Filters

10

Zeer tevreden!

Ontvangst was zeer warm en hartelijk. Er werd ruim tijd genomen voor het ontwerp en het uitzoeken van de materialen en kleuren. Mijn broer, schoonzus, nichtje en ik zijn goed geadviseerd en uiteindelijk meer dan tevreden over het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend, zeer tevreden.

Ben zeer tevreden over het monument, en goede voorlichting gehad bij het uitzoeken van steen en letters. Aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer persoonlijk, warm en menselijk

Mijn vrouw en ik werden op een warme en hartelijke manier ontvangen. Gezamenlijk zijn wij in een aantal besprekingen tot een zeer fraai eindresultaat gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warme ontvangst in een mooie winkel

Vriendelijke ontvangst. Ruime keuze in een mooie winkel. Rinus helpt goed bij het maken van een keuze. En de steen is mooi geplaatst. Alles was goed geregeld. Hele goede ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend!

Graf van ouders op laten knappen. Vlotte, vriendelijke service. Graf en grafplaats zien er uit als nieuw! Heel fijn!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig geholpen

Ik wist ongeveer wat ik wilde qua grootte van de steen. Mooie donkerrode kleur uitgezocht en type letter. Rinus gaf 3 ontwerpen als optie en daarvan heb ik er 1 uitgekozen. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden. Imiddels is de steen geplaatst en is er een mooie gedenkplaats om naar toe te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel veel geduld

Ik heb twee kinderen 18 en 13jaar. Als moeder moest ik het regelmatig onder hun aandacht brengen. Waardoor het plaatsen van het monument enige tijd op zich liet wachten. Maar het geduld en de hulp waar ik het nodig had maakte het een stuk dragelijker. Eigenlijk een 9 (maar het geduld was een 10 waard).

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke benadering.

Mijn kinderen en ik waren op zoek bij dhr. Tonder voor een assieraad. Zijn zeer netjes geholpen en op de afgesproken datum zijn de sierraden geleverd. Bedankt voor het meedenken hr. Tonders.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende Service man van Woord

alles vlot verlopen en naar wens verlopen netjes en zakelijk afgehandeld ook alle zaken bijkomende zaken werd ook op mijn wenken bediend grafsteen mooier dan ik verwacht had Klasse

 • Aanbevelen? Ja
9

Met oog voor detail

Mijn ervaring met Andersgedenkenmonumenten is er één die ik koester; het empathisch vermogen van de medewerkers is van een hoog niveau. Ik ben geheel ontzorgd in trieste tijden en dat kan ik enorm waarderen. Dat, in combinatie met een geweldige service, is voor mij een reden om dit contact tot een lange relatie uit te laten groeien.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het ontzorgt mij.

Nu weet ik dat het er altijd netjes bijligt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Erg fijn en in alle rust geholpen bij het maken van een keuze. Ben ontzettend tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf, met fijne en sympathieke eigenaar

Ik had een urn uitgezocht voor mijn moeder, maar toen ik de urn, in het echt zag, vond ik de urn te paars ipv roze. Het was totaal geen probleem, om een andere urn uit te zoeken. Eigenaar Rinus, komt heel sympathiek en meelevend over. Dat gaf mij een heel fijn en prettig gevoel. Ik heb ook een sieraad bij gedenkartikelen gekocht, omdat ik trouw blijft, aan een bedrijf, waar ik zo goed, door ben geholpen. Ik raad gedenkartikelen, te Capelle aan den IJssel, zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

Dit bedrijf komt zijn afspraken na reageert snel op e mail en whats App. Levert exclusieve urnen op bestelling en denkt met de klant mee zodat je altijd een product hebt waar zij ook achterstaan. De kwaliteit is uitmuntend en zo prachtig afgewerkt Wij hebben een exclusieve urn laten maken en we zijn er echt ontroerd door zo mooi dat het geworden is ,wij raden dit bedrijf dan ook bij iedereen aan .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Het overlijden van onze 20 jarige zoon was een grote schok. Onze dochter heeft bij de dochter van Rinus in de klas gezeten en ik ben zelfs op de opening van Andersgedenkmonumenten geweest. Ik kon toen niet weten dat ik er nog eens zou komen om een urn voor onze zoon uit te kiezen. We zijn heel goed geholpen met het uitkiezen en de verschillende mogelijkheden. Rinus heeft ervoor gezorgd dat de urn al op het crematorium was toen wij de as mochten komen ophalen. Leon heeft voor altijd een plek in ons hart en de urn voor altijd in ons huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring

Rinus ik ben goed geholpen door jou. Je heb een hele mooie steen geplaats en je heb goede service geleverd. Rinus bedankt in ieder geval voor de klantvriendelijkheid

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtige grafsteen op maat

Wij zijn héél erg tevreden over de prachtige grafsteen voor onze lieve moeder. Rinus heeft vanaf het begin heel goed naar ons geluisterd en het helemaal zo gemaakt als wij wilden. Zelfs de sleepboot, waar onze moeder als kind mee heeft gevaren, is er in gegraveerd. Dat maakt het zó persoonlijk. We zijn er ongelooflijk blij mee en zouden iedereen aanraden om een steen te laten maken door Rinus Tonder van Andersgedenkmonumenten. Rinus en Leonie, namens ons allemaal, héél erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima service

prettig en vlot contact. Er werd meegedacht en een suggestie gedaan. Alles verder uit handen genomen, precies waar de behoefte ook ligt. Resultaat is mooi en gedenkwaardig! bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Toppie

Mijn ervaring met Andersgedenkmonumenten is als goed ervaren. wensen worden besproken en worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Had gelijk een vertrouwd gevoel.

Ben heel goed geholpen bij de keuze voor het maken van de gedenksteen voor mijn man. Het resultaat voldeed geheel aan mijn verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Ik zet normaal gesproken geen reviews op het internet. Gezien de uitzonderlijke service van Andersgedenkmonumenten maak ik hier graag een uitzondering voor. Wij zijn in eerste instantie ergens anders geweest om te informeren naar een gedenkmonument/grafsteen voor mijn vader. Helaas bleek er erg weinig mogelijk te zijn gezien de tijdsdruk die er bij kwam kijken. Daarnaast hebben wij hoewel wij niet de moeilijkste zijn, geen moment het gevoel gehad dat wij echt geholpen zouden worden. Bij aankomst bij Andersgedenkmonumenten was het verschil enorm. De zeer vriendelijke en oprechte eigenaar, Rinus, heeft ons gedurende het proces optimaal geholpen. Tot onze tevredenheid heeft hij vanaf het ontwerp tot aan de levering en het financiële plaatje zijn uiterste best gedaan. Daarnaast is zijn betrokkenheid en aandacht voor ons als klant gezien de emotionele lading dat bij de aanschaf van een grafsteen komt kijken erg fijn geweest. Hoewel ik hoop dat mijn omgeving geen grafsteen nodig zal hebben, zal ik indien nodig Andersgedenkmomenten zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele mooie steen afgeleverd

Op het familie graf waar mijn ouders begraven liggen hadden we een nieuwe steen nodig met de namen van beide ouders i.p.v. de 2 individuele stenen. Ons werd Andersgedenkmonumenten aanbevolen en daar hebben wij geen spijt van. Vandaag is de steen geplaatst en we zijn er erg blij mee. Het hele proces werd in goed overleg begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very professional

We went two times for our mother and our father. They were very empathetic. They understood precisely wat we wanted. They have a great selection. They are reliable for everything. We recommend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service en samenwerking

Bij aankoop werd een zo kort mogelijke levertijd verzocht. Er is alle moeite gedaan om de levertijd tot een absoluut minimum te beperken hetgeen wij zeer op prijs stellen. Er is ook alle moeite gedaan om de gewenste tekst zo goed mogelijk te laten passen in het oppervalk van de steen. Het uiteindelijk resultaat is een gedenksteen van uitmuntende kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring.

Komen afspraken goed na. Er wordt goed geluisterd wat je wilt en bespreken het tussentijds ook met je voordat het gedenkteken geplaatst wordt. Vriendelijke mensen en klantgericht. Kortom: ga eens langs voor een gesprek.

 • Aanbevelen? Ja

Over Andersgedenkmonumenten

Wij zijn een vertrouwd familie bedrijf dat alles in huis heeft om grafmonumenten helemaal naar wens en voorkeur te maken, op te leveren en te plaatsen. Thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design, eigentijds en uniek passeren de revue. Dus van ambachtelijk handmatig beeldhouwen tot op de mm nauwkeurig afgewerkte (met CNC machines) vervaardigde monumenten/sculpturen tot moderne en kunstzinnige gedenktekens en grafmonumenten van glas waarbij alles mogelijk is van bewerkte foto’s tot aan kunstwerken en of combinaties van kleuren, vormen, symbolen, afbeeldingen of gewoonweg de handtekening van de dierbare of specifieke uitspraken verwerken in het ontwerp.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd