Filters

10

Zeer tevreden

Het overlijden van onze 20 jarige zoon was een grote schok. Onze dochter heeft bij de dochter van Rinus in de klas gezeten en ik ben zelfs op de opening van Andersgedenkmonumenten geweest. Ik kon toen niet weten dat ik er nog eens zou komen om een urn voor onze zoon uit te kiezen. We zijn heel goed geholpen met het uitkiezen en de verschillende mogelijkheden. Rinus heeft ervoor gezorgd dat de urn al op het crematorium was toen wij de as mochten komen ophalen. Leon heeft voor altijd een plek in ons hart en de urn voor altijd in ons huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring

Rinus ik ben goed geholpen door jou. Je heb een hele mooie steen geplaats en je heb goede service geleverd. Rinus bedankt in ieder geval voor de klantvriendelijkheid

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtige grafsteen op maat

Wij zijn héél erg tevreden over de prachtige grafsteen voor onze lieve moeder. Rinus heeft vanaf het begin heel goed naar ons geluisterd en het helemaal zo gemaakt als wij wilden. Zelfs de sleepboot, waar onze moeder als kind mee heeft gevaren, is er in gegraveerd. Dat maakt het zó persoonlijk. We zijn er ongelooflijk blij mee en zouden iedereen aanraden om een steen te laten maken door Rinus Tonder van Andersgedenkmonumenten. Rinus en Leonie, namens ons allemaal, héél erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima service

prettig en vlot contact. Er werd meegedacht en een suggestie gedaan. Alles verder uit handen genomen, precies waar de behoefte ook ligt. Resultaat is mooi en gedenkwaardig! bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Toppie

Mijn ervaring met Andersgedenkmonumenten is als goed ervaren. wensen worden besproken en worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Had gelijk een vertrouwd gevoel.

Ben heel goed geholpen bij de keuze voor het maken van de gedenksteen voor mijn man. Het resultaat voldeed geheel aan mijn verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Ik zet normaal gesproken geen reviews op het internet. Gezien de uitzonderlijke service van Andersgedenkmonumenten maak ik hier graag een uitzondering voor. Wij zijn in eerste instantie ergens anders geweest om te informeren naar een gedenkmonument/grafsteen voor mijn vader. Helaas bleek er erg weinig mogelijk te zijn gezien de tijdsdruk die er bij kwam kijken. Daarnaast hebben wij hoewel wij niet de moeilijkste zijn, geen moment het gevoel gehad dat wij echt geholpen zouden worden. Bij aankomst bij Andersgedenkmonumenten was het verschil enorm. De zeer vriendelijke en oprechte eigenaar, Rinus, heeft ons gedurende het proces optimaal geholpen. Tot onze tevredenheid heeft hij vanaf het ontwerp tot aan de levering en het financiële plaatje zijn uiterste best gedaan. Daarnaast is zijn betrokkenheid en aandacht voor ons als klant gezien de emotionele lading dat bij de aanschaf van een grafsteen komt kijken erg fijn geweest. Hoewel ik hoop dat mijn omgeving geen grafsteen nodig zal hebben, zal ik indien nodig Andersgedenkmomenten zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele mooie steen afgeleverd

Op het familie graf waar mijn ouders begraven liggen hadden we een nieuwe steen nodig met de namen van beide ouders i.p.v. de 2 individuele stenen. Ons werd Andersgedenkmonumenten aanbevolen en daar hebben wij geen spijt van. Vandaag is de steen geplaatst en we zijn er erg blij mee. Het hele proces werd in goed overleg begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very professional

We went two times for our mother and our father. They were very empathetic. They understood precisely wat we wanted. They have a great selection. They are reliable for everything. We recommend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service en samenwerking

Bij aankoop werd een zo kort mogelijke levertijd verzocht. Er is alle moeite gedaan om de levertijd tot een absoluut minimum te beperken hetgeen wij zeer op prijs stellen. Er is ook alle moeite gedaan om de gewenste tekst zo goed mogelijk te laten passen in het oppervalk van de steen. Het uiteindelijk resultaat is een gedenksteen van uitmuntende kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring.

Komen afspraken goed na. Er wordt goed geluisterd wat je wilt en bespreken het tussentijds ook met je voordat het gedenkteken geplaatst wordt. Vriendelijke mensen en klantgericht. Kortom: ga eens langs voor een gesprek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooi gedenkmonument!

Nooit leuk om een grafmonument te moeten uitzoeken. Ik kwam binnen met wat gedachten en Rinus heeft ons super geholpen om tot een anders en mooi grafmonument te komen. Tijdens het ontwerp heel vaak op een fijne manier contact gehad, wat vertrouwen geeft, Het resultaat is mooi en weet zeker dat mijn ouders er trots op zouden zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Samen met mijn moeder langs geweest om een grafsteen voor mijn overleden vader te vinden. We zijn warm ontvangen en wisten concreet wat we wilden, maar dat was niet standaard. Rinus Tonder heeft goed geluisterd naar wat we wilden en dat kunnen omzetten in een 3D tekening. Heeft hierbij goed meegedacht naar passende oplossingen en het was alsof datgene wat we wilden onmogelijk was, maar het is hem toch gelukt en het eindresultaat is precies zoals bedacht. Zijn super tevreden en bevelen hem dan ook aan eenieder aan die niet wenst te slagen met een standaardoplossing, maar juist iets unieks. Nogmaals heel erg bedankt namens mijn Moeder en de Familie.

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

Het bedrijf heeft alles keurig geregeld en wij zijn erg blij met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Super service. Meegaand, meedenkend. In een woord top.

 • Aanbevelen? Ja
10

super hulpzaam en meedenkend

Ik ben heel erg tevreden over de service, meedenken en op de hoogte stellen tijdens het hele proces van ontwerpen, bestellen, leveren en plaatsen van de grafsteen. In de moeilijke tijden van verlies en verdriet, kreeg ik meteen een fijn gevoel dat ik de juiste mensen heb gevonden die de rustplek van mijn zoontje mooi gingen maken. Ik had volle vertrouwen in dat alles goed komt. En het is inderdaad heel mooi geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm welkom met als eindresultaat een prachtige gedenksteen

In eerste instantie zagen mijn moeder en ik er erg tegenop om een gedenksteen voor mijn vader uit te zoeken. Emotioneel was het voor ons erg zwaar. Bij ons bezoek werden wij ontzettend warm ontvangen door dhr. Tonder. Al gauw haalde meneer dat beladen gevoel bij ons weg en werd het een super fijn gesprek. Uiteindelijk hebben wij een hele mooie gedenksteen laten maken en werd er goed geluisterd naar onze wensen. De gedenksteen had iets vertraging(wegens omstandigheden waar andersgedenkmonumenten niks aan kon doen), maar het resultaat was zeker het wachten waard. Wat was het prachtig geworden en wat zou mijn vader dit ontzettend mooi hebben gevonden. Ik zou andersgedenkmonumenten aan iedereen willen aanraden en ik wil andersgedenkmonumenten voor alles bedanken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb Rinus al lang geleden leren kennen. Hij heeft toen zeer zorgvuldig en met overgave en liefde alles perfect verzorgt. Dat heeft geresulteerd dat we in al die jaren al heel vaak bij Rinus zijn geweest (helaas) maar wat fijn dat je dan zo fijn geholpen wordt en er mee wordt gedacht Ik mag met trots zeggen dat Rinus een goede vriend is geworden Ga zo door!! Ruud

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring is zeer positief.

Zeer invoelend en uiterst bekwaam in het geven van voorlichting en advies En niet onbelangrijk vriendelijk geprijsd Het uiteindelijk resultaat is geweldig

 • Aanbevelen? Ja
9

Respectvol en snel

Wij zijn dankbaar voor de respectvolle wijze waarop de heer Tonder ons heeft ontvangen als ook voor de keurige en snelle afwerking van de grafsteen van onze moeder. Heel hartelijk dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaring met rinus tonder

Fijn geholpen door rinus

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Goed advies. Goed geregeld. Fijne communicatie. Mooie steen. Gemaakte afspraken nagekomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrouwbaar, goed bereikbaar en super service.

Vanaf mijn eerste contact met Rinus had ik er gelijk een goed gevoel bij. Onze eerste afspraak was heel snel gemaakt. Rinus kwam naar de begraafplaats om het urnengraf en steen te bekijken. Daarna zijn we naar zijn zeer mooie showroom gereden en hebben daar alles door gesproken. Rinus heeft ons heel erg goed geholpen met de opmaak van de steen en keuze om het graf op te knappen. Als eerste heeft Rinus de tekst op de steen aangepast en de letters opnieuw bewerkt. Op de afgesproken dag en tijd heeft Rinus de steen terug geplaatst Het resultaat was SUPER mooi. Mijn broer en ik waren heel erg blij. In september zal Rinus het graf verder gaan verzorgen met een hele mooie omranding. Mede door zijn goede inzicht en lange ervaring zijn wij heel blij met het ontwerp en hebben wij alle vertrouwen in Rinus dat het resultaat TOP zal zijn. Alvast heel erg bedankt voor alles wat je tot nu toe voor ons hebt gedaan. Groetjes Carla en Marcel Groesbeek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn geholpen!

Onze wens is keurig uitgevoerd. Dank je wel Rinus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, fijne mensen met hart voor het werk, perfect

goede service , fijne mensen met hart voor het werk ,in een woord perfect

 • Aanbevelen? Ja

Over Andersgedenkmonumenten

Wij zijn een vertrouwd familie bedrijf dat alles in huis heeft om grafmonumenten helemaal naar wens en voorkeur te maken, op te leveren en te plaatsen. Thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design, eigentijds en uniek passeren de revue. Dus van ambachtelijk handmatig beeldhouwen tot op de mm nauwkeurig afgewerkte (met CNC machines) vervaardigde monumenten/sculpturen tot moderne en kunstzinnige gedenktekens en grafmonumenten van glas waarbij alles mogelijk is van bewerkte foto’s tot aan kunstwerken en of combinaties van kleuren, vormen, symbolen, afbeeldingen of gewoonweg de handtekening van de dierbare of specifieke uitspraken verwerken in het ontwerp.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd