Filters

8

Super dagje incl overnachting

Heerlijk zorgeloos, actief, goed verzorgd, gezellig dagje met overnachting gehad in de mooie groeve met voorzieningen van Venturix.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed verzorg, en heeft een zeer goede indruk achter gelaten.

Prettig om mee te communiceren. Medenkend, Goed verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig leuke klimdag

Wij waren met onze kinderen voor de eerste keer gaan klimmen. Ontzettend leuk en allemaal enorm van genoten. Goede en gezellige begeleiding wat het helemaal geweldig maakte!

 • Aanbevelen? Ja
9

wij hebben genoten!

We kwam aan op een prachtige locatie! de kleine "huisjes" waren comfortabel en ruim. De begeleiders zijn proffessioneel en gaan goed om met alle leeftijdsgroepen. er zat een goede opbouw in de activiteiten. Er zat een mooie uitdaging in voor elk niveau en de kinderen hebben het geweldig gehad!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed eten en goed geregeld

Mooie diverse arrangementen, goede kwaliteit (zowel vlees, vis, salades enz.) en van A tot Z geregeld. Das fijn BBQ'en.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke dag met onze nichtjes

Leuke dag gehad met klimmen & abseilen en de challenge tocht. De kinderen van 9 & 11 jaar oud hebben een erg leuke dag gehad en de begeleiding deed het prima. Geheel was goed verzorgd, veilig en toch uitdagend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld!

Leuke mountainbike tocht gemaakt met gps. Goed materiaal, leuke route en goede begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige gids Ton en goede begeleiding klimmen/abseilen

Ton is een zeer ervaren gids, legt goed uit en let goed op of alles ok is. Wij waren met zijn 3-en in een totale groep van 5, dus lekker rustig en alle tijd. Materialen ook goed kwaliteit. Eerst klimmen op een aantal routes op een 23 meter hoge muur, toen via een kabel route naar boven klimmen voor abseilen naar beneden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Patrick, Dank je voor de mooie woorden! Ik heb er ook een top-ochtend aan gehad. Graag tot ziens, Ton

10

Heel erg mooi!

Een perfect uitje voor ons als vader/dochter. Even lekker een weekendje samen op de “bamping” in de prachtige steengroeve met een sportieve noot. Ton voelt heel ontspannen en denkt fijn mee. Toen we kort voor vertrek belden met de vraag of Duuk onze hond ook mee mocht was dat geen enkel probleem. Overdag mountainbiken, wandelen, klimmen, abseilen en klettersteigen en ‘s avonds een spelletje bij een fijn kampvuurtje. Het kanoën hebben we voor nu over geslagen, maar daar komen we vast voor terug. Samen met die klettersteig-route die langs de buitenkant van de berg omhoog gaat en via de grotten terug naar beneden. Die willen we graag eens beleven. Al met al een zeer geslaagd weekend voor ons en een aanrader voor iedereen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel, Rob, en leuk dat jullie het zo naar je zin gehad hebben. Tot de volgende keer!

10

Een erg leuke ervaring in de Ardennen!

Wouter en Vera zijn super vriendelijke en fijne instructeurs. Het klimmen en abseilen aan de rotswand was erg leuk! We zouden het iedereen aanbeveleden:)!

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijke nieuwe ervaringen en teamuitje.

We hebben met de familie zowel het kajakken als de challengetocht ervaren. De challengetocht was erg mooi. Heel wat anders dan het klimbos zoals wij dat in Nederland kennen. Je mag de hoogte in maar niets moet. Je kunt ook om de obstakels heen. Hele relaxte begeleiding van Pim. De Kajakgroep was wat groter. Het was wat zwaarder dan we dachten en met wind tegen ( en wat om-vallers) duurde de tocht toch ruim twee uur. De stroomversnellingen waren niet heel spannend. Mooi om de Ardennen vanuit het water te bekijken en te genieten van de rust. Veelzijdig bedrijf en fijn dat ze Nederlands spreken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele leuke samenwerking ;)

Samen met VenturiX organiseren wij enkele leuke weekendjes. Hun ervaring en nauw contact zorgen voor een leuke belevenis voor onze gasten als voor ons.

 • Aanbevelen? Ja
9

Suyper !

Het weer was rot ( veel regen en wind ) maar het enthousiasme van onze begeleider ( en natuurlijk die van ons ) maakte het super leuk. Wij hebben genoten !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super organisatie!

Alles tot in de puntjes geregeld! Dank Ton en Wout

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke middag gehad

Als teamuitje gemountainbiket bij Venturix. We hebben gefietst door een mooie omgeving, maar wat meer bospaadjes was een leuke toevoeging geweest. Voor sommigen was de tocht te zwaar, terwijl anderen best wat meer uitdaging hadden gewild. Hier is goed op ingespeeld door onderweg de opties te geven om alvast terug te fietsen of nog verder te gaan. Uiteindelijk heeft iedereen een leuke dag gehad!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke activiteit voor jong en oud

Correcte afhandeling van alles. We waren met 7 ipv de oorspronkelijke 9 personen en dit werd direct verrekend. Activiteiten werden goed begeleid en uitgelegd. Er was ook genoeg variatie van individueel, in groepjes en fysiek en wat denkwerk. De chocomelk was een welkom en lekker opwarmentje.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Misja, dank voor de mooie recensie; graag tot een volgende keer...

10

Top!

Goed geregeld, fijne communicatie en leuke activiteiten. Aanrader om met een groep te doen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel! Leuk dat jullie er waren...

8

Heerlijk afschakelen en jeugd met elkaar verbinden in de buitenlucht

Met een grote groep tieners de twee groeves van Venturix bezocht. Een dag met afwisselende activiteiten: challenge-hoogte-parcours. klimmen/abseilen en boogschieten. De jeugd werd fysiek en mentaal uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Een geslaagde dag met een prettige ontvangst en zeer vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Enerverend en leuk

De activiteiten zorgden ervoor dat we met een gemixte (van fit en avontuurlijk tot wat minder fit en avontuurlijk) groep een mooie middag buiten konden hebben. Mooi gebied, alle rust, leuk zo. Het mountainbiken was slechts 5,5 km, wat mij betreft een beetje kort en veel stilstaan. Zijn er ook bospaadjes of vooral gravel?

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg prettig verblijf met prima begeleiding!

We hadden met zijn 2-tjes de luxe van een prive sessie! Bij het reserveren was ons beloofd dat het zonder meer door zou gaan als de activiteit eenmaal vastgelegd was, ook al zouden er uiteindelijk wat weinig deelnemers zijn. En zo gebeurde het dat we, mede door het matige weer, alleen waren. We hebben het challengeparcours gedaan, een bivakovernachting en het klimmen/abseilen. In de avond hielden we het amper droog onder de tarp, maar gelukkig stopte het op tijd met regenen. Als het nog slechter weer zou worden konden we altijd nog uitwijken naar een bijgebouw, maar dat was niet meer nodig. In de ochtend wakker worden met een opkomend zonnetje, uitkijkend over het dal, wat wil je nog meer? De begeleiding door Ton was op beide dagen prima! Geen enkel moment kregen we het gevoel dat het maar snel afgerond moest worden, uiteindelijk waren we zelfs later klaar dan wat de bedoeling was. Omdat we maar met zijn 2-tjes waren konden we diverse beklimmingen en het abseilen 2x doen! Al met al een zeer geslaagd weekend met uitstekende begeleiding. Dank je wel, Ton!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een geweldige Outdoordag in de Ardennen

Tijdens een weekend in de Ardennen met ons gezin boekten we bij Venturix een dag met outdooractiviteiten inclusief lunch en pizza bakken. De challengetocht was geweldig, we konden allemaal meedoen al was het leeftijdsverschil, conditie en ervaring onderling groot. Ook het klimmen en abseilen was een succes. Een groot compliment voor de begeleiding, die was erg prettig en voelde goed en veilig. Het pizza bakken na afloop was gezellig, het was lekker en er was ruim voldoende. Al bij al een geslaagde dag waarvan we allemaal enorm hebben genoten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige activiteiten door enthousiaste instructeurs!

Na een aantal jaar zijn we weer terug gekeerd naar Venturix. Geweldig om te zien dat de activiteiten nog even uitdagend zijn onder goede begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
8

Pizza is zeker een aanrader

Beste Voor ons weekend Ardennen maakten we gebruik van 2 diensten van Venturix. - Pizza op houtskool --> een absolute aanrader voor elk teamevenement - BBQ --> vlees was soms niet genoeg gebakken en andere momenten te ver. Kon beter. MAAR de kok maakte met zijn vriendelijke persoonlijkheid veel goed.

 • Aanbevelen? Ja
3

Oud materieel slecht onderhouden

De fietsen zijn te oud en niet goed onderhouden om in de verhuur te doen. Eigen personeel zei ook dat materiaal eigelijk wel op was. De fietsen zijn niet schoon geleverd. De fietsen schakelden niet goed. Sloegen meedere keren over en sommige bladen konden geheel niet gebruikt worden. We fietsen regelmatig in de ardennen en dit was veruit het minst goed. Tot overmaat van ramp brak ook een derailleur en hebben we ruim een uur op een vervangende fiets moeten wachten terwijl we op 10 minuten afstand waren. Er brak ook nog een ketting. De reparatieset was wel ok. Vandaar 1,5 ipv 1

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Maarten, Het spijt mij zeer dat jullie dagje mountainbiken niet geworden is wat je er van had verwacht en hoe het wel had moeten zijn. Ik wil je hiervoor mijn excuses aanbieden en ik wil dat graag goed maken. Jullie mogen nog eens een dagje langskomen om op onze kosten de dag over te doen. Je trof ons helaas op een erg slecht moment. Onze fietsen zijn zeker niet oud, en in de regel goed onderhouden en worden ze netjes aangeleverd. Hoewel het niet goed te praten is, waren onze fietsen de hele week al volop gebruikt, en is het ons door de enorme drukte van de afgelopen weken niet gelukt ze tijdig weer in orde te krijgen. Het gebeurt ons gelukkig zeer, zeer zelden dat onze gasten niet tevreden naar huis gaan. Onze gemiddelde tevredenheidsscore laat dat wel zien en ik hoop dat we je hiervan nog eens mogen overtuigen. Nogmaals mijn excuses, Ton

7

Nice team building activities in a really good location in the middle of the nature,

I like it a lot, but of course, there are things to improve. Staying in the forest I thought that we were going to be more conscious about the environment, but we had a lot of products with plastic containers and there was no emphasis on the way to separate the trash. We also had a lot of fruits and vegetables, but there was no organic separation, I think this should be something important to do. About the activities, I think they were really nice and challenging, but I would have like to see more continuity to the questions we had the first day because it felt to me that we just had a moment to share this information and that was it. Maybe to have different questions every day at the start or end of the day to make a reflection of what we learned and also to help us know each other better. Also, well maybe something more personal, but I didn't like what you mentioned that you make some games for us or for other groups based on our level of education. As an engineer, I can tell you that I'm not smarter than anyone else, I'm just good with numbers and logical thinking, but at the same time I can take my time to find a solution fast. Other people coming from what you call low levels studies can also be very creative and find better solutions, so I think everybody can do these types of games and it would be better if you see the people as just someone who would like to have a team-building activity and don't think that much on their level of education in order to assign some games. Finally, I think that Max could be more sensitive in the way he talks to people, there were some people afraid of some activities and he was making it worse by saying that it's very scary and that he never does that and other things, even for me that I was not scared I started feeling a bit anxious when I started hearing what he was saying. So maybe recognize when some people don't feel good about certain things and that some situations can be difficult and handle the situation better.

 • Aanbevelen? Ja

Over VenturiX Outdoor

Sinds 1994 organiseren wij outdoor activiteiten voor uw teambuilding of bedrijfsuitje, familie uitje of voor een leuke schoolreis of werkweek. Hiervoor beschikken wij over zo'n 25 ha eigen locaties in de Ardennen, vlak onder Luik. Daarnaast zijn wij tevens actief in Nederland, de overige delen van België en in bijvoorbeeld Slovenie en Noorwegen. U kunt bij ons terecht voor een enkele activiteit, maar ook voor een compleet arrangement, inclusief een mooie vakantiewoning, een hotel of camping. Ook kunnen wij voor u uw catering verzorgen. Alles wordt op maat voor u samengesteld. Door onze achtergrond en jarenlange ervaring in hospitality en events weten wij dat het verschil in de details zit.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd