hele vriendelijke maar vooral kundige mensen
Dhr Van der Linde is de vriendelijkheid zelve, stelt (indien nodig) ook de patiënt op zijn gemak. Tot nu toe uitgevoerde behandelingen, ook door de mondhygiënisten zijn van verre pijnlijk, super!
Een super tandarts! De tandarts communiceert heel goed over de opties die er zijn en geeft helder advies. Hij is goed (bij)geschoold en heeft een keurige praktijk. Met kinderen is hij super, het is een feest om bij Reinier in de stoel te mogen.
Na vele tandartspraktijken te hebben bezocht, nu eindelijk op een plek waar niet alleen zeer vakkundige mensen werken maar waar het team vertrouwen uitstraalt. Communicatief, professioneel & zorgvuldig!
Kundig en plezierig personeel.
Professionele klantbenadering Vriendelijk en betrokken
Ben altijd bank om te gaan, wordtgerudt gesteld door fijne mensen.
Gewoon goed.
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.