Super goed contact!

Ik had een probleem met inloggen nadat ik heel lang niet met mijn cursus was verder gegaan. In no-time werd mij weer toegang tot de cursus Vaarbewijs 1 gegeven, zonder moeilijk te doen over lange tijd inactiviteit. Top service!

snelle en goede service nav mijn vraag en fijn werken met het programma

Enige tijd niet bezig geweest met het programma. Toen weer begon werkte het niet. Op mijn vraag hoe dit kwam werd heel snel gereageerd en binnen erg korte tijd opgelost en teruggekoppeld

Goed en duidelijk cursusmateriaal.

Hele fijne manier van studeren voor het behalen van je vaarbewijs.

Snelle service en duidelijke uitleg

De cursus is goed opgebouwd en heel goed te doen.

Zeer tevreden tot nu toe!

Heel gemakkelijk om te leren via de website alles is duidelijk en als je hulp nodig hebt reageren ze echt super snel.

Prima, ben zeer tevreden

Was een tijdje ziek geweest waardoor ik niet kon leren, maar gelukkig was de cursus onbeperkt geldig dus ik hoefde me niet te haasten met leren en kon alles daarna weer rustig oppakken. Volgende maand heb ik mijn examen voor vaarbewijs 1 en dat gaat helemaal goed komen.

Heldere cursus

Bij een aantal hoofdstukken zijn er video's beschikbaar wat erg prettig was om de lesstof extra goed tot je te nemen.

Erg fijn

En er werd altijd vlot gereageerd op mijn vragen.

De online cursus is prima te doen voor een leek

Heb de vaarbewijs cursus dan ook als zeer prettig ervaren.

Echt een aanrader!

Alles wordt goed uitgelegd.

Positief

Prima voldeed aan verwachtingen

Ik heb de cursus als goed ervaren

Ben niet echt van de boeken dus deze online cursus biedt wel uitkomst als je je vaarbewijs wil halen. Je hebt echt geen boeken nodig dus erg blij mee.

Prima erg tevreden

Ik vond verder de inhoud van de cursus absoluut van ruim voldoende niveau.

De online leeromgeving is mooi en overzichtelijk echt heel erg fijn allemaal

Ik ben nu een aantal dagen bezig met de cursus vaarbewijs 1 en dat bevalt me tot nu toe uitstekend.

Alles is prima

Heb niks te klagen over deze cursus.

Top cursus!

Toen ik pas begon aan de cursus was het allemaal even uitzoeken, maar eenmaal op gang gaat het uitstekend met het leren van de stof.

Fijne manier van studeren voor het vaarbewijs

Heel goed.

Prima cursus.

Alles wordt goed uitgelegd.

Super aan te raden!

Het is allemaal goed te doen en niet te omslachtig.

Prima ondersteuning en goede begrijpelijke vaarbewijs cursus

Het leerplatform werkt ook gewoon goed.

Mijn ervaring is zeer positief

De klantenservice reageert snel op mijn mails als ik vragen heb

Ik ben erg tevreden over het lesmateriaal

Ik zou deze cursus zeker aanraden.

Goed en actueel studiemateriaal

Met een goede duidelijke website en leeromgeving.

Zeer tevreden over de kwaliteit van de cursus

Lekker op je eigen tempo leren en hele duidelijke uitleg bij de theorie

👍🏻Aanrader!

Met voldoende oefenmogelijkheden

Over OnlineVaarbewijs

Ahoy toekomstig schipper, Op je eigen tempo je vaarbewijs 1 en 2 halen? Dat kan! Meld je aan voor één van onze cursussen. Onze cursussen blijven onbeperkt beschikbaar en bevatten veel oefenvragen zijn altijd up-to-date, examengericht en onbeperkt geldig. Heb je vragen? Ga dan naar onze site en mail de kapitein!