Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In alle beoordelingen wordt de betrouwbaarheid en vakmanschap genoemd. Klanten waarderen heldere uitleg, eerlijke prijzen en goede nazorg. De algehele ervaring is positief met snelle communicatie en professionele houding.
Vlak vóór onze vakantie hadden we een lekkende douchekraan, die vervangen moest worden. De reactie op onze online vraag kwam zeer snel, waarna een offerte met gedetailleerde mogelijkheden volgde. Nog voordat we met vakantie gingen, werd alles besproken, opgelost en vernieuwd. Kortom: zeer tevreden!
22 June 2026
Ad
Oisterwijk
Prettige man, vakman, heeft ons uitstekend geholpen met aanpassen afvoer aanrecht , werkt nu uitstekend. Ook een Qoocker vervangen in een hand omdraai. Ben heel erg blij met deze firma, prima kwaliteit/prijs verhouding. Is een aanrader
19 June 2026
Wil veeke
Oisterwijk
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de lovende woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent en bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en de aanbeveling. Veel plezier met uw nieuwe Quooker en het snelle warme water in de keuken!
Vakman, communicatief prima, betrouwbaar, duidelijk
9 June 2026
Guus
Oisterwijk
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de vriendelijke woorden.
Fijn om te lezen dat u onze communicatie, betrouwbaarheid en vakmanschap als positief heeft ervaren. Wij streven er altijd naar om duidelijk te communiceren en kwalitatief goed werk af te leveren.
Bedankt voor het vertrouwen in Beks Installatiebedrijf. Graag staan wij ook in de toekomst weer voor u klaar.
Met vriendelijke groet,
Beks Installatiebedrijf is een fijn en betrouwbaar bedrijf. Ze zijn er op de afgesproken tijd, doen wat er is afgesproken en denken mee als er problemen zijn.
9 June 2026
Ellen
Oisterwijk
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in Beks Installatiebedrijf.
Fijn om te lezen dat u onze betrouwbaarheid, afspraken en betrokkenheid waardeert. Wij vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen, mee te denken bij eventuele uitdagingen en onze werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren.
Bedankt voor de prettige samenwerking. Wij staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.
Met vriendelijke groet,
ik kan net beoordelen op welke punten goed of minder gescoord is, daarom nvt
28 May 2026
huub
OIsterwijk
Geeft duidelijkheid wat je kan verwachten.
23 May 2026
Snelle reactie, vakwerk
22 May 2026
Hans
Oisterwijk
Oude convector laten verwijderen inclusief de CV leidingen vanaf het punt een verdieping hoger. Duidelijke offerte ontvangen, werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd en alles zo netjes als kan weer achter gelaten.
27 April 2026
Dennis
Termeczky
Bedankt voor je review, Dennis! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke offerte en de nette uitvoering van de werkzaamheden. We hebben je renovatieproject met plezier uitgevoerd en waarderen je mooie woorden. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor je klaar.
Meedenkend, probleemoplossend, hoog serviceniveau! Absolute aanrader!
Johan van der Putten
Oisterwijk
Bedankt voor je mooie review, Johan! Dank voor de fijne woorden — dat waarderen we enorm.
Ik kijk ernaar uit om het project af te ronden, zodat de douche volledig in gebruik genomen kunnen worden.
Vakkundig en betrouwbaar
AGM
Bedankt voor uw reactie.
Vakman, weet hoe problemen opgelost moeten worden. Vooraf duidelijk beeld van wat moet gebeuren en wat de kosten zijn. Ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden, de leidingen aangepast en verstopping verholpen!
Wil
Oisterwijjk
Bert
Oisterwijk
Zeer goed onderhoud en daardoor nooit een probleem
Albert Verheijke
Oisterwijk
Warmwaterkraan in de douche was aan vervanging toe. Bij de werkzaamheden ontdekte de heer Beks een lekkage bij de hoofdkraan van het water. Dat was dus werk voor Brabant Water. Gelukkig dat dhr. Beks dat ontdekte. Ik werd door hem vlot en correct geholpen met een nieuwe waterkraan en douchekop. Alles werkt weer prima.
Anc Burggraaf
Oisterwijk
Afspraak tot onderhoud was snel gemaakt. En snel en goed geholpen!
27 March 2026
Corné
Berkel-Enschot
Een firma die ik aan iedereen kan aanbevelen. Correct, netjes en vakkundig en met een eerlijk advies.
23 March 2026
Jos
Oisterwijk
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling, Jos. Het doet ons veel plezier dat u onze firma aanbeveelt en tevreden bent over vakmanschap, service en eerlijk advies!
Goede ervaring met service en correctheid zoals het hoort.
23 March 2026
Pieter
Oisterwijk
Ik had een lekke radiator. Ik kon Beks 's avond gewoon bereiken via zijn noodnummer. Hij had een erg volle agenda, maar kon een onderhoudsafspraak verzetten waardoor hij me snel kon helpen. Hij heeft verstand van zaken en weet perfect hoe hij een probleem moet aanvliegen. Ook heeft hij veel ervaring met de moderne apparatuur zoals (bodem)warmtepomp installaties.
13 March 2026
Peter Neerincx
Oisterwijk
Dank voor uw mooie woorden. Fijn dat ik snel kon helpen en dat u tevreden bent met de aanpak en kennis van de installaties.
Altijd betrouwbaar en correct!
9 March 2026
Maarten
Oisterwijk
Al jaren laat ik het jaarlijkse onderhoud van mijn cv-ketel(s) uitvoeren door Maarten Beks en ben zeer tevreden. Het onderhoud wordt altijd zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Maarten werkt netjes, is vriendelijk en legt duidelijk uit wat er is gedaan.
23 February 2026
Corné van Oirschot
Oisterwijk
Hartelijk dank voor uw mooie woorden, Corné. Fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent over het onderhoud en de duidelijke uitleg. Het is altijd prettig om zo’n vertrouwen te mogen hebben!
Maarten is een bijzonder sympathieke man. Heel kundig en hij probeert echt binnen een paar uur te komen als je accuut probleem hebt. Echt een geweldige vakman!
2 February 2026
Maaike Thijssen
Oisterwijk
Fijn als al aan de telefoon meegedacht wordt over een mogelijke oplossing. Komt met een deskundige oplossing, reageert snel.
26 January 2026
Ronald
OISTERWIJK
Prettig en deskundig ! Kostenplaatje is wel hoog...
25 January 2026
Gemma
Deskundig en heldere uitleg
24 January 2026
Jan dekker
Beks Installatiebedrijf:
Heeft al ruim 90 jaar ervaring
in loodgieters-, en Cv-installatiewerk voor particulieren en bedrijven. Vervelende verrassingen zoals lekkage of een verstopte afvoer zijn voor ons geen probleem om te verhelpen.
Wij zijn gespecialiseerd in allround loodgieterswerk. Denkt u aan leidingswerkzaamheden, riolering, zinkwerk, vervangen en onderhoud cv-installaties.
De Lind 35
5061 HS Oisterwijk