Filters

10

Geweldig

Na ruim 30 jaar een waterbed te hebben gehad,waren we toe aan een nieuw bed. Op advies van Stijns slaapstudio hebben wij bij hen een ander bed gekocht:een elektrisch verstelbaar bed dat het dichtst bij een waterbed in de buurt zou komen. Bij de verkoop werd aangegeven dat het wennen aan het nieuwe bed wel 2 weken zou kunnen duren. We hebben echter vanaf de eerste nacht goed geslapen op dit bed. Stijn's slaapstudio heeft ons geweldig geadviseerd en heeft altijd een super goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service,klantvriendelijk en klantgericht.

Na de verhuizing heeft de verhuizer ons bed niet goed gemonteerd. Hij heeft de verkeerde schroeven eruit gedraaid en daarom kom het bed niet meer vastgezet worden. En, de schroeven waren natuurlijk nergens te vinden. Één telefoontje naar Stijn slaaphouding en de volgende middag stond Stijn al op de stoep en heeft ( kosteloos) ons bed weer gerepareerd. Fantastische service!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Service

Bij onze nieuw gekochte toppers is het een en ander fout gegaan. Niets was Stijn teveel, het werd steeds weer keurig en kosteloos opgelost. We hebben ‘n service gehad, waar je U tegen zegt. Hier zou menigeen van kunnen leren. Ik kan iedereen Slaapstudio aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Ook nu na vele jaren weer besloten om mijn nieuwe bed bij Stijn in Nuenen te bestellen. Na goed overleg met Sandra besloten om een matras te nemen waarvan we dachten dat dit aan mijn wensen zou voldoen. Helaas na een paar weken besloot ik toch dat het slapen een beetje tegen viel, en heb daarom een telefoontje gepleegd. Wat fijn! er werd serieus omgegaan met mijn vragen, en Stijn zei dat een ander matras de problemen zou kunnen oplossen. Dus een nieuw matras werd besteld, en deze week omgeruild! Super...gratis ...geen extra kosten....! Dus een lekker kopje koffie met een heerlijk chocolaatje hadden de mannen wel verdiend toch? En slapen.....als een roosje...heerlijk! Dank je wel Stijn .

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!!

Na een zeer uitvoerig advies en het uitproberen van meerdere matrassen bij slaapstudio Stijn. Hadden we vol vertrouwen direct onze keuze gemaakt, voor mij als buikslaper de stevige uitvoering en mijn man als rug- zijslaper de soepele versie van 2 prachtige Eastborn matrassen. Na circa 6 weken slapen, op onze nieuwe bedden, kon ik m’n draai nog steeds niet vinden en dacht ik, had ik mijn oude matras nog maar………ik had inmiddels ook een aantal nachten het matras van mijn man uitgeprobeerd en hierop sliep ik prima. Tja……da’s balen dacht ik, ik heb de verkeerde keuze gemaakt….wat nu? Per mail stuurde ik mijn bevinding naar de slaapstudio en vroeg wat de eventuele opties voor mij waren, zelf dacht ik zal wel een topper op mijn matras worden, maar nee hoor, tegen een geringe vergoeding kon men een nieuwe kern voor mijn mantras bestellen. Inmiddels is dit geleverd en slapen we allebei beter dan ooit!! Dank je Stijn voor deze geweldige service!!

 • Aanbevelen? Ja
10

informele sfeer en een vertrouwd gevoel

Een tijdje terug leek het erop alsof onze topper aan vervanging toe was. Ik heb contact gezocht met SSS en binnen enkele dagen kwam Stijn bij ons langs om te kijken wat er aan de hand was. De topper bleek inderdaad aan vervanging toe. De nieuwe topper is direct besteld en een aantal weken later werd deze geleverd door Stijn. Ik heb geen voet in de winkel gezet en alles is perfect geregeld. Wat een service! Toen wij ons bed kochten bij Stijn was onze ervaring al heel prettig en dit is nog steeds zo. Stijn is erg vriendelijk, kundig, snel en maakt makkelijk contact. Hij wil je niks aansmeren. Geeft gewoon goed en kundig advies zonder opdringerig te zijn. Het geeft een vertrouwd gevoel en dat is heel fijn als je iets aan gaat schaffen waar je een lange periode gebruik van gaat maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn hartstikke blij met ons nieuwe matras

Geweldig geholpen en goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijn geholpen

Heel prettig in het contact en de communicatie, waardoor ik heerlijk slaap op een top matras! Blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service en communicatie

Naar aanleiding van melding over matras snelle actie en communicatie gedurende de afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice!!

Met lood in m'n schoenen belde ik Stijn nadat ik merkte een verkeerde keuze gemaakt te hebben voor het geleverde bed en matras. Na flink wat puzzelen kwam er een voorstel op tafel waarin we ons beiden konden vinden en inmiddels tot volle tevredenheid uitgevoerd is. Het bed ligt heerlijk en Stijn maakt waar wat hij zegt: " ik ga voor 100% klanttevredenheid"

 • Aanbevelen? Ja
10

je voelt je direct op je gemak omdat Sandra of Stijn alle tijd voor je vrij maken om een supergoed a

Vanaf begin bij aankoop tot levering van het bed zo fijn geholpen. Super!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!

We zijn ontzettend goed geholpen en het bed ligt heerlijk. De service is van begin tot eind super netjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakman, gedreven en behulpzaam

We slapen, na wat aanpassingen, inmiddels heerlijk in ons nieuwe bed! Stijn is een echte vakman en staat voor wat hij verkoopt. Staat open voor kritiek en verbetering en blijft z’n best doen tot het ons helemaal naar tevredenheid was. Goede service Stijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekker slapen mede door een geweldige service

Alleen maar positieve, zeer goede, ervaringen. Denken zeer goed met je mee en de service is subliem.

 • Aanbevelen? Ja
10

steekt boven alle andere bedden verkopers uit

slaapstudio stijn wij zijn goed voorgelicht uit stekende service wij kunnen het iedereen aanraden ze weten waar ze het over hebben

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Door brute kracht zelf een van de poten van ons fijne nieuwe bed dol en stuk gedraaid voor een verhuizing. Niet zo slim natuurlijk maar Stijn heeft een nieuwe poot besteld bij de leverancier en hij kwam met een collega de boel fixen. Viel nog niet mee maar keurig opgelost! En helemaal niets in rekening gebracht! Bedankt voor de goede service!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal tevreden

Kan ik nog wat toevoegen aan een 10? Helemaal tevreden over het vakmanschap en de hulp van Stijn, waardoor de keuze voor een nieuw bed plotseling niet meer zo moeilijk was. En ook helemaal tevreden over de service toen de verkeerd gekozen pootjes zonder enige kosten vervangen werden. Als je een nieuw bed nodig hebt, ga eerst bij Stijn en Sandra kijken.

 • Aanbevelen? Ja
9

TOP SERVICE !!!!!!

'S ochtends gebeld en 's avond was de thermostaat van ons waterbed vervangen zodat we weer heerlijk warm konden slapen. De garantietermijn was net verstreken en hier is zeer coulant mee omgegaan. Wij zijn zeer gecharmeerd van deze service en Stijn wordt door ons warm aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG!!!

Vanmorgen (op zaterdag) gebeld voor een lek in het waterbed, na een lange dag (voor hem) toch nog gekomen om 19.00 uur. Geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het vakmanschap en service zijn super!

Als je een vraag hebt en belt krijg je altijd een antwoord waar je wat aan hebt. Je merkt dat Stijn zeer deskundig is. Is er toch onverhoopt een probleem(pje) dan wordt dat snel en vakkundig opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan u deze SSS aanbevelen

Niks als lof, van begin tot eind !

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

Goed advies van Sandra onder het genot van koffie en thee, Prima communicatie en netjes geplaatst door Stijn. We zijn erg blij met het nieuwe bed en liggen prinsheerlijk in het Viking Royal Box spring !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen

uitstekende service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice!

Onze matrassen gaven na levering een chemische geur af. Na enkele maanden dit bij Stijn gemeld. Ik werd serieus genomen, vond de oorzaak van het probleem en leverde 2 nieuwe matrassen. Topservice!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!

Zo'n 8 jaar geleden kochten wij ons bed bij Stijn's slaapstudio. Er deed zich een probleem voor met het verstelbare voeteneinde. Een telefoontje en Stijn kwam persoonlijk de zaak inspecteren. En binnen 2 weken heeft hij alles weer keurig in orde gemaakt en ook nog zonder ons kosten in rekening te brengen. Dat is wat je noemt topservice!

 • Aanbevelen? Ja

Over Slaapstudio Stijn

PAK JE SLAAP! Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen slaapstijl ontwikkeld. Het samenstellen van je persoonlijke slaapoplossing gaat daarom veel verder dan pasvormscans of het eindeloos testen van bedden. Het is als het aanmeten van een maatpak; zorgvuldig jouw ideale slaapoplossing creëren met vakkennis, productspecialismen en onafhankelijk advies.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd