TPL is een zeer vakkundige praktijk. Hebben altijd aandacht, je krijgt altijd een goede uitleg. En de behandeling wordt zeer vakkundig, secuur, verricht. Ook voor de Mondhygiënist geldt dit, ondanks dat deze niet wordt genoemd. Ik ben zeer blij dat ik hier ieder half jaar naar toe mag.
Tussen door als alles uit mijn mond is even praatje dat maakt het toch gezellig
Super fijne praktijk! Ik word hier altijd vriendelijk ontvangen en de behandelingen verlopen kundig en pijnloos. De praktijk ziet er modern en schoon uit, en er hangt een ontspannen sfeer. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een goede tandarts!
Duidelijke uitleg, meedenken met client, vriendelijk. Hele prettige ervaring.
Op tijd beginnen. Uitleg wat er gebeuren gaat. Neemt de tijd. Pijnloos o.i.v. plaatselijke verdoving.
Gaatje onder oude vulling. Oude vulling uitgeboord (ik wilde zelf geen verdoving). Aligner vooraf bekeken, na afloop ook of alles perfect past. Tandarts en assistente werken als een geolied team stug door en daarna werd ik binnen een half uur "bevrijd" (5 mei)
Rustgevend.
Zeer klantvriendelijk, overlegd goed wat mogelijkheden zijn.
Zeer deskundig, goede uitleg, vriendelijk, op tijd, professioneel
mijn ervaring zeer goed
Ze was duidelijk, vriendelijk en efficiënt.
De wachtkamer gaf een huiselijke sfeer, waardoor je meer relax bent.
Ik ben door mijn eigen tandarts doorverwezen voor het vervangen van een stuk kunsttand aan mijn voortand. De oude is vervangen voor een geheel nieuwe vulling. Blij met het resultaat. Vragen die ik had zijn goed beantwoord.
Goed, zie verder
Mijn ervaring van 20+ jaar bij dezelfde tandarts, en bij TPL sinds de oprichting is positief door het vriendelijke en deskundige personeel.
De volgende dag na de behandeling telefonisch benaderd hoe het er mee ging.
Deskundig geholpen
Erg leuk dat er voornamelijk vrouwen werken! Ik heb zelf alleen maar fijne ervaringen bij jullie, terwijl ik de tandarts wel altijd een beetje eng vind. Sinds kort gaat mijn zoontje ook en daar was de tandarts super lief voor.
Mijn gebit is al JAREN bezit van TPL en dat zegt ALLES!
De tandarts vertelde me rustig en oordeelloos over de te verwachten behandeling en laat de regie bij mij. Hij legt heel goed uit wat er speelt in mijn gebit.
Goede zorg en advies
Niets aan toe te voegen.
Niet erg om naar de tandartsenpraktijk te gaan
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.