De fijnste manier om mijn camper te beveiligen

Afspraak maken duurde door vakantie wat langer. Na het afspreken om alles in te laten bouwen gaf dit direct al een goed gevoel. Tijdens inbouwen kon ik meekijken en hadden we een ontspannen gesprek over de voordelen van de BearLock beveiliging. Ik kreeg direct uitleg wat in de toekomst wel en niet gedaan moet worden zodat ik na het inbouwen, uitleg over het gebruik met een goed gevoel weer naar huis kon en hopelijk veel plezier ga vinden in het gebruik van mijn camper

Super! Snel, vakkundig, helder.

Zie hierboven

Snel, netjes en klantvriendelijk

Wij hebben een Bearlock systeem laten inbouwen in onze fiat Ducati uit 2016 door busveveiligers.nl Wij zijn zeer tevreden. Wij werden keurig geholpen en de beveiliging werd voor de deur snel en netjes ingebouwd. Zeer tevreden en wij raden busbeveiligers aan om uw camper en of bus tegen diefstal te beveiligen.

Snelle reactie en plaatsing bearlock aan huis

Snelle reactie en plaatsing bearlock aan huis. Goede uitleg.

Fantastisch

Bedrijf waar je op kunt rekenen. Kon gelukkig snel terecht. Sympathieke mensen. Een zeer tevreden klant

Zeer correct en op tijd.. vakmensen

Zeer correct..op tijd en vakkundig.

Uitstekend en ervaren, kundig bedrijf

Via Whatsapp direct een prijsopgave ontvangen voor Bearlock en OBD lock. Dat doen ze omdat ze weten waarover het gaat en ze de modellen uitstekend kennen. Verdere vragen en contacten zowel gia Whatsapp als telefonisch verliepen prettig en relatief snel. Installatie aan huis verliep goed en vakkundig. Ze zijn daarnaast zeker niet duur in deze markt. Bedrijf is een aanrader!

Snel, flexibel, vriendelijk.

Heel plezierige ervaring. Snel een afspraak kunnen maken. Toen die door omstandigheden niet kon doorgaan simpel iets kunnen regelen voor de volgende dag. Vriendelijke ontvangst, snelle en zorgvuldige inbouw en duidelijke uitleg. Puik adres.

Vakmanschap aan het werk

Alwin is een vakman. De inbouw is probleemloos verlopen en de uitleg van het systeem helder en duidelijk.

Top geregeld allemaal

Top en snel geregeld.

Correct, meedenkend en snel

Duidelijke uitleg, service aan huis en nette installatie

Uitstekend werk geleverd

Snel en goed bereikbaar via mail en telefoon de monteur had vertraging door werkzaamheden aan de weg kreeg meteen n e mail

Prettig contact en professioneel tot in de puntjes.

Fijn contact i de voorfase, dus offerte en maken van afspraak. Daarna bij het inbouwen meegekeken en onder de indruk van de kennis en kunde. Kortom TOP

Zeer zorgvuldig en professioneel

Waren betrouwbaar, snel, efficiënt en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Leuke mensen goed contact

Goed contact gaan netjes te werk Ben er erg blij mee

Geweldig werk geleverd

Zeer netjes gewerkt goede uitleg en vriendelijke mensen echt aan te bevelen

Snelle en goede service

Ik kon snel een afspraak maken en een zeer goede service!

uitstekend geplaatst

beveiling in de laadruimte laten plaatsen door een vriendelijke man en het werkt perfect en zit er netjes in

Zeer snel geregeld allemaal.

Ik was zelf niet bij het plaatsen, maar van mijn buurman begreep ik dat het allemaal goed was gegaan. Verder wil ik toelichten, dat de services erg snel is. Ik had om een offerte gevraagd, kreeg deze snel in mijn mail en kon op een zeer korte termijn een afspraak gemaakt worden.

Niks op aan te merken!!

Zeer vriendelijk en profesioneel. Was zo klaar en netjes achter gelaten.

Perfect bedrijf

Snel en correct een offerte. Daarna contact over plaatsen. Mooi op afgesproken tijd op locatie. Keurig en net gemonteerd.

Top en goede service

Via app bepaalde dingen afgesproken en snelle reactie en goed service en vakwerk

Vriendelijk komt afspraken na netjes gemonteerd alles netjes opgeruimd en goede uitleg .

Gemakkelijk contact en duidelijke afspraken

Goed werk

Perfect geregeld

Zeer snelle en goede service vriendelijke en deskundigen medewerkers een aanrader voor iedereen die een camper beveiligd wil hebben

Zonnedauw 104

2771 RR Boskoop

0182 205040

Over Busbeveiligers.nl

Busbeveiligers is gespecialiseerd in het beveiligen van bestelbussen en campers met behulp van mechanische sloten van de hoogste kwaliteit. Goede beveiliging van campers en bestelbussen is tegenwoordig een must, omdat ze helaas steeds vaker het doelwit van diefstal zijn, met alle gevolgen van dien. Bedrijven komen stil te staan en vakanties worden verpest. Naast diefstal van campers en bestelbussen, zijn er ook dieven die het niet op de voertuigen hebben gemunt, maar op de waardevolle spullen die erin liggen. Denk aan kostbaar gereedschap dat voor ondernemers onmisbaar is om hun werk te kunnen doen. Of aan camera’s en laptops waarop jouw mooie vakantiefoto’s staan. Bij Busbeveiligers kun je erop rekenen dat alle sloten op de juiste manier worden geïnstalleerd in jouw bestelbus of camper. We zijn geautoriseerd dealer van de topmerken Bearlock en Carbolt. De sloten gaan jarenlang mee en zijn onderhoudsvrij. Mocht er in het onwaarschijnlijke geval iets mis zijn met een slot, dan hoef je je door onze uitgebreide garantie geen zorgen te maken over de oplossing. Je krijgt namelijk 10 jaar garantie op de sloten en de installatie. Goed om te weten: montage op locatie is geen probleem. Je kunt bij Busbeveiligers terecht voor de complete beveiliging van jouw bestelbus of camper. We bieden de volgende sloten aan: Versnellingsbakslot Motorkapslot Laadruimtebeveiliging (alleen voor bestelbussen) OBD slot (voor bescherming van de OBD stekker) Ladeslot (alleen voor campers) Na de installatie ontvang je een inbouwcertificaat, zodat je bij de verzekeraar kunt aantonen dat er een officieel Bearlock of Carbolt slot in jouw voertuig is gemonteerd. Met het inbouwcertificaat gaan verzekeraars vaak direct tot acceptatie over. In sommige gevallen ontvang je een premiekorting voor het feit dat je in goede sloten hebt geïnvesteerd, waardoor de kans op inbraak of diefstal kleiner is geworden. Meer weten over onze diensten? Bezoek dan onze website via de onderstaande link.