Het was een super geslaagd weekend die de kids nooit meer gaan vergeten

Dag Ton, Het was extreem goed geslaagd. de kids en papa's van Daddycamp hebben genoten. Het programma was top, de voorbereidingen en met name het meedenken van venturix en de flexibiliteit waren klasse. Alles kon en niets moet. Ook ter plekke uitstekende begeleiding van venturix. Het slaapverblijf van voncken was super gelegen, zeker in de groeve met prachtige kampvuur plek. De ruimtes waren prima qua grootte. Wel vonden we dat het niet zo schoon was. Ik heb zelf 30 minuten alle toiletten gepoetst en in de slaapruimtes hingen ontzettend veel spinnenwebben en de boiler slaat de hele tijd uit, dus veel mensen hebben koud gedouched. Als het wat schoner was geweest scoren jullei wat mij betreft een 10. Gr Remy en tot de volgende ronde

wij hebben weer een super weekend mogen beleven bij jullie! goed eten en drinken, fantastisch leuke begeleiding en leuke uitdagingen.

Fantastische ervaring rotsklimmen met mijn zoon in Comblain au Pont

Erg leuke middag rotsklimmen onder begeleiding van Wouter. Goede begeleiding en goede instructies op een prettige manier.

Superleuke ervaring!

De begeleiding van Ton en Kaya bij het klimmen&abseilen, speleologie en het challenge parcours was top!

Uitdagend rustig

Zeer goed verzorgde dag met heerlijke lunch en BBQ. Het parcours vormt een uitdaging voor ieder wat wils. Het enige dat ik miste was 1 of 2 waterpunten voor de hete dag waarop wij daar waren. Wat waterflesjes centraal opgesteld zou mooi zijn voor de dorst.

Superlocatie!

Hele goede organisatie! Leuke activiteiten gedaan op zaterdag. In de ochtend kleiduifschieten en namiddag kanovaren, allemaal geregeld door VenturiX. Daarna hadden ze een heerlijke BBQ voorzien waarbij meer dan genoeg was! In de koelkast stonden wat lekkere streekbiertjes én er was een koelkast voorzien voor eigen drinken/eten. Zondagochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt gekregen! En nogmaals, wat een locatie!!

Goede begeleiding van Ton en anderen van Venturix, passend bij onze werkwijze en onze doelstellingen

Goede begeleiding van Ton en anderen van Venturix die passen bij onze werkwijze en doelstellingen met onze Vierdaagse Vaders en Zonen op Avontuur in de Ardennen. Als het gaat om de verzorging van de accommodatie en de groeve, dan ervaren wij deze als minder. In de gele tipi's lagen oude slaapzakken en een oud matras. Eén tipi is de zijwand van gescheurd, die wij met dugtape hebben geplakt. Ook de trap mist een aantal treden, raakt verder overgroeid en was glad van het blad. Wij hebben zelf aandacht besteed aan de trap veiliger en toegankelijker te maken. De douche in de trekkershut was zeer heet en de trekkershut zelf lijkt in kwaliteit achteruit te gaan. De douches aan de zijkant en in de herberg waren alle dagen koud. Dat hebben wij niet als gastvrij en als goede verzorging ervaren. Fijn dat de boer ons heeft geholpen om met bus en aanhanger uit de gladde weide te komen. Toch kijken hoe we een volgende keer dit nog beter zouden kunnen afspreken of aanpakken. Indien jij, Ton, er ideeën bij hebt dan hoor of lees ik deze graag. Immers, er is al een groot aantal gegadigden om in 2023 met ons te komen voor de Vierdaagse Vaders en Zonen op Avontuur in de Ardennen 2023. De beoordeling met sterren geeft wat mij betreft 4 tot 5 sterren als het gaat om de samenwerking met jullie, maar slechts 2 tot 3 sterren als het gaat om de verzorging van de accommodatie. Hartelijke groet van Peter Houtman

Coole activiteit met gezellige begeleiding

We vonden het heel erg leuk En het was gaaf om echt op rotsen te klimmen Alles werd heel goed uitgelegd en je werd super goed begeleid

Super!

Fantastische locatie en prettige, toegankelijke, professionele begeleiding!

Heel gaaf

Met een kleine groep, op een heel gave locatie hebben wij een geweldige actieve ochtend beleeft. Wouter bedankt voor de ochtend en tot snel!

Super dagje incl overnachting

Heerlijk zorgeloos, actief, goed verzorgd, gezellig dagje met overnachting gehad in de mooie groeve met voorzieningen van Venturix.

Goed verzorg, en heeft een zeer goede indruk achter gelaten.

Prettig om mee te communiceren. Medenkend, Goed verzorgd.

Geweldig leuke klimdag

Wij waren met onze kinderen voor de eerste keer gaan klimmen. Ontzettend leuk en allemaal enorm van genoten. Goede en gezellige begeleiding wat het helemaal geweldig maakte!

wij hebben genoten!

We kwam aan op een prachtige locatie! de kleine "huisjes" waren comfortabel en ruim. De begeleiders zijn proffessioneel en gaan goed om met alle leeftijdsgroepen. er zat een goede opbouw in de activiteiten. Er zat een mooie uitdaging in voor elk niveau en de kinderen hebben het geweldig gehad!

Goed eten en goed geregeld

Mooie diverse arrangementen, goede kwaliteit (zowel vlees, vis, salades enz.) en van A tot Z geregeld. Das fijn BBQ'en.

Leuke dag met onze nichtjes

Leuke dag gehad met klimmen & abseilen en de challenge tocht. De kinderen van 9 & 11 jaar oud hebben een erg leuke dag gehad en de begeleiding deed het prima. Geheel was goed verzorgd, veilig en toch uitdagend.

Goed geregeld!

Leuke mountainbike tocht gemaakt met gps. Goed materiaal, leuke route en goede begeleiding.

Geweldige gids Ton en goede begeleiding klimmen/abseilen

Ton is een zeer ervaren gids, legt goed uit en let goed op of alles ok is. Wij waren met zijn 3-en in een totale groep van 5, dus lekker rustig en alle tijd. Materialen ook goed kwaliteit. Eerst klimmen op een aantal routes op een 23 meter hoge muur, toen via een kabel route naar boven klimmen voor abseilen naar beneden.

Heel erg mooi!

Een perfect uitje voor ons als vader/dochter. Even lekker een weekendje samen op de “bamping” in de prachtige steengroeve met een sportieve noot. Ton voelt heel ontspannen en denkt fijn mee. Toen we kort voor vertrek belden met de vraag of Duuk onze hond ook mee mocht was dat geen enkel probleem. Overdag mountainbiken, wandelen, klimmen, abseilen en klettersteigen en ‘s avonds een spelletje bij een fijn kampvuurtje. Het kanoën hebben we voor nu over geslagen, maar daar komen we vast voor terug. Samen met die klettersteig-route die langs de buitenkant van de berg omhoog gaat en via de grotten terug naar beneden. Die willen we graag eens beleven. Al met al een zeer geslaagd weekend voor ons en een aanrader voor iedereen!

Een erg leuke ervaring in de Ardennen!

Wouter en Vera zijn super vriendelijke en fijne instructeurs. Het klimmen en abseilen aan de rotswand was erg leuk! We zouden het iedereen aanbeveleden:)!

Heerlijke nieuwe ervaringen en teamuitje.

We hebben met de familie zowel het kajakken als de challengetocht ervaren. De challengetocht was erg mooi. Heel wat anders dan het klimbos zoals wij dat in Nederland kennen. Je mag de hoogte in maar niets moet. Je kunt ook om de obstakels heen. Hele relaxte begeleiding van Pim. De Kajakgroep was wat groter. Het was wat zwaarder dan we dachten en met wind tegen ( en wat om-vallers) duurde de tocht toch ruim twee uur. De stroomversnellingen waren niet heel spannend. Mooi om de Ardennen vanuit het water te bekijken en te genieten van de rust. Veelzijdig bedrijf en fijn dat ze Nederlands spreken!

Hele leuke samenwerking ;)

Samen met VenturiX organiseren wij enkele leuke weekendjes. Hun ervaring en nauw contact zorgen voor een leuke belevenis voor onze gasten als voor ons.

Suyper !

Het weer was rot ( veel regen en wind ) maar het enthousiasme van onze begeleider ( en natuurlijk die van ons ) maakte het super leuk. Wij hebben genoten !

Super organisatie!

Alles tot in de puntjes geregeld! Dank Ton en Wout

Leuke middag gehad

Als teamuitje gemountainbiket bij Venturix. We hebben gefietst door een mooie omgeving, maar wat meer bospaadjes was een leuke toevoeging geweest. Voor sommigen was de tocht te zwaar, terwijl anderen best wat meer uitdaging hadden gewild. Hier is goed op ingespeeld door onderweg de opties te geven om alvast terug te fietsen of nog verder te gaan. Uiteindelijk heeft iedereen een leuke dag gehad!

Mechelaarstraat 17

4903RE Oosterhout

Over VenturiX Outdoor

Sinds 1994 organiseren wij outdoor activiteiten voor uw teambuilding of bedrijfsuitje, familie uitje of voor een leuke schoolreis of werkweek. Hiervoor beschikken wij over zo'n 25 ha eigen locaties in de Ardennen, vlak onder Luik. Daarnaast zijn wij tevens actief in Nederland, de overige delen van België en in bijvoorbeeld Slovenie en Noorwegen. U kunt bij ons terecht voor een enkele activiteit, maar ook voor een compleet arrangement, inclusief een mooie vakantiewoning, een hotel of camping. Ook kunnen wij voor u uw catering verzorgen. Alles wordt op maat voor u samengesteld. Door onze achtergrond en jarenlange ervaring in hospitality en events weten wij dat het verschil in de details zit.