Fijn contact gevolgd door een vlotte afhandeling!

We hadden een heel goed contact met de verkoopster die ons geholpen heeft. Zij gaf ons goed advies. De bestelling is gemaakt en binnen 2 A 3 weken werd alles keurig thuisgebracht en geïnstalleerd. Prima ervaring!

• Waar kent u ons van? Facebook

Vriendelijk ontvangst, ze denken met je mee en komen zelf met ideeën.

Inloopkast en boekenkast toch lekker binnen de zes weken geleverd en gemonteerd. Mooi kwaliteit materialen. De monteurs hebben netjes en snel gewerkt.

• Gekocht product: Kastinrichting
  • Waar kent u ons van? Internet/Google

ze zijn pas tevreden als jij het bent

Den Herder is ons blijven helpen met aanpassingen wekenlang totdat wij tevreden zijn over de aanschaf van onze twee nieuwe matrassen, Chapeau !!

• Personeel
  • Ik ben: een terugkerende klant
  • Waar kent u ons van? Via bekende

Klantvriendelijk, deskundig, en goede service.

Klantvriendelijk geholpen, er wordt goed meegedacht, goed advies gegeven. Prettige winkel en aardig personeel.

• Waar kent u ons van? Kranten

Gematigd

De matrassen besteld, 201 lengte, geleverd 200 lengte. Na twee weken kreeg ik een telefoontje dat het nog een tijd duurde voor de levering. Bleek dat U geen rekening gehouden had met Hemelvaartsdag. Uiteindelijk de goede matrassen geleverd. Slapen prima. Maar enige nauwkeurigheid wat betreft levering is hier wel op zijn plaats.

Goede service!

vriendelijke meedenkende medewerkers en goede kwaliteit!

Na teleurstellende aanschaf bedden jaar geleden, nu zeer goed en coulant geholpen

bij de aanschaf van passende bedden.

Bij de Firma Den Herder hebben ze vriendelijk personeel

We zijn op een zeer vriendelijk en professionele manier geholpen En zijn samen tot goede aankoop gekomen Firma Den Herder bedankt.