Zeer positief

Probeerden zo snel mogelijk de bearlock te plaatsen. Dat lukt op een Camperplaats waar we stonden.

Goed en correct bedrijf

helemaal goed

super goede ervaring, vakbekwaam en snel

Topservice, goed bereikbaar en flexibel!

Komen afspraken na. Montage op locatie, goede uitleg van het systeem. Keurig opgeleverd. Niets op aan te merken en dat gebeurd helaas niet zo vaak!

Gewoon Perfect!

Zeer tevreden over de inzet en kwaliteit van Alwin. Gewoon niets op aan te merken, van harte aanbevolen dus!

Zeer netjes uitgevoerd volgens afspraak

Zeer georganiseerd met uitstekende kennis. Ontzettend blij dat ik heb gekozen voor dit bedrijf. Nogmaals bedankt Alwin

Uitstekend gewerkt

Duidelijke afspraak over dag en tijd, netjes gewerkt en alles schoon en opgeruimd opgeleverd. Duidelijke uitleg van het systeem. Geen geknoei, maar vakwerk.

fantastisch

zeer nauwkeurig gewerkt ,vriendelijke deskundige man .Erg blij met het resultaat

Alles perfect geregeld. Alles netjes afgewerkt. Fijn dat het thuis ingebouwd word. Zeer goede prijs.

Perfect!

Klantvriendelijk, mooi op tijd, snel gemonteerd en nog op locatie ook!

Scherpe prijs, prima communicatie en top service!

Scherpe prijs, prima communicatie en top service!

Geweldig, wat een service

Service snel kwaliteit prijs in verhouding vriendelijk en zeer vakbekwaam Chapeau!!

Superfijne ervaring en zeer vakkundig!

Gehele proces van aanvragen, ondersteunen, levering en montage aan huis was zeer goed geregeld. Ook snelle communicatie via WhatsApp was heel prettig. Last but not least, de montage en afwerking aan huis was zeer vakkundig en netjes, erg tevreden met dit alles!

vakmensen die hun afspraken na komen

Werd netjes teruggebeld na verzoek op hun site . Kreeg goede en juiste informatie om keuze te maken. Na een telefoontje dat zij in de buurt bezig waren konden ze gelijk diezelfde dag bij mij voor de deur de Bearlock inbouwen. Alwin is een vakman en prettige vent in de omgang. Al met al heel blij dat ik voor busbeveiligers heb gekozen.

Korte lijnen en top resultaat!

Korte lijnen en top resultaat!

Zeer professioneel, zorgvuldig en tegen de laagste prijs, geen beunhaas!

Binnen 14 dagen na de offerte is de Bearlock geplaatst, gewoon voor de deur, geen tijdverlies van halen, brengen en wachten. Super service dus!

Super tevreden

Komen afspraken goed na, en vakkundige monteur

Top kwaliteit en service

Kundig en vriendelijk geholpen. Ondanks vertraging duidelijk gecommuniceerd en zeer vakkundig de bearlock ingebouwd. Op locatie thuis, zeer netjes. Aanrader.

Zeer tevreden!

Ontzettend fijn geholpen. Kon snel een afspraak krijgen. De monteur 'Alwin' was erg vriendelijk en had het probleem met de bearlock, ondanks dat het halve dashboard uit elkaar gehaald moest worden, snel verholpen. Absoluut een aanbeveling waard.

Goeie en kundige service voor een prima prijs

Ze reageren snel en flexibel op alle mails en vragen. Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Vriendelijke installateur (eigenaar) die zeer kundig overkomt. Dit is erg belangrijk aangezien ze in je dasboard van je nieuwe bus moeten boren en het eindresultaat niet zichtbaar is, want netjes weggewerkt. Door alle uitleg van Alwin heb ik het volste vertrouwen dat hij e.e.a. kundig heeft ingebouwd.

Netjes werk afgeleverd

Prima werk

Snel en kwaliteit voor de deur

Kwam afspraak na, tevrede klant

Zeer goed bedrijf

de monteurs zijn kundig heb plezier in hun werk. Gewoon goed en professioneel.

Goede ervaring

Prima bedrijf en goed geholpen en het versnellingsbakslot keurig netjes ingebouwd met goede uitleg

Snelle, deskundige en vriendelijke service

Het probleem met onze Bearlock was in no-time verholpen bij Alwin. Nadat ik Alwin in de middag had gebeld, is hij meteen 's avonds bij ons langs gekomen. Hij had gauw in de gaten wat het probleem was en heeft het zeer snel verholpen. Busbeveiligers is echt een aanrader!

Zonnedauw 104

2771 RR Boskoop

0182 205040

Over Busbeveiligers.nl

Busbeveiligers is gespecialiseerd in het beveiligen van bestelbussen en campers met behulp van mechanische sloten van de hoogste kwaliteit. Goede beveiliging van campers en bestelbussen is tegenwoordig een must, omdat ze helaas steeds vaker het doelwit van diefstal zijn, met alle gevolgen van dien. Bedrijven komen stil te staan en vakanties worden verpest. Naast diefstal van campers en bestelbussen, zijn er ook dieven die het niet op de voertuigen hebben gemunt, maar op de waardevolle spullen die erin liggen. Denk aan kostbaar gereedschap dat voor ondernemers onmisbaar is om hun werk te kunnen doen. Of aan camera’s en laptops waarop jouw mooie vakantiefoto’s staan. Bij Busbeveiligers kun je erop rekenen dat alle sloten op de juiste manier worden geïnstalleerd in jouw bestelbus of camper. We zijn geautoriseerd dealer van de topmerken Bearlock en Carbolt. De sloten gaan jarenlang mee en zijn onderhoudsvrij. Mocht er in het onwaarschijnlijke geval iets mis zijn met een slot, dan hoef je je door onze uitgebreide garantie geen zorgen te maken over de oplossing. Je krijgt namelijk 10 jaar garantie op de sloten en de installatie. Goed om te weten: montage op locatie is geen probleem. Je kunt bij Busbeveiligers terecht voor de complete beveiliging van jouw bestelbus of camper. We bieden de volgende sloten aan: Versnellingsbakslot Motorkapslot Laadruimtebeveiliging (alleen voor bestelbussen) OBD slot (voor bescherming van de OBD stekker) Ladeslot (alleen voor campers) Na de installatie ontvang je een inbouwcertificaat, zodat je bij de verzekeraar kunt aantonen dat er een officieel Bearlock of Carbolt slot in jouw voertuig is gemonteerd. Met het inbouwcertificaat gaan verzekeraars vaak direct tot acceptatie over. In sommige gevallen ontvang je een premiekorting voor het feit dat je in goede sloten hebt geïnvesteerd, waardoor de kans op inbraak of diefstal kleiner is geworden. Meer weten over onze diensten? Bezoek dan onze website via de onderstaande link.