Geweldige service, fantastisch bed en meubelen
Bij Slaapstudio Stijn voelden wij ons als klant echt begrepen. Er werd uitgebreid tijd voor ons genomen, bijna een hele ochtend, om het juiste bed en bijbehorende meubelen uit te zoeken voor onze nieuwe slaapkamer. Om aan te voelen wat het beste bij ons past, hebben wij die ochtend wel tientallen keren op verschillende bedden gelegen, en dit werd alleen maar aangemoedigd. Hierbij werd ook zorgvuldig gekeken naar slaapvoorkeuren en slaaphoudingen op de verschillende proef matrassen.
De service nadat de bestelling geplaatst was, was ook uitmuntend. Er werd voor de levering rekening gehouden met onze vakantie periode. En die levering was erg snel voor de huidige tijd! We hoefden geen maanden te wachten voordat we eindelijk op ons nieuwe bed konden slapen.
Het bed en de meubels werden vakkundig geplaatst. Ze waren ook voorzichtig met mijn huis zodat er niks kon beschadigden door onzorgvuldige gedrag.
Wij hadden gekozen voor de slaap garantie optie, wat goed van pas kwam, want één van de matrassen bleek toch iets te zacht te zijn. Na een tijd geprobeerd te hebben, en ik niet kon wennen, heeft Stijn zonder problemen en gezeur het matras omgeruild voor een iets hardere. Daarmee was het probleem opgelost en nu slapen we beide hemels.
Ik weet zeker dat als we Stijn in de toekomst nodig hebben, voor service of een nieuwe aankoop, wij altijd uitstekend geholpen worden.