost? Bij Stijn Slaapstudio bieden ze deze service. Een dik verdiend compliment.

 • Aanbevelen? Ja
10

echt geweldige service en kennis

Mijn eerste nacht al super fijn geslapen op mijn nieuwe matras met nieuwe verstelbare bodem, de bodem bleek niet o eenvoudig in mijn ledikant te passen dan we dachten , Stijn loste het meteen op , niets is te veel , geweldig , hij is ook erg deskundig en vriendelijk . Bedankt voor alles Stijn !

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig super service goed advies

Bij verschillende beddenzaken geweest deze steekt er met kop en schouders boven uit denken mee goed advies en goede service zoals het hoort ga zo door wij zijn uiteindelijk gegaan voor een HML boxspring en deze bevalt uitstekend vanaf de eerste nacht

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele goede service

Wij zijn erg goed geholpen en de afspraken die we met ze gemaakt hebben kwamen ze na. Netjes en vriendelijk. Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk, perfect advies op maat en uitstekende service!

Ik ging me oriënteren op een nieuw bed en werd aangenaam verrast. Slaapstudio Stijn neemt de tijd om je voor te lichten over verschillende bedden, matrassen en kussens voor een optimaal ligcomfort dat past bij je lichaamsbouw en slaappatroon. Stijn stemt zich goed op de klant af; hij stelt veel vragen, kijkt, luistert en adviseert. Het hele proces van oriëntatie tot en met koop en levering liep als een trein: alles werd goed, vlot en vriendelijk afgehandeld conform afspraak. Inclusief goed advies over het onderhoud van bed en beddengoed om de kwaliteit en levensduur zo lang mogelijk hoog te houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waar klant nog koning is.....

Na het bezoeken van verschillende grote 'beddenketens', kwam ik per toeval bij Slaapstudio Stijn terecht. Wat een verademing! Ik ontmoette in Stijn een hardwerkende middenstander met passie voor zijn eigen bedrijf; geen verkooppraatjes of flauwe fratsen, maar waar je geholpen wordt met de nog beleefde en klantvriendelijk bejegening van weleer. Stijn weet als geen ander, hoe belangrijk nachtrust is om overdag optimaal te kunnen functioneren. In een gesprek zoekt hij samen met jou, wat er nodig is en of er eventueel (rug-) klachten zijn, en hoe er de beste oplossing en het best passende matras gevonden kan worden. Daarbij gaat hij nét zo lang door totdat je als klant totaal tevreden bent. Daarnaast komt hij zijn afspraken heel nauwkeurig na, levert op tijd, plùs levert zelf af, geeft kortom een heel goede service. En dat alles met een lach en een prettig contact. Ik slaap weer als een roosje! Met dank aan Slaapstudio Stijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekker slapen

We zijn heel tevreden met het nieuwe box spring bed en het advies van Slaapstudio Stijn. We waren bang dat het ineens heel anders zou zijn, want we hadden tot nu toe nog geen box spring bed. Vooral hadden we twijfels dat we ook de juiste kussens kunnen vinden. Ik ben namelijk wat gevoelig voor nek klachten. Nou, het bed werd op tijd geleverd en door Stijn zelf opgebouwd, en sinds dat moment is het heerlijk lekker slapen. Geen nek klachten. Alles top. Heerlijk ! Zelfs mijn moeder (77 jaar) kon heel goed slapen in het nieuwe bed. Slaapstudio Stijn? Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

helder contact, goede voorlichting, geweldige service

Een fijne winkel met deskundig personeel. Verder geen gepreek. Echt een aanrader voor toekomstige klanten. Ons raken ze niet meer kwijt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Stijn is klantvriendelijk en neemt de tijd voor je.

Zomaar op een middag binnen gelopen op zoek naar een goed matras. Stijn is zeer klantvriendelijk en geduldig en luisterde goed naar mijn wensen. Nieuw matras besteld en binnen 4 weken bezorgd door Stijn zelf. Dank je wel Stijn. Ik kan nu weer heerlijk slapen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Gehoord en gezien … zo voelt het bezoek aan de slaapstudio . Onze wensen zijn meer dan uitgekomen bij het gekozen bed . Dank hiervoor

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima persoonlijke service.

Zo’n 20 jaar na aankoop van supere luchtveringsmatrassen komt Stijn een lek repareren op ons nieuwe adres in Den Bosch. Dat noem ik service van het hoogste niveau!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima

Deskundig advies zonder druk. Slapen nu weer prima. Levering als afgesproken en oude matrassen afgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste advies in zowel slaapcomfort als design

Wij zijn naar Slaapstudio Stijn gegaan vanwege de ruim 25 jaar ervaring. Voor ons stond het beste slaapcomfort voorop, maar we wilden niet toegeven in design. Sandra en Stijn hebben ons perfect geadviseerd met hun indrukwekkende vakkennis. Dit resulteerde in het juiste boxspring merk en de beste matras. De korte lijnen met de leverancier gaven ons de perfecte keuze in stoffen. Daarnaast heerlijk maatwerk beddengoed laten maken, wat perfect past bij de stoffering. Alles is mogelijk bij Slaapstudio Stijn! Nu inmiddels enkele weken een zalige nachtrust. Zzzzzzzzz

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Onmiddellijk werd aktie ondernomen en bezoek aan huis gebracht na vraag over mijn matras. Dat is nog eens service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf, top service

Wij hebben 2,5 jaar geleden bij Stijn naar volle tevredenheid een geweldig bed gekocht, wat aan alle verwachtingen voldoet. Afgelopen week in de ochtend gebeld dat ons elektrische bed niet meer omhoog of omlaag ging. Dezelfde middag stond Stijn hier op de stoep en heeft het direct opgelost. Slaapstudio Stijn verdiend een warme douche!

 • Aanbevelen? Ja
10

Je voelt je echt gezien als klant

Stijn is erg klantgericht en neemt de tijd voor je. Geeft goed advies en is vlot met levering en installatie. Ook toen er nog wat aangepast moest worden aan het bed en het contact met de fabrikant op een gegeven moment wat traag verliep is Stijn hier achteraan gegaan voor ons. Dit bespoedigde alles. Hij stond echt voor ons klaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo zou het overal moeten zijn.

Wij hebben bij Slaapstudio Stijn twee nieuwe matrassen gekocht. In alle rust hebben we tekst en uitleg gekregen wat in hun ogen het beste voor ons zou kunnen zijn. Vervolgens zijn we deze in de zaak gaan uitproberen. Om de juiste keuze te kunnen maken werden meerdere matrassen op het bed gelegd om het onderlinge verschil zelf te voelen. Nadat we een keuze hadden gemaakt werden ook verschillende kussens aangedragen om de combinatie matras en kussen te beoordelen en een keuze te maken. Ze hebben ook zorggedragen om nieuwe onderdelen voor onze bestaande verstelbare lattenbodems, die we gaan hergebruiken, aan te leveren. Ook de levering was binnen de afgesproken termijn. Al met al zijn wij zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!

We zijn echt super goed geadviseerd en geholpen. Stijn en Sandra weten waar ze over praten en bieden daarnaast een super goede service!! Het bed (boxspring) slaapt heerlijk. We hebben nog nooit in zo’n goed bed geslapen!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima geholpen

zeer behulpzaam, actieve reactieven zeer bereidwillig om te helpen!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed.

Mijn bevindingen met Slaapstudio Stijn zijn zeer goed. Na vele jaren van slechtslapen en wakker worden met rugklachten kwam ik bij Slaapstudio Stijn terecht. Na een vakkundig advies besloot ik om te kiezen voor een duurdere oplossing. Een luchtbed verstelbaar in vele standen bracht de oplossing. Direct na het eerste gebruik verdwenen de klachten. Nu na vijf jaren gebruik naar alle tevredenheid, ontdekte ik een storing in het systeem. Meteen Stijn om advies gevraagd. Korte tijd later kwam hij het probleem thuis opsporen. Er werd meteen een nieuw luchtreservoir besteld. Na levering werd het onderdeel gemonteerd en was alles weer bij het oude. Over onkosten werd niet gesproken en behoorde bij de service zoals hij mij duidelijk wist te maken. Kortom goede klantvriendelijkheid en goede service. Een aanrader voor iedere potentiële klant. Rinie in Mierlo

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder prettig!

Een magische ervaring was het bij Stijn en Sandra in hun slaapstudio. 2 keer komen proefliggen en beide keren tot tranen toe geroerd. Eindelijk een matras gevonden dat bij mij past, dat mij draagt. Stijn heeft ons echt heel fijn geholpen, hij neemt alle tijd en aandacht om samen te onderzoeken wat goed voelt. Zoek je naar passend en persoonlijk advies, dan is deze winkel een echte aanrader! Nogmaals bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en professionaliteit

Een tijdje terug een bed gekocht bij Stijns slaap studio. Ik kan Nu zeggen het fijnste bed waar ik ooit in heb geslapen. De service was professioneel en prettig. Afspraken werden perfect nagekomen! Aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Wederom enorm tevreden!

Wij hebben in het verleden hier onze boxspring gekocht en waren toen al enorm tevreden. Inmiddels was het tijd voor een nieuw topdekmatras incl. beddengoed. Dus zonder twijfel zijn wij direct weer naar Slaapstudio Stijn gegaan. Goed advies gekregen aan de hand van onze wensen en daarna vlot een keuze kunnen maken. Wij waren onze kortingsbon van onze vorige aankoop per ongeluk kwijtgeraakt maar dit was geen enkel probleem. Die werd alsnog verrekend, geweldig! We hebben ietsje langer moeten wachten op het matras omdat de fabrikant van het matras een vergissing met de maatvoering had gemaakt. Kan gebeuren, werden wij keurig van op de hoogte gebracht. Een paar weken daarna kregen wij alsnog onze nieuwe spullen geleverd. We slapen er heerlijk op! De oude topper werd mee retour genomen, erg fijn. Wanneer wij weer iets nodig hebben op het gebied van bedden/slapen gaan wij zeker weer naar Slaapstudio Stijn!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Opwettenseweg 81

5672AG Nuenen

040-2840013

[email protected]

Over Slaapstudio Stijn

PAK JE SLAAP! Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen slaapstijl ontwikkeld. Het samenstellen van je persoonlijke slaapoplossing gaat daarom veel verder dan pasvormscans of het eindeloos testen van bedden. Het is als het aanmeten van een maatpak; zorgvuldig jouw ideale slaapoplossing creëren met vakkennis, productspecialismen en onafhankelijk advies.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.