Filters

9

Goede vriendelijke samenwerking

Levertijd kan wat sneller

 • Aanbevelen? Ja
10

heel erg goed

Heel fijn gesprek gehad met Rinus Tonder. We zijn heel tevreden met het eindresultaat. De gegevens van mijn moeder zijn mooi geplaatst onder de gegevens van mijn vader. En ook de 2 vleugeltjes zijn keurig samen gevoegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg plezierig

Het was erg fijn om met andersgedenkmonumenten te werken. Mijn ervaring is dat ze met je mee denken, en er alles aan doen om het tot een mooi eind resultaat te komen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en menselijkheid

Betrokken en menselijkheid. Rinus bedankt voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

maken waar wat zij beloven en zelfs iets meer

Klantvriendelijkheid, respect, liefdevol, geduld, duidelijkheid; eigenschappen die zij, met name Rinus, in ruime mate bezitten. Het contact met hem heeft zeker een kleine steentje bijgedragen aan het zware proces van rouwen. En het resultaat? Prachtig! Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Heel fijn geholpen door Rinus. Zowel in zijn pand in Capelle ad Ijssel als aan de telefoon. Hij is heel behulpzaam, denkt mee en staat je altijd vriendelijk te woord. De steen zelf is prachtig gemaakt en afgeleverd. Alles volgens afspraak. Wij raden Andersgedenkmonumenten dan ook zeker aan. Je wordt met veel aandacht en liefdevol behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supper goeie service

Via email contact opgenomen , daarna telefonisch Ik bestelde een mini urn voor de as van mijn papa deze heel vlug geleverd in Belgie. Echt supper tevreden van de snelle service . Bedankt Rinus en je team .

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring vond ik heel goed al mijn wensen zijn vervuld ik ben er blij mee .Ik voel me heel goed

Ik ben heel blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, begripvol en zéér meedenkend

Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. In een moeilijke tijd is het fijn, dat er meegedacht wordt en begripvol met de gevoelens wordt omgegaan. Er wordt goed naar de wensen geluisterd en daarbij een goed advies aangeboden.

 • Aanbevelen? Ja
10

bij andersgedenken is de persoonlijke benadering ook anders beter!!

geweldig om bij de fam tonder op een eerlijke en persoonlijke manier geholpen te worden ook in moeilijke tijden ! bedankt veel succes in de nieuwe showroom !! groeten gre en jan

 • Aanbevelen? Ja
9

Liefdevol.

Dit bedrijf heeft ons al drie maal perfect geholpen, na het verlies van onze dierbaren. Zij nemen de tijd voor het uitzoeken en zijn zeer betrokken bij de personen en hun verdriet. - De uitgebreide informatie en het meedenken zijn van grote klasse. - De afspraken worden met precisie uitgevoerd. - De tussentijdse betrokkenheid met de familie en het op de hoogte houden van de resultaten. - De liefdevolle aandacht tijdens het plaatsen van het grafmonument. - De vragen die wij krijgen als wij bloemen plaatsen bij onze dierbaren over de gedenkplaten, wij geven graag dit bedrijf door.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hartelijk, integer en deskundig

Als je geen ervaring hebt met het uitzoeken van een grafsteen, is het fijn dat er dan iemand als Rinus Tonder je wegwijs maakt. Hij doet dat op een sympathieke manier en denkt goed mee. In de toonzaal krijg je een goede indruk van de vele mogelijkheden. Rinus reageert altijd snel op je e-mails of telefoontjes en handelt alles netjes en deskundig af. Kortom: ik ben heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig

Ik ben fantastisch door Rinus geholpen met het maken van een keuze. Hij dacht mee en gaf diverse mogelijkheden. Ben tijdens het proces heel goed op de hoogte gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel fijn denken en voelen goed mee

Mijn ervaring met alles was heel fijn en had echt het gevoel ze heel goed begrepen waar het om gaat in deze moeilijke tijd en ook dat alles mogelijk was zodat je echt tevreden bent met het resultaat lieve rinus en vrouw bedankt het is zo belangrijk dat je begrepen wordt en inlevens vermogen hebt

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en goed verzorgd

Wij zijn zeer hartelijk ontvangen. Ze waren duidelijk en eerlijk in de uitleg over de verschillende urnen en ze namen ruim de tijd voor ons. Het was goed verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende grafonderhoud

Wederom een uitstekende grafonderhoud en prachtig schoongemaakt !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Fijne zaak waar je op je gemak een mooie steen kan uitzoeken. Vriendelijke mensen nemen de tijd met uitleg en hulp. Snelle service. Stenen in alle prijzen te verkrijgen. Ruime keus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, meedenkend, vertrouwen

Rinus ontvangt je vriendelijk, volle showroom maar toch heel overzichtelijk en geeft je een fijne indruk wat de mogelijk heden zijn. Wij hadden een eigen ontwerp, dit is prefect uitgewerkt in de tekening. Wij kunnen het zeer aanbevelen om met Rinus in zee te gaan Ook het plaatsen gaat in goed overleg, hij is pas tevreden als zijn klant dat ook is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijke en snelle levering

Oude steen ingeleverd om opnieuw de letters in te kleuren. Binnen een week geregeld. Bij het brengen en het ophalen zeer vriendelijk ontvangen, door mensen die de tijd voor je nemen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een uniek gedenkmonument door meedenken

Drie mogelijkheden besproken en door hen uitgewerkt. Toen wij meldden dat het een kleurrijke herdenkingstegel moest worden, kwam men zelf met een nieuwe optie die niet op de site staat. Een porseleinen plaat op een steen. Dit resulteerde in een uniek en heel persoonlijke monument binnen ons budget. Hartelijk dank voor het meedenken, Rinus. Veel succes met dit belangrijke mensenwerk. Jacqueline en Esther

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Heel vriendelijk geholpen. Erg begaan en uitstekende service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzord, alles is mogelijk in prettig overleg.

Wij hadden nogal specifieke wensen maar niets was te veel voor Rinus. Hij dacht heel goed met ons mee waardoor er nu een prachtig munument staat op het graf van onze ouders, helemaal naar onze wens. Nogmaals bedankt Rinus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Onze ervaring was geweldig, omdat ze de tijd voor je nemen, begeleiden je door het proces en perfecte afwerking afleveren. Dus een heel fijn bedrijf en mensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Grafmonument helmaal naar wens geplaatst

Goede persoonlijke service, komen afspraken na & een prettige communicatie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

IN een woord fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja

Over Andersgedenkmonumenten

Wij zijn een vertrouwd familie bedrijf dat alles in huis heeft om grafmonumenten helemaal naar wens en voorkeur te maken, op te leveren en te plaatsen. Thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design, eigentijds en uniek passeren de revue. Dus van ambachtelijk handmatig beeldhouwen tot op de mm nauwkeurig afgewerkte (met CNC machines) vervaardigde monumenten/sculpturen tot moderne en kunstzinnige gedenktekens en grafmonumenten van glas waarbij alles mogelijk is van bewerkte foto’s tot aan kunstwerken en of combinaties van kleuren, vormen, symbolen, afbeeldingen of gewoonweg de handtekening van de dierbare of specifieke uitspraken verwerken in het ontwerp.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd