Voor het eerst na 32 jaar een nieuwe tandartsenpraktijk. De aanmelding ging soepel en de eerste intakent was prettig. Tijdens de intake besproken wie mijn vorige tandarts was en waarom ik de overstap maakte. De eerste behandeling was snel gepland, fijn dat snel kon. De eerste indruk is erg goed, er is tijd voor je en alles wordt goed uitgelegd. Fijne en moderne praktijk.
Als de tandarts uitloopt in tijd, mag dat geen invloed hebben op mijn behandeling. “Ik heb geen tijd om nu bij deze controle het gebit schoon te maken” vind ik onacceptabel. Ik ben dan ook erg benieuwd wat er op de factuur staat.
Goede deskundige behandeling.
Zeer tevreden over de praktijk
We komen al jarenlang bij Reinier en hij is een zeer fijne en deskundige tandarts.
Altijd op tijd, goed, gedegen en professioneel (heel indrukwekkend). Denken altijd mee voor de juiste oplossing.
Veel aandacht voor de persoon en niet alleen de tanden.
She was incredibly gentle and attentive. Her friendly approach made me feel comfortable. She provided helpful tips for maintaining oral health. My teeth feel amazing and I truly appreciate the care. Highly recommend!
Erg zorgvuldig en er wordt in de behandeling zeer rekening gehouden met mijn zorg (ik ben een angsthaas qua gebit)
vriendelijke benadering en mensen weten waar ze het over hebben
Zoals al jaren worden wij keurig op tijd geholpen, waarbij de behandeling op een nette en kundige manier wordt uitgevoerd. Eigenlijk is het geen tandarts maar een specialist die wat meer meedenkt,
Zo doorgaan
Afspraaktijd klopt voor 99%
Zeer professionele aanpak en goede informatie over wat er gaat gebeuren met de behandeling.
Bejegening, toelichting waren helder en objectief. Ik heb alleen hey eindrapport en behandelplan nog niet ontvangen
Goede ontvangst en vriendelijk geholpen.
Zeer professioneel en super vriendelijk!
Prettige omgang met de kinderen. Erg fijn!
Goede betrouwbare tandartsparktijk. Zowel tandarts als preventieassistentes.
altijd geruststellend, geen poespas maar met de nodige zorg voor de patiënt. Niet onbelangrijk ook zeer vakkundig.
Professionele Tandartsenpraktijk met idem personeel.
Tandarts is zeer vakkundig en communiceert duidelijk wat de opties zijn. Alleen jammer dat er een wachtlijst van 3 weken is eer dat een afgebroken kies gerepareerd kan worden.
Ben keurig benadert of ik de volgende dag naar de mondhygiënist wilde komen er was een plekje uitgevallen. , Super geregeld.
Zeer prettige ervaring, waarbij de behandeling prima is verlopen, alle tijd is genomen om alles duidelijk uit te leggen en voldoende tijd is geboden voor vragen.
nvt
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.