Filters

10

Vakwerk !

Prima dienstverlening ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Hartelijke en warme ontvangst , ondanks midden in een drukke verhuizing van het pand. Fijn begingesprek gehad , goed geluisterd , geadviseerd en gecommuniceerd uitstekend eindresultaat ! Bedankt !

 • Aanbevelen? Ja
8

Het allemaal perfect geregeld en verzorgt.

We zijn zeer tevreden over de plaatsing en belettering. Het gedenkmonument is mooi en perfect geplaatst.precies zoals we het willen hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een 10 met een griffel.

Wij wilden het grafje van onze zoon Stefan met een mooie omlijsting verfraaien. Zo kwamen we bij Andersgedenkmonumenten terecht. Dit was een schot in de roos. Een geweldig bedrijf, die met je meedenkt en dit op een zeer prettige manier doet. Je voelt totaal geen afstand, je staat er als een in om het gezamenlijk tot een mooi en fijn eindproduct te komen. Ook als er een obstakel overbrugt moet worden is dit totaal geen probleem. Kortom een wereldbedrijf bij ons Capelle aan den IJssel. Van harte aanbevolen. Succes met de vriendelijke groeten van, Karin en Rens Sonnega

 • Aanbevelen? Ja
10

wij zijn super tevreden

Wij hebben een hele fijne ervaring, heel erg klantvriendelijk en denken met je mee. Er wordt goed naar je geluisterd en het resultaat is perfect. Alles is keurig geregeld, persoonlijk gemaakt en met liefde en aandacht behandeld. Van mij een tienplus

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig .

Geweldige mensen die mee denken en met oplossingen komen , wij hebben de samenwerking heel erg gewaardeerd en alles is tot in de puntjes verzorgd . Top .

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte afhandeling in de hele gang van zaken

We werden constant op de hoogte gehouden. Zeer vriendelijk beleefd meedenkend en gevoelsmens. Je komt daar toch met emoties. Kortom: aan te bevelen in verdrietige periode. Een 10 met een griffel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden en dankbaar

Goede communicatie en fijne samenwerking! Klant is koning en goed meedenkende partner om mee te werken. Blij hier via via terecht te zijn gekomen . Fijne service

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel persoonlijk en liefdevol

Wij hebben een hele fijne ervaring. Alles is keurig geregeld, persoonlijk gemaakt en met liefde en aandacht behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi, eigentijds grafmonument van Cor-tenstaal, Frans boomschors en gekapte rotssteen.

Via via zijn wij aan dit adres gekomen. Rinus en Leonie Tonder zorgen voor een fijne, open en losse sfeer met op de achtergrond hele toepasselijke muziek voor ons, waar de overledene groot fan van was. Voor ons heerste er een hele prettige vibe. Wij zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. Gemaakte afspraken werden allemaal keurig nagekomen zoals het beloofde telefoontje na plaatsing van het graf inclusief foto. Goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Ben erg benieuwd hoe de nieuwe locatie van Andersgedenkmonumenten er uit gaat zien met de mooie monumenten en hun kunstwerken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij met andergedenkmonumenten

Mijn zussen en ik zijn heel blij dat we het monument voor onze moeder door andersgedenkmonumenten hebben laten verzorgen. Het is een super bedrijf! Helemaal naar ons idee uitgevoerd. Wij wilden graag een naamplaat zoals onze moeder haar naam schreef in cortenstaal en het is echt prachtig geworden. Fijne contacten en de uitvoering is echt magnefiek! Het monument ziet er echt prachtig uit en is nu een plek waar ik graag kom.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede vriendelijke samenwerking

Levertijd kan wat sneller

 • Aanbevelen? Ja
10

heel erg goed

Heel fijn gesprek gehad met Rinus Tonder. We zijn heel tevreden met het eindresultaat. De gegevens van mijn moeder zijn mooi geplaatst onder de gegevens van mijn vader. En ook de 2 vleugeltjes zijn keurig samen gevoegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg plezierig

Het was erg fijn om met andersgedenkmonumenten te werken. Mijn ervaring is dat ze met je mee denken, en er alles aan doen om het tot een mooi eind resultaat te komen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en menselijkheid

Betrokken en menselijkheid. Rinus bedankt voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

maken waar wat zij beloven en zelfs iets meer

Klantvriendelijkheid, respect, liefdevol, geduld, duidelijkheid; eigenschappen die zij, met name Rinus, in ruime mate bezitten. Het contact met hem heeft zeker een kleine steentje bijgedragen aan het zware proces van rouwen. En het resultaat? Prachtig! Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Heel fijn geholpen door Rinus. Zowel in zijn pand in Capelle ad Ijssel als aan de telefoon. Hij is heel behulpzaam, denkt mee en staat je altijd vriendelijk te woord. De steen zelf is prachtig gemaakt en afgeleverd. Alles volgens afspraak. Wij raden Andersgedenkmonumenten dan ook zeker aan. Je wordt met veel aandacht en liefdevol behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supper goeie service

Via email contact opgenomen , daarna telefonisch Ik bestelde een mini urn voor de as van mijn papa deze heel vlug geleverd in Belgie. Echt supper tevreden van de snelle service . Bedankt Rinus en je team .

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring vond ik heel goed al mijn wensen zijn vervuld ik ben er blij mee .Ik voel me heel goed

Ik ben heel blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, begripvol en zéér meedenkend

Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. In een moeilijke tijd is het fijn, dat er meegedacht wordt en begripvol met de gevoelens wordt omgegaan. Er wordt goed naar de wensen geluisterd en daarbij een goed advies aangeboden.

 • Aanbevelen? Ja
10

bij andersgedenken is de persoonlijke benadering ook anders beter!!

geweldig om bij de fam tonder op een eerlijke en persoonlijke manier geholpen te worden ook in moeilijke tijden ! bedankt veel succes in de nieuwe showroom !! groeten gre en jan

 • Aanbevelen? Ja
9

Liefdevol.

Dit bedrijf heeft ons al drie maal perfect geholpen, na het verlies van onze dierbaren. Zij nemen de tijd voor het uitzoeken en zijn zeer betrokken bij de personen en hun verdriet. - De uitgebreide informatie en het meedenken zijn van grote klasse. - De afspraken worden met precisie uitgevoerd. - De tussentijdse betrokkenheid met de familie en het op de hoogte houden van de resultaten. - De liefdevolle aandacht tijdens het plaatsen van het grafmonument. - De vragen die wij krijgen als wij bloemen plaatsen bij onze dierbaren over de gedenkplaten, wij geven graag dit bedrijf door.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hartelijk, integer en deskundig

Als je geen ervaring hebt met het uitzoeken van een grafsteen, is het fijn dat er dan iemand als Rinus Tonder je wegwijs maakt. Hij doet dat op een sympathieke manier en denkt goed mee. In de toonzaal krijg je een goede indruk van de vele mogelijkheden. Rinus reageert altijd snel op je e-mails of telefoontjes en handelt alles netjes en deskundig af. Kortom: ik ben heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig

Ik ben fantastisch door Rinus geholpen met het maken van een keuze. Hij dacht mee en gaf diverse mogelijkheden. Ben tijdens het proces heel goed op de hoogte gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel fijn denken en voelen goed mee

Mijn ervaring met alles was heel fijn en had echt het gevoel ze heel goed begrepen waar het om gaat in deze moeilijke tijd en ook dat alles mogelijk was zodat je echt tevreden bent met het resultaat lieve rinus en vrouw bedankt het is zo belangrijk dat je begrepen wordt en inlevens vermogen hebt

 • Aanbevelen? Ja

Over Andersgedenkmonumenten

Wij zijn een vertrouwd familie bedrijf dat alles in huis heeft om grafmonumenten helemaal naar wens en voorkeur te maken, op te leveren en te plaatsen. Thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design, eigentijds en uniek passeren de revue. Dus van ambachtelijk handmatig beeldhouwen tot op de mm nauwkeurig afgewerkte (met CNC machines) vervaardigde monumenten/sculpturen tot moderne en kunstzinnige gedenktekens en grafmonumenten van glas waarbij alles mogelijk is van bewerkte foto’s tot aan kunstwerken en of combinaties van kleuren, vormen, symbolen, afbeeldingen of gewoonweg de handtekening van de dierbare of specifieke uitspraken verwerken in het ontwerp.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd