Vakkundig en klantgericht advies, vlotte montage

Complete offerte; is nog een keer extra langs geweest om deurkruk + schilden te laten zien. Heeft bij advies oog voor detail. Montage is keurig en vlot verlopen.

Alarm en camerasysteem aangeschaft

Kortegeleden heb ik een alarm en camerasysteem aangeschaft, eerst heb ik een gesprek met Jan Evert gehad. Daarna ontving ik een helder en duidelijke offerte en na akkoord is alles snel geïnstalleerd. Ronald is deskundig en vriendelijk, kortom een goed bedrijf en alles is via de app eenvoudig te bedienen.

Betrouwbaar, snelle afhandeling

Men dacht mee met de op te lossen problemen. De werkzaamheden werden keurig uitgevoerd. Zeer tevreden.

Goed advies gegevens en goede montage.

Goed advies gegevens en goede montage.

betrouwbaar en goed

Ik kan niet anders zeggen …. offerte en montage was prima!

van Zuijlen van Nieveltlaan 59 c

3771AB Barneveld

0342201633

Over Van de Fliert inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is geen overbodige luxe. De vraag is alleen: welke beveiligingsoplossing is de beste voor u? Hoe kunt u inbrekers te slim af zijn? Van de Fliert inbraakbeveiliging biedt totaaloplossingen voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.