9

Goede service en advies, vriendelijk geholpen!

Bij Stijn slaapstudio is de klant nog echt koning, je krijgt goed advies en men neemt alle tijd voor je. Bij je thuis komen opmeten of het wel past, ook geen probleem. Voor mij de eerste keer dat ik bij Stijn slaapstudio een bed heb gekocht, gewoon goed! Wat wil je nog meer! Dus zoek je een bed, ga naar Stijn, he krijgt geen spijt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit op alle fronten

In zo’n 15 jaar tijd al meerdere malen matrassen gekocht voor onszelf, kinderen en ouders. Altijd uitstekend en vriendelijk geholpen in de winkel en service tot aan huis. Prima zaak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend advies

Nadat we jaren geleden een waterbed gekocht te hebben bij Stijn hoefden we nu niet lang na te denken waar we ons nieuwe bed zouden kopen. De goede service die we altijd hebben gehad en het goede advies dat we hebben gekregen heeft er nu ook weer voor gezorgd dat we een heel goed bed hebben gekocht waarin we heerlijk slapen. Wat ook gezegd moet worden is dat de adviseur zeker alle tijd neemt om een bed samen met de klant te zoeken wat echt past bij de behoefte. Echt top !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, goede service, snelle reakties, kennis van zaken

Dit is de 2e keer dat ik een bed heb gekocht hier. Ben erg tevreden over de kwaliteit en service. Bij ons nieuwe elektrisch verstelbaar bed ging heel snel het onderframe kapot. Deze werd meteen dezelfde dag vervangen. Ook ging de topper krullen aan het hoofdeind. Nadat ik een mail had verstuurd, kreeg ik ook gelijk dezelfde dag een antwoord met een oplossing. Heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer snelle service

Toen ik belde voor een krakend geluid bij het omhoog bedienen van het voeteneinde van ons bed werd ik zeer vriendelijk behulpzaam geholpen en zijn ze dezelfde dag nog gekomen om ons probleem te verhelpen. Ik vind dit service !! wij hebben het bed al ruim 4 jaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en deskundig advies, team Stijn.

Onze aankoop is een succes mede door het deskundige advies en de kwaliteit van Stijns assortiment.

 • Aanbevelen? Ja
10

Matrair: het ideale matras met perfecte service!

Ik heb al ruim 4 jaar een heerlijk 2-persoons matras (4 luchtzakken) van Matrair. Vorig jaar was de schuimlaag afdekking van het luchtmatras wat ingescheurd. Deze is kosteloos vervangen met een betere onderlaag zodat het probleem zich niet meer voor zal doen. Nu begonnen de luchtzakken druk te verliezen. Na 1 telefoontje met Stijn werden alle zakken ongezien gratis vervangen door nieuwe. Ze werden de volgende dag al per post thuis bezorgd! Perfecte service! Ik wil gelijk even aangeven waarom ik Matrair zo goed vind. Ook voor mijn kinderen en voor in de caravan heb ik Matrair gekocht. Vroeger hadden we waterbedden (ook van Stijn), hebben we lang van gedaan, maar ik vond het toch veel onderhoud en gedoe met verhuizingen. Om toch het "waterbedgevoel" enigszins te behouden was Matrair de beste oplossing (goed geadviseerd). De hardheid van het matras is immers in 20 stapjes in te stellen, zelfs apart voor schouder en heup gedeelte. Zo kun je het later altijd nog aanpassen aan veranderende wensen. Daardoor blijft het comfort constant, terwijl dat van een gewoon matras door veroudering achteruit gaat. Tevens voelt het in de winter snel warm aan vanwege de luchtkern. Verder vind ik het veel hygiënischer, kinderen plassen soms nog in bed en bij Matrair kun je heel makkelijk het gedeelte boven de waterdichte luchtzak afritsen en in de wasmachine doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk weer fijn slapen !

Zeer prettig en professioneel geholpen in de mooie winkel in Nuenen. Geen verkoop praatje maar alle ruimte en tijd om eens goed rond te kijken en verschillende bedden/ matrassen te proberen. Zeer goede service en ook de levering was perfect. Service op basis van vertrouwen vonden wij uitzonderlijk fijn en kunnen slaapstudio Stijn iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

(H)eerlijke zaak met vakkennis en ouderwetse persoonlijke service.

Eerlijk advies voor een moeilijke slaper maar met super resultaat! Service is geweldig maar het bed is nog beter. Super team, bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Je bent echt klant bij Stijn!

Als kant wordt er naar je geluisterd. Geen grote stappen, snel thuis, maar een afgewogen advies. Natuurlijk hangt er dan wel een iets hoger prijskaartje aan, maar je ligt ongeveer één derde deel van je leven in bed en dus moet het dan wel perfect zijn. En dat wordt door Stijn's slaapmode absoluut geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en vriendelijke service met de juiste prijs en kwaliteit

We hebben al 3 keer een lekkage gehad van ons waterbed. Als dit de 1e keer gebeurd dan ga je google-en naar een bedrijf dat je hierbij kan helpen en toen kwam ik uit bij Slaapstudio Stijn. Vanwege de snel te maken afspraak, een schappelijke prijs en vooral ook het goed repareren van de lekkage heb ik ook de 2e en 3e keer direct gebeld met Slaapstudio Stijn. De positieve ervaringen waren wederom hetzelfde: Snel, vriendelijk, en juiste prijs en kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig advies en uitstekende service

Sandra en Stijn zijn perfectionistische vakmensen. Zij geven deskundig advies, ze zijn zeer klantvriendelijk, ze leveren bijzonder professionele dienstverlening, excellent vakmanschap en vakkundige nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies ; Prima bedden ; Uitstekende service .

Het is al weer acht jaar geleden dat wij onze bedden en matrassen bij Slaapstudio Stijn gekocht hebben en we hebben nog geen dag spijt gehad van deze investering . Integendeel : We hebben al die jaren voortreffelijk kunnen slapen om s' ochtends goed uitgerust de nieuwe dag aan te vangen . De twee keer in al die jaren dat de semi-automatische hoogte-instelling aan één kant een kleine hapering vertoonde was de service uiterst snel en doelmatig te noemen . Kortom : wij zijn uitermate tevreden en kunnen Slaapstudio Stijn bij iedereen van harte aanbevelen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede persoonlijke service

Na een lange zoektocht naar een nieuw matras kwam ik toevallig uit bij Stijn’s slaapstudio. Op een zaterdagochtend heeft Stijn mijn lighouding op allerlei matrassen bekeken in combinatie met een aantal kussens. Daarna heeft hij een advies gegeven over de juiste combinatie en dat heb ik overgenomen. Ik kreeg de mogelijkheid het matras om te ruilen mocht het toch niet bevallen. Dit is niet nodig geweest. Het matras werd thuis afgeleverd. Mijn electrisch verstelbare bedbodem werkte niet meer en die heeft Stijn ook nog voor me gerepareerd. Ik slaap nu weer prima en raad Stijn’s Slaapstudio aan iedereen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Goed advies. En nadat na enkele jaren een verwarming van het waterbed kapot ging, kon ik dit kosteloos omruilen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service is klasse

Het is inmiddels een half jaar geleden, dat we nieuwe matrassen kochten bij Slaapstudio Stijn, waar we nog steeds heel blij mee zijn. We zijn super tevreden over de vakkundigheid, klantvriendelijkheid en top service, die je niet vaak tegenkomt! We bevelen dit betrouwbare bedrijf met liefde en plezier aan iedereen aan!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Luisterend oor

Wij kwamen bij Slaapstudio Stijn nadat we eerder een matras bij Beter Bed hadden gekocht. Bij BB waren we voor ons gevoel opgescheept met een bed dat de verkoper graag wilde verkopen. Bij Stijn hadden we meteen al het gevoel dat er maatwerk geleverd wordt en er geluisterd werd naar onze slaapwensen. Nog elke dag plezier van!

 • Aanbevelen? Ja
9

Serieus goede service !!!!

Hoeveel service wil je hebben. Dit begint al bij de aankoop van je bed. Advies= goed Meedenken= goed, kopje koffie = goed. Tot hier had ik met mevrouw te maken. Daarna de installatie door mijnheer Stijn. Ik kan het niet korter schrijven= GOED. Goede service, goede uitleg ik slaap weer heerlijk !!! Waarvoor dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk & uitstekende service!

Stijn & collega hebben me uitstekend van advies gediend bij een probleem met mijn waterbed. Zelfs even langskomen op huisadres om te zien wat er aan de hand was, was geen probleem. Allemaal gratis en voor niks. Hartelijk dank voor deze snelle & professionele service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige Service !

Toen mijn eerste waterbed een lekkage kreeg was Stijn meteen bereid om dit te repareren. Het waterbed dat ik daarna bij hen kocht werd snel geleverd en geïnstalleerd. Bij de twee verhuizingen heb ik daarna ook Stijn ingeschakeld, want een waterbed verhuizen kun je beter door een vakman laten doen. Mijn huidige waterbed is aan vervanging toe en daarvoor ga ik zeker weer naar Slaapstudio Stijn toe.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben zeer tevreden over slaapstudio Stijn

Wij zijn zeer tevreden over ons nieuwe Pulmann matras Het ligt lekker en we kunnen weer heerlijk slapen Fijne zaak,die slaapstudio Stijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm geholpen door Stijn!

Wij zijn ontzettend geholpen bij het maken van een goede keuze. Nieuwe matrassen, nieuw bed, welke matrassen? Stijn heeft ons fantastisch geholpen. Wij hebben hierdoor een hele goede keuze kunnen maken en het bed ligt fantastisch! Ik zou het zo weer over doen. Ze dringen niks aan, zijn erg open & heel duidelijk in hun verhaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice

Super tevreden over de service van Slaapstudio Stijn. Ze staan altijd voor je klaar en geen vraag is te moeilijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service!!

Geen enkele vraag is teveel, vlug antwoord en ze weten meteen wat je bedoeld. Vriendelije eigenaar en personeel. Meedenkend in oplossingen. Gewoon TOP! Als beddenzaak zeker aan te bevelen, ze weten waar ze het over hebben

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel meedenkend en oplossingsgericht!

Stijn kan zich goed inleven in de klant en luistert goed. Daarnaast is de service (thuis) erg fijn. Hij komt het matras bij ons thuis bezorgen. Ideaal!

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Over Slaapstudio Stijn

PAK JE SLAAP! Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen slaapstijl ontwikkeld. Het samenstellen van je persoonlijke slaapoplossing gaat daarom veel verder dan pasvormscans of het eindeloos testen van bedden. Het is als het aanmeten van een maatpak; zorgvuldig jouw ideale slaapoplossing creëren met vakkennis, productspecialismen en onafhankelijk advies.