Een warme, kundige en betrokken advocaat

Ik heb Carlijn leren kennen als een ontzettend kundig en warm mens. In een periode waarin ik zelf soms worstelde met mijn emoties, wist zij steeds het overzicht te bewaren. Ze hielp mij de emotie even te parkeren en zakelijk te blijven, wat mij enorm heeft gesterkt. Tijdens de rechtszaak – iets wat ik behoorlijk spannend vond – stond Carlijn pal naast mij. Ze was niet alleen een zeer bekwame advocaat, maar ook een echte steun. Haar betrokkenheid maakte een groot verschil. De communicatie met Carlijn was altijd helder en prettig. Ze was goed bereikbaar en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden, wat ik als heel fijn heb ervaren. Mijn zaak is uiteindelijk goed afgerond en daar ben ik Carlijn ontzettend dankbaar voor.

• Betrokkenheid

Hele fijne, heldere en snelle antwoorden gekregen

Carlijn heeft mij op een hele fijne manier kunnen ondersteunen in een moeilijke tijd met mijn scheiding. Ontzettend prettig om snel en op een duidelijke manier uitleg en ondersteuning te hebben gekregen. Dit heeft mij echt enorm geholpen om hier doorheen te komen. Ik kan iedereen aanraden om Carlijn aan zijn zijde te hebben tijdens vaak lastige vraagstukken.

Prettig en integer

Een fijne, professionele en adequate begeleiding in de echtscheiding. Eerlijk en direct, handelt snel

Deskundig

Carlijn Rouwet Advocatuur is goed bereikbaar. Ze geeft deskundig advies en helpt met je meedenken.

Snel, duidelijk en accuraat

Carlijn is goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Ze volgt alle stappen nauwgezet en heeft het complete overzicht, zelfs over een zeer complexe zaak. Waar andere advocaten met wollige brieven werken, is zij helder en duidelijk. Je merkt dat ze echt het belang van de cliënt voorop stelt en niet onnodig rekt, waar andere advocaten dat wel doen.

• Betrokkenheid

Erg behulpzaam en denkt goed mee. Hele prettige ervaring gehad. Aanrader!

super fijn contact

Met Mr. C Rouwet is het contact erg fijn. Ze legt punten of onderbouwen goed uit. Verder kijkt zij goed naar de opties die er allemaal zijn.

Persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar

Carlijn geeft je eerlijk en deskundig advies. Ze denkt met je mee en reageert snel wanneer je haar nodig hebt. Je weet bij haar waar je aan toe bent of kunt verwachten en toont begrip voor je persoonlijke situatie en is heel helder in haar procedure. Dit was de 2e keer dat ik haar hulp inschakelde en zal dat een derde keer zeker weer doen. Naast advocaat is zij ook een warme persoonlijkheid.

meedenkend

Ondank dat ze al erg druk was heeft ze ruimte voor me gemaakt, dit waardeer ik zeer. Het intake gesprek verliep goed en alle communicatie via mail was erg duidelijk en overzichtelijk. Geen rare dingen. Komt beloftes en spraken goed na. Een echte aanrader.

Geweldig!

Zeer betrokken en luistert goed naar de wensen van haar cliënten. Ik raad Carlijn Rouwet ook zeer graag aan!

Zeer positief

Deskundig en gericht op mogelijkheden. Luistert goed naar de wensen van cliënt en zet dit om in juridische haalbaarheid. Eerlijk in haar advies en zeker niet gericht op uren maken, cq declareren. Alleen maar tevreden over het hele proces.

• Betrokkenheid

Professionele begeleiding voor een maatwerk oplossing

Ik had een advocaat nodig voor een herziening van de partneralimentatie. Wie kies je? Op internet zijn er genoeg te vinden. Ik koos bewust niet voor de ‘naam’ van een groot kantoor (bij de dealer betaal je immers ook voor het glas van de showroom) maar voor een ervaren, zelfstandig werkende advocaat. Het kennismakingsgesprek met Carlijn verliep plezierig waarin meteen ook een eerste duiding gegeven kon worden van de juridische haalbaarheid van mijn ‘grootste gelijk van de wereld’. Want uiteindelijk is het toch een rechter die bepaald hoeveel gelijk je krijgt. Carlijn heeft, vanuit een brok ervaring, een realistisch beeld gegeven van het proces. Zij heeft voortvarend en doelgericht aan haalbare doelen gewerkt zodat uiteindelijk in goede samenwerking een uitstekend (en boven verwachting) resultaat is behaald. Ik beveel Carlijn van harte aan!

Deskundig, begripvol en bereikbaar

Carlijn heeft mij deskundig bijgestaan waarbij zij altijd snel bereikbaar is geweest. Ik zal Carlijn aanraden als je behoefte hebt aan een warme persoonlijkheid die dit weet te combineren met een gezonde juridische zakelijkheid.

• Betrokkenheid

Scherp, helder en adequaat.

Carlijn heeft met haar deskundigheid en scherpe blik mij enorm geholpen. Ze geeft goed advies, communiceert helder en pakt de problemen adequaat aan.

• Betrokkenheid

Prettige samenwerking en heldere communicatie

Carlijn heeft mij erg goed geholpen in een kwestie met mijn ex-partner betreffende mijn dochter. Zij is erg deskundig, goed bereikbaar, prettige informele manier van communiceren en gaat ook snel en doortastend te werk. Geeft van te voren goed aan wat de mogelijke te doorlopen stappen zijn. Alles is naar tevredenheid verlopen.

Betrokken, betrouwbaar en professioneel

Carlijn is deskundig en een fijne mediator. Er is haar alles aan gelegen om partijen er samen uit te laten komen. Uiteraard ligt het dan nog aan partijen hoe hier mee om te gaan. Ze is helder in haar communicatie en laat zich niet beïnvloeden door emoties.

• Betrokkenheid

Vriendelijke vrouw met empathisch vermogen en dossier kennis.

Een juridische vakvrouw met inlevingsvermogen. Betrokken en altijd bereikbaar voor advies.

Deskundig en vriendelijk

Dit was de eerste maal voor mij dat ik de hulp heb ingeroepen van een advocaat. De periode is van relatief korte duur geweest om dat ik na 2 maanden een mogelijkheid zag om mijn kwestie anders dan via juridische weg op te lossen. Maar in die periode heb ik Carlijn wel ervaren als iemand die helder communiceert, en doortastend te werk gaat.

• Betrokkenheid

Een persoonlijke en zeer professioneel deskundige advocate

Carlijn heeft mij zeer deskundig en professioneel geholpen. Ze denkt na over alle mogelijke scenario's en verliest daarbij niet de persoonlijke touch uit het oog. Kortom een persoonlijke en zeer professioneel deskundige advocate.

• Betrokkenheid

Topadvocaat, zeer vriendelijk en recht door zee

Zeer vriendelijke advocate die adequaat handelt en zeer snel in communicatie treedt bij vragen.

• Betrokkenheid

Persoonlijk betrokken en toont begrip voor de situatie

Ik ervaar Carlijn als een vriendelijke betrokken en deskundige advocaat. Komt op voor de belangen van haar cliënt. goed bereikbaar en komt haar afspraken na.

• Betrokkenheid

Naar volle tevredenheid zijn mijn belangen behartigd.

Prettige, kundige gesprekspartner. Door een communicatief zakelijk en efficiënte aanpak blijven de kosten binnen de perken. Prima transparantie omtrent de verrichtte werkzaamheden.

• Betrokkenheid

Prompte reactie en heldere informatie

De zaak die ik voorbracht is binnen de Nederlandse wet zinloos. Een hard gelag schreef ze begripvol. Ik waardeer haar eerlijkheid en snelheid van reageren.

Alles netjes afgewikkeld

Wij zijn goed geadviseerd en alles netjes afgewikkeld

• Betrokkenheid

Carlijn heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn scheiding.

Carlijn heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn scheiding. Ze is betrokken, deskundig, kan zaken begrijpelijk uitleggen, denkt creatief mee. Ze is goed bereikbaar, kan veelal snel afspraken maken, reageert snel. Uitstekende communicatie. Ik vond het erg prettig met haar samen te werken.

Velperplein 23

6811 AH Arnhem

Over Carlijn Rouwet Advocatuur

Carlijn Rouwet is advocaat familierecht en staat voor deskundig en begrijpelijk juridisch advies. Door dit te combineren met duidelijke en toegankelijke communicatie weet u waar u aan toe bent en kunt u de juiste afweging maken.

Over Advocaatscore.nl