Filters

7

Leuke sportieve dag

Wij hebben de dag als erg positief ervaren. Het is sowieso prettig als een dag compleet verzorgd kan worden en dat de invulling zelf samengesteld kan worden. Het contact is ook erg goed en prettig. De GPS oriëntatie tocht kon in onze ogen wat duidelijker en wellicht wat uitdagender. Verder een prima wandeltocht. De lunch was prima verzorgd en meer dan voldoende. Het hoogteparcours was geweldig, uitdagend en afwisselend. (Nu zijn er twee vrienden in de groep die dit wat vaker doen en hadden wat opmerkingen over de veiligheid her en der.) Het huisje was ook prima. Netjes, zeer ruim, goede bedden. Communicatie met de sleuteleigenaar was moeizaam. Spreekt geen tot weinig Nederlands en reageert niet op berichten die verstuurd worden. Al met al een super weekend!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige locatie

Prachtige locatie. Basic kamperen maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Top! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Veelzijdig en goed verzorgd

Wij hebben twee heerlijke actieve dagen gehad in de Ardennen. Klimmen, abseilen, klettersteigen, challenge parcour en speleologie onder uitstekende begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed georganiseerd en erg leuk!

Klimmen, grotten en challangeparcour gedaan met leerlingen uit vmbo 4. Alle drie de activiteiten waren erg leuk/spectaculair. Alles was goed geregeld. De instructeurs waren over het algemeen kundig en vriendelijk, sommige zelfs heel goed en heel enthousiast :) Bij de grotten was er één instructeur die de jongens een stuk zonder lamp, in het pikdonker, lieten afleggen. Dit werd als heel erg gaaf ervaren. Jammer dat de andere instructeurs dit niet deden en niet allemaal even enthousiast hun werk deden. Zo zou er door sommigen best meer over de grotten verteld mogen worden of op bijzondere dingen gewezen mogen worden. Dit gebeurde nu bij in ieder geval één instructeur helemaal niet. Los daarvan was alles super! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Succesful Staff Away-Day for EU agency

We organised a successful staff Away-day with Venturix at their location in the Belgian Ardennes (Comblain-au-Point) at the end of September with the participation of 120+ staff. Together with the organisers at Venturix, we gave colleagues the option to choose between 2 different activities, organized in a morning and afternoon session. In-between both sessions, all colleagues joined in for a barbecue lunch at the main site. The day was a great success, and colleagues enjoyed a varied, fun and for those up for it, challenging programme. Regardless of the activity (GPS Hiking Tour, Shooting Challenge, Rope Course or Mountainbiking), colleagues had positive feedback, and attested to great opportunities for teambuilding and enjoyed their time getting to know colleagues better. The barbecue lunch prepared by Venturix was excellent, providing a good variety, as well as several options for those colleagues with specific dietary requirements. The planning of our Away-day was also made smooth with thanks to the support of the Venturix team, providing us with clear and timely information at all points of the process. When we needed urgent information or input, Venturix was always available to answer our questions or remarks and proved very flexible to our specific requirements. For our organisation size and requirements, Venturix provided a great offer, professional service, and reception of us as a group. We can therefore warmly recommend them to anyone looking to organise a similar day out for a similarly sized organisation.

 • Would you recommend us? Yes
10

Fantastisch!

Super leuke ochtend dankzij Ton! Het parcours is voor iedereen uitdagend en spannend, zowel jong als oud. De jongste bij ons was 7 jaar en de oudste 72 jaar en beide hebben het als super ervaren. Dit kwam ook zeker door de goede en leuke uitleg en hulp van Ton. Een aanrader voor iedereen!

 • Aanbevelen? Ja
6

Mooie locatie, goed onthaal, te duur…

We kennen de locatie goed . De steengroeve is precies groot genoeg voor een mooie en toch cosy groepsbeleving. De animatoren van Venturix waren deskundig en behulpzaam maar de band met de kinderen kon beter. Habbekrats werkt al meer dan dertig jaar met vele organisaties en heeft een goed zicht op de markt. Ik zou aanbevelen de prijzen te verlagen en dus ook de toegankelijkheid te verbeteren.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel en met passie zorgt Venturix dat alles tiptop in orde is

Een weekendje bushcraften, activiteiten en gezelligheid. Alles op terrein van venturix. Helemaal top. Ton en zijn team staan altijd bij als je iets nodig hebt en laten je nooit in de kou staan. Of regen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting ultieme ervaring

In een prachtig setting hebben we 3 dagen ontzettend genoten van onze eigen expeditie Robinson!

 • Aanbevelen? Ja
8

Professionals

Voor het eerst zijn wij met 2 klassen van de middelbare school op kamp geweest. Het doel hiervan was om de groep sterker te maken en elkaar beter te leren kennen. Dit had ik ook laten weten aan de organisatie. En wat een super begeleiding hebben wij gehad. Het gaat zo veel verder dan alleen het begeleiden van een activiteit. De begeleiders hadden oog voor de individuele leerling, maar ook de gehele groep. Het overwinnen van angsten en het naar mekaar omkijken kwam telkens terug. De accommodatie waar wij verbleven was qua comfort en hygiëne iets minder, maar de organisatie had alles goed geregeld betreft ontbijt, lunch en diner. Wij komen zeker weer terug, aangezien het veel heeft opgeleverd voor de groep.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel erg leuk!

Gezellig weekend gehad in de Ardennen met mijn zoon en andere gezinnen. Goede, vriendelijke en gezellige begeleiding door Venturix. Enige (kleine) minpuntje: de survival-activiteiten waren voor mijn zoon (van 11 jaar) wel een beetje te makkelijk, iets meer uitdaging was leuk geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring

Heerlijk overnacht in de steengroeve. Gastvrij ontvangen en lekker gegeten tijdens de BBQ. Prachtige omgeving en zeer vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke ervaring met vriendelijke host

Wij hadden een heel lekker en verzorgde BBQ alvorens aan een dropping te beginnen. Wij hadden een leuke gids die ons een degelijke uitleg gaf over wat ons te wachten stond. Top ervaring! Ook de voorafgaande contacten met Venturix waren steeds vriendelijk en correct! Wij bevelen Venturix heel erg aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

De speleologie was een geweldige activiteit, enerverend, spannend en met deskundige begeleiding

Met een klein gezelschap liepen we in 20 minuten door het bos naar de ingang van de grot. Vervolgens gingen we met overalls, helm en lampje als mijnwerkers naar binnen. In de grot was het kruipen, schuiven, glijden en klauteren in een bijzondere omgeving. Wij vonden het echt een mooie adrenaline-activiteit.

 • Aanbevelen? Ja
7

Leuke MTB tocht!

Enthousiaste ontvangst. Goede uitleg fiets en gps. Meerdere routes waren mogelijk. De MTB zelf schakelden niet super meer (voorste blad) maar dat mocht de pret niet drukken. Meestal redden we de klimmetjes wel..!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super outdoor ervaring!

Professionele organisatie met enthousiaste, prettige en positieve medewerkers die ons familie weekend ter ere van ons 25 jarig huwelijk zeker tot een succes hebben gemaakt! We werden vrijdagmiddag op locatie vriendelijk ontvangen waar we een leuke attentie in ontvangst mochten nemen (erg attent) voordat we aan ons challenge parcours begonnen. Zaterdag professioneel begeleidt bij het klimmen en abseilen en 's middags een uitdagende Speleologie tour. Zondag de laatste activiteit, een mountainbike tour met instructeur door het mooie landschap van de Ardennen. We hebben het sportieve weekend allen als heel positief ervaren, de sfeer was super relaxed en de activiteiten uitdagend genoeg. Dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
7

Leuke activiteiten!

Wij verbleven een weekend in de herberg met 3 activiteiten. De communicatie rondom de herberg had iets beter gemogen. Toen we er aankwamen was er niemand en moesten we bellen hoe en wat verder.. de wc's waren wel aan een poetsbeurt toe maar verder een heerlijke locatie! Mooi in een steengroeve met een kampvuurplaats. De activiteiten waren ook erg leuk! Al met al een super weekend gehad. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig weekend met mijn zoon

Een actief weekend in de Ardennen met je kind is enorm leuk! En alles was goed georganiseerd, we zijn niets te kort gekomen. Thanks.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer vriendelijke begeleiding met oog op beiligheid

Superleuk

 • Aanbevelen? Ja
7

Elk jaar weer superleuke ervaringen met alle kids olv. Ton van Grondelle

Het klim- en abseilparcours is elk jaar weer leuk om te doen. Op dit terrein kan een blind paard geen schade, dus voor pubers en kinderen ideaal. Voor de wachtenden is het wat karig, geen schoon water, nasty dixi's en spartaans zitten op de houten stoelen in de hete zon. Als deze punten verbeteren is het een 9,5 uit de 10. De BBQ maakt dan wel weer veel goed en het toffe parcours met de goede relaxte begeleiding van Ton ook. Kinderen blij, wij blij......

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele mooie ervaring voor ouder en kind

Het weer zat natuurlijk heel erg mee. We werden goed ontvangen. Kampvuur maakt ook meteen sfeer en zo leren we elkaar kennen. De opbouw van het weekend was ook zeer prettig. Rustig beginnen met 6 kamp en vervolgens de challenges doen. Op zondag klimmen en abseilen was ook prettig. Je kent de namen inmiddels en dat maakt het wel zo prettig, omdat je elkaar ook echt nodig hebt. Veiligheid staat voorop, dat merk ik bij elke activiteit die we deden. Uitleg was goed en kundig. Met vriendelijke groet, Tijmen

 • Aanbevelen? Ja
9

TOP WEEKEND

Geweldig weekend met mijn zoon gehad. 6-kamp spellen opdrachten, klimmen, abseilen, onder de sterren geslapen en top begeleiding. Wat beter kan is aangeven dat er voor de bivak ook eigen lekkernij mee genomen kan worden, wij waren zo ongeveer de enige die wat bij ons hadden. Verder echt een super aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Het was een super geslaagd weekend die de kids nooit meer gaan vergeten

Dag Ton, Het was extreem goed geslaagd. de kids en papa's van Daddycamp hebben genoten. Het programma was top, de voorbereidingen en met name het meedenken van venturix en de flexibiliteit waren klasse. Alles kon en niets moet. Ook ter plekke uitstekende begeleiding van venturix. Het slaapverblijf van voncken was super gelegen, zeker in de groeve met prachtige kampvuur plek. De ruimtes waren prima qua grootte. Wel vonden we dat het niet zo schoon was. Ik heb zelf 30 minuten alle toiletten gepoetst en in de slaapruimtes hingen ontzettend veel spinnenwebben en de boiler slaat de hele tijd uit, dus veel mensen hebben koud gedouched. Als het wat schoner was geweest scoren jullei wat mij betreft een 10. Gr Remy en tot de volgende ronde

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

wij hebben weer een super weekend mogen beleven bij jullie! goed eten en drinken, fantastisch leuke begeleiding en leuke uitdagingen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische ervaring rotsklimmen met mijn zoon in Comblain au Pont

Erg leuke middag rotsklimmen onder begeleiding van Wouter. Goede begeleiding en goede instructies op een prettige manier.

 • Aanbevelen? Ja

Over VenturiX Outdoor

Sinds 1994 organiseren wij outdoor activiteiten voor uw teambuilding of bedrijfsuitje, familie uitje of voor een leuke schoolreis of werkweek. Hiervoor beschikken wij over zo'n 25 ha eigen locaties in de Ardennen, vlak onder Luik. Daarnaast zijn wij tevens actief in Nederland, de overige delen van België en in bijvoorbeeld Slovenie en Noorwegen. U kunt bij ons terecht voor een enkele activiteit, maar ook voor een compleet arrangement, inclusief een mooie vakantiewoning, een hotel of camping. Ook kunnen wij voor u uw catering verzorgen. Alles wordt op maat voor u samengesteld. Door onze achtergrond en jarenlange ervaring in hospitality en events weten wij dat het verschil in de details zit.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd