Super!

Fantastische locatie en prettige, toegankelijke, professionele begeleiding!

Heel gaaf

Met een kleine groep, op een heel gave locatie hebben wij een geweldige actieve ochtend beleeft. Wouter bedankt voor de ochtend en tot snel!

Super dagje incl overnachting

Heerlijk zorgeloos, actief, goed verzorgd, gezellig dagje met overnachting gehad in de mooie groeve met voorzieningen van Venturix.

Goed verzorg, en heeft een zeer goede indruk achter gelaten.

Prettig om mee te communiceren. Medenkend, Goed verzorgd.

Geweldig leuke klimdag

Wij waren met onze kinderen voor de eerste keer gaan klimmen. Ontzettend leuk en allemaal enorm van genoten. Goede en gezellige begeleiding wat het helemaal geweldig maakte!

wij hebben genoten!

We kwam aan op een prachtige locatie! de kleine "huisjes" waren comfortabel en ruim. De begeleiders zijn proffessioneel en gaan goed om met alle leeftijdsgroepen. er zat een goede opbouw in de activiteiten. Er zat een mooie uitdaging in voor elk niveau en de kinderen hebben het geweldig gehad!

Goed eten en goed geregeld

Mooie diverse arrangementen, goede kwaliteit (zowel vlees, vis, salades enz.) en van A tot Z geregeld. Das fijn BBQ'en.

Leuke dag met onze nichtjes

Leuke dag gehad met klimmen & abseilen en de challenge tocht. De kinderen van 9 & 11 jaar oud hebben een erg leuke dag gehad en de begeleiding deed het prima. Geheel was goed verzorgd, veilig en toch uitdagend.

Goed geregeld!

Leuke mountainbike tocht gemaakt met gps. Goed materiaal, leuke route en goede begeleiding.

Geweldige gids Ton en goede begeleiding klimmen/abseilen

Ton is een zeer ervaren gids, legt goed uit en let goed op of alles ok is. Wij waren met zijn 3-en in een totale groep van 5, dus lekker rustig en alle tijd. Materialen ook goed kwaliteit. Eerst klimmen op een aantal routes op een 23 meter hoge muur, toen via een kabel route naar boven klimmen voor abseilen naar beneden.

Heel erg mooi!

Een perfect uitje voor ons als vader/dochter. Even lekker een weekendje samen op de “bamping” in de prachtige steengroeve met een sportieve noot. Ton voelt heel ontspannen en denkt fijn mee. Toen we kort voor vertrek belden met de vraag of Duuk onze hond ook mee mocht was dat geen enkel probleem. Overdag mountainbiken, wandelen, klimmen, abseilen en klettersteigen en ‘s avonds een spelletje bij een fijn kampvuurtje. Het kanoën hebben we voor nu over geslagen, maar daar komen we vast voor terug. Samen met die klettersteig-route die langs de buitenkant van de berg omhoog gaat en via de grotten terug naar beneden. Die willen we graag eens beleven. Al met al een zeer geslaagd weekend voor ons en een aanrader voor iedereen!

Een erg leuke ervaring in de Ardennen!

Wouter en Vera zijn super vriendelijke en fijne instructeurs. Het klimmen en abseilen aan de rotswand was erg leuk! We zouden het iedereen aanbeveleden:)!

Heerlijke nieuwe ervaringen en teamuitje.

We hebben met de familie zowel het kajakken als de challengetocht ervaren. De challengetocht was erg mooi. Heel wat anders dan het klimbos zoals wij dat in Nederland kennen. Je mag de hoogte in maar niets moet. Je kunt ook om de obstakels heen. Hele relaxte begeleiding van Pim. De Kajakgroep was wat groter. Het was wat zwaarder dan we dachten en met wind tegen ( en wat om-vallers) duurde de tocht toch ruim twee uur. De stroomversnellingen waren niet heel spannend. Mooi om de Ardennen vanuit het water te bekijken en te genieten van de rust. Veelzijdig bedrijf en fijn dat ze Nederlands spreken!

Hele leuke samenwerking ;)

Samen met VenturiX organiseren wij enkele leuke weekendjes. Hun ervaring en nauw contact zorgen voor een leuke belevenis voor onze gasten als voor ons.

Suyper !

Het weer was rot ( veel regen en wind ) maar het enthousiasme van onze begeleider ( en natuurlijk die van ons ) maakte het super leuk. Wij hebben genoten !

Super organisatie!

Alles tot in de puntjes geregeld! Dank Ton en Wout

Leuke middag gehad

Als teamuitje gemountainbiket bij Venturix. We hebben gefietst door een mooie omgeving, maar wat meer bospaadjes was een leuke toevoeging geweest. Voor sommigen was de tocht te zwaar, terwijl anderen best wat meer uitdaging hadden gewild. Hier is goed op ingespeeld door onderweg de opties te geven om alvast terug te fietsen of nog verder te gaan. Uiteindelijk heeft iedereen een leuke dag gehad!

Leuke activiteit voor jong en oud

Correcte afhandeling van alles. We waren met 7 ipv de oorspronkelijke 9 personen en dit werd direct verrekend. Activiteiten werden goed begeleid en uitgelegd. Er was ook genoeg variatie van individueel, in groepjes en fysiek en wat denkwerk. De chocomelk was een welkom en lekker opwarmentje.

Top!

Goed geregeld, fijne communicatie en leuke activiteiten. Aanrader om met een groep te doen!

Heerlijk afschakelen en jeugd met elkaar verbinden in de buitenlucht

Met een grote groep tieners de twee groeves van Venturix bezocht. Een dag met afwisselende activiteiten: challenge-hoogte-parcours. klimmen/abseilen en boogschieten. De jeugd werd fysiek en mentaal uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Een geslaagde dag met een prettige ontvangst en zeer vriendelijk personeel.

Enerverend en leuk

De activiteiten zorgden ervoor dat we met een gemixte (van fit en avontuurlijk tot wat minder fit en avontuurlijk) groep een mooie middag buiten konden hebben. Mooi gebied, alle rust, leuk zo. Het mountainbiken was slechts 5,5 km, wat mij betreft een beetje kort en veel stilstaan. Zijn er ook bospaadjes of vooral gravel?

Erg prettig verblijf met prima begeleiding!

We hadden met zijn 2-tjes de luxe van een prive sessie! Bij het reserveren was ons beloofd dat het zonder meer door zou gaan als de activiteit eenmaal vastgelegd was, ook al zouden er uiteindelijk wat weinig deelnemers zijn. En zo gebeurde het dat we, mede door het matige weer, alleen waren. We hebben het challengeparcours gedaan, een bivakovernachting en het klimmen/abseilen. In de avond hielden we het amper droog onder de tarp, maar gelukkig stopte het op tijd met regenen. Als het nog slechter weer zou worden konden we altijd nog uitwijken naar een bijgebouw, maar dat was niet meer nodig. In de ochtend wakker worden met een opkomend zonnetje, uitkijkend over het dal, wat wil je nog meer? De begeleiding door Ton was op beide dagen prima! Geen enkel moment kregen we het gevoel dat het maar snel afgerond moest worden, uiteindelijk waren we zelfs later klaar dan wat de bedoeling was. Omdat we maar met zijn 2-tjes waren konden we diverse beklimmingen en het abseilen 2x doen! Al met al een zeer geslaagd weekend met uitstekende begeleiding. Dank je wel, Ton!

Een geweldige Outdoordag in de Ardennen

Tijdens een weekend in de Ardennen met ons gezin boekten we bij Venturix een dag met outdooractiviteiten inclusief lunch en pizza bakken. De challengetocht was geweldig, we konden allemaal meedoen al was het leeftijdsverschil, conditie en ervaring onderling groot. Ook het klimmen en abseilen was een succes. Een groot compliment voor de begeleiding, die was erg prettig en voelde goed en veilig. Het pizza bakken na afloop was gezellig, het was lekker en er was ruim voldoende. Al bij al een geslaagde dag waarvan we allemaal enorm hebben genoten.

Geweldige activiteiten door enthousiaste instructeurs!

Na een aantal jaar zijn we weer terug gekeerd naar Venturix. Geweldig om te zien dat de activiteiten nog even uitdagend zijn onder goede begeleiding.

Pizza is zeker een aanrader

Beste Voor ons weekend Ardennen maakten we gebruik van 2 diensten van Venturix. - Pizza op houtskool --> een absolute aanrader voor elk teamevenement - BBQ --> vlees was soms niet genoeg gebakken en andere momenten te ver. Kon beter. MAAR de kok maakte met zijn vriendelijke persoonlijkheid veel goed.

Mechelaarstraat 17

4903RE Oosterhout

Over VenturiX Outdoor

Sinds 1994 organiseren wij outdoor activiteiten voor uw teambuilding of bedrijfsuitje, familie uitje of voor een leuke schoolreis of werkweek. Hiervoor beschikken wij over zo'n 25 ha eigen locaties in de Ardennen, vlak onder Luik. Daarnaast zijn wij tevens actief in Nederland, de overige delen van België en in bijvoorbeeld Slovenie en Noorwegen. U kunt bij ons terecht voor een enkele activiteit, maar ook voor een compleet arrangement, inclusief een mooie vakantiewoning, een hotel of camping. Ook kunnen wij voor u uw catering verzorgen. Alles wordt op maat voor u samengesteld. Door onze achtergrond en jarenlange ervaring in hospitality en events weten wij dat het verschil in de details zit.