Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een consistent sterk cursusontwerp. Leerlingen profiteren van duidelijke uitleg en veel oefenvragen die overeenkomen met het echte examen. De inhoud is gemakkelijk te volgen, zelfstandig in te plannen en helpt de meesten om in één keer te slagen. Over het geheel genomen is het programma zeer effectief en positief ontvangen.
Ik ben niet iemand die snel een review schrijft, maar deze verdient er wel eentje. Examen gehaald en alles is prima verlopen.
27 July 2026
Frank
Hardenberg
Geslaagd voor me KVB1. Nu aan het leren voor KVB2
15 July 2026
Petra
Wijk bij Duurstede
Geen ingewikkelde opzet of lange verhalen. Gewoon duidelijk en makkelijk te volgen. Met een goed gevoel het examen ingegaan en in één keer geslaagd.
8 July 2026
Marco
Doetinchem
Ik had nog naar andere cursussen gekeken, maar achteraf ben ik blij dat ik deze gekozen heb. De cursus werkt prettig, zit logisch in elkaar en daardoor bleef de stof goed hangen. Inmiddels ben ik geslaagd voor mijn examen dus voor mij was dit zeker de juiste keuze.
22 June 2026
Wim
Sliedrecht
De oefenvragen na elk onderdeel vond ik echt handig. Je merkt meteen of je de stof goed hebt opgepakt of dat je nog iets een keer opnieuw moet doornemen.
11 June 2026
Ronald
Waddinxveen
Wat mij vooral opviel is dat je niet wordt overladen met informatie. Alles wordt stap voor stap uitgelegd waardoor je echt begrijpt wat je leert en de stof beter blijft hangen.
30 May 2026
Martijn
Harderwijk
De vele oefenvragen en duidelijke uitleg zorgden ervoor dat de theorie echt goed bleef hangen
20 May 2026
Jorrit
Coevorden
De cursus sluit goed aan op wat je tijdens het examen krijgt. Heb mijn vaarbewijs examen in één keer gehaald.
8 May 2026
Naomi
Haarlem
Uitstekende cursus om mee te werken. Alles is overzichtelijk en makkelijk te volgen.
29 April 2026
Dennis
Alkmaar
Niet alleen maar theorie, maar ook genoeg examenvragen om mee te oefenen.
18 April 2026
Lotte
Amsterdam
Alles werkt super goed. Geen gedoe gewoon leren en door naar het examen.
2 April 2026
Sven
Purmerend
De oefenvragen sloten goed aan op het echte examen. Tijdens het examen kwam weinig echt onverwacht. Daardoor in één keer geslaagd zonder stress
24 March 2026
Noor
Bram
Prettige online cursus die precies duidelijk maakt wat je moet begrijpen voor het examen.
10 March 2026
Niels
Kampen
In één keer geslaagd zonder extra boeken te gebruiken
1 March 2026
Hendrik
Zutphen
Had weinig kennis van varen, maar door de cursus viel alles snel op zijn plek. Heel prettig te volgen ben meteen geslaagd voor het examen. Zeker het geld dubbel en dwars waard.
11 February 2026
Marrit
Leiden
Geen onnodige poespas, maar gewoon duidelijke uitleg en veel oefenvragen. Je pikt de theorie daardoor snel op.
23 January 2026
Kevin
Hoorn
De cursus is makkelijk te volgen en de oefenvragen sluiten goed aan op het examen.
5 January 2026
Erik
Delft
De cursus laat je precies zien wat belangrijk is. Binnen no-time heb je de theorie onder de knie. Vorige week examen gedaan en geslaagd.
20 December 2025
Luca
Maastricht
Heldere cursus. In een paar avonden leren volledig voorbereid op het examen. Aanrader!
6 December 2025
Joris
Rotterdam
Cursus niet te langdradig precies wat je nodig hebt om te slagen.
10 November 2025
Marianne
Gouda
Duidelijk opgebouwd en prettig leertempo. Ik kon alles op mijn eigen tijd doen en was goed voorbereid op het examen.
21 October 2025
Ruben
leeuwarden
Duidelijke uitleg en fijne oefenvragen. Heb mijn vaarbewijs examen in één keer gehaald
22 September 2025
Sabine
Groningen
Examen is een eitje na het volgen van de cursus. Ze focussen extra op waar je bij het examen goed op moet letten.
6 September 2025
Rebecca
Utrecht
Duidelijke cursus met fijne uitleg en goede oefenvragen. Prettig dat ik in mijn eigen tempo kon leren. In één keer geslaagd.
27 August 2025
Laura
Zwolle
Geen overbodige info alleen wat je écht nodig hebt om te slagen. De oefenvragen lijken sterk op het echte examen.
9 August 2025
Tom
Den Bosch
Ahoy toekomstig schipper,
Op je eigen tempo je vaarbewijs 1 en 2 halen? Dat kan! Meld je aan voor één van onze cursussen. Onze cursussen blijven onbeperkt beschikbaar en bevatten veel oefenvragen zijn altijd up-to-date, examengericht en onbeperkt geldig.
Heb je vragen? Ga dan naar onze site en mail de kapitein!
Branch
Zakelijke Dienstverlening