attent en zeer to the point
Door het verstrekken van de voucher konden wij de slagingskans en het te verwachten rendement van ons project in kaart brengen! De afhandeling (financiëel) moest wel erg volgens de regels, terwijl niet elk project daar precies inpast. Had wat flexibeler gemogen wat mij betreft
Snel helderheid op mijn vraag en soepel afhandeling.
Snelle reactie op ons voorstel, duidelijke communicatie
Wij bleken het eerste project te zijn en dat heeft geleid tot een aantal vragen die gaandeweg het traject nog beantwoord moesten worden. De investment manager was een prettige persoon die voortdurend meedacht in mogelijkheden. Het enige kritiekpuntje is dat sommige besluitvorming (veel) tijd in beslag nam.
Enige punt van contact bij OostNL is Jouke geweest, tot nu toe zeer prettige samenwerking. Jouke denkt duidelijk mee in de richting van onze onderneming en is ook buiten zijn functie betrokken bij de voortgang en faciliteren van goede connecties.
OostNL heeft ons middels het verstrekken van een groeiversneller voucher geholpen met het professionaliseren van onze propositie. Hierin hebben zij ons niet alleen financieel geholpen maar zeker ook met de feedback die vanuit hun betrokkenheid gegeven werd. Onze aanvraag vroeg enige flexibiliteit en OostNL is zeer bereid gebleken die extra stap voor ons te zetten.
De samenwerking met Oost Nederland is erop gericht om met een zorgvuldig scenario, de doelstelling van een onderhavig project met elkaar te realiseren.
Erg goed begeleid gedurende een subsidie aanvraag.
Deskundige en integere medewerkers die (pro)actief meedenken, interesse tonen en hulp bieden daar waar nodig. Soms duren trajecten wat lang, echter heeft dat te maken met de processen binnen de leveranciers van Oost NL (zoals Interreg).
Als (innovatief) ondernemer ben je intens fysiek en mentaal actief om je producten te ontwikkelen, deze te verbeteren en marktklaar te maken. Het organiseren van werkkapitaal is hier een belangrijk onderdeel in. Wanneer een ontwikkelmaatschappij als OostNL jouw hierin scherp kan ondersteunen scheelt dat erg veel tijd en verkort toegang tot kapitaal. Daarmee komt een product sneller tot stand en kan dan sneller de markt op. Dit geeft een concurrerend voordeel dat het verschil kan maken tussen winnen of te laat zijn. Dit is extreem belangrijk want als een dergelijke begeleiding niet goed is kan het vernietigend werken. (overladen van administratie, uitstel van beslissingen, vertraging van financiering, uitstellen van leveringen, ingewerkt personeel ontslaan...). De ondernemer moet dan aan "damage control" doen en heeft geen tijd meer om aan zijn "revolutionair" product te werken etc etc.
snelle invulling, inhoudelijk sterk, goede opvolging
We hebben vorig jaar Erwin Altena benaderd om een projectidee voor OP-Oost (CO2 reductie) te beoordelen. Hij heeft zowel via mail alsook face2face ons en onze klant Abbink goed begeleid. We kregen te horen wat hij van het idee vond, zowel de zwakke als positieve punten. Daarnaast heldere tips ontvangen over de te schrijven aanvraag, waar de focus op moest liggen en waar aandachtspunten lagen. Dit werkt erg prettig, ook richting de klant.
Ik ben zeer tevreden met de ondersteuning en de kwaliteit van advies van OOST NL. Denken mee, zijn pro actief en staan ons bij bij onze groei!
we hebben contact en begeleiding gehad van een zeer kritische maar correcte adviseur. Zijn input heeft geleid tot verheldering en duidelijk omschreven doelen. Super!
Hier werd maatwerk geleverd op een flexibele manier.
Snel en vlotte afhandeling met goede gesprekspartners.
Alles perfect verlopen via het digitale portal. Helder, eenvoudig en snel afgehandeld.
We have found the support given to us by Oost and Tom Runhaar to have been extremely helpful in our search for a 3PL provider in the Netherlands. From first introductions to help our the final selection Tom gave first-class advice throughout.
Ik heb regelmatig contact met Tom Runhaar van OostNL. Door de vele connecties die hij heeft kan hij goed adviseren waar je als ondernemer naar toe moet met je vragen of uitdagingen.
Zeer klant gericht, met de klant mee denkend in oplossingen op een prettige manier.
Bernold Kemperink and his colleagues have gone out of their way to set up meetings for me with a number of with potential business partners and customers. They also provided valuable feedback and insight into the Dutch market that has helped tremendously in formulating my business strategy. Bernold has also spend considerable time driving me around the region and showing me the tourist attractions and available facilities. My experience with Oost NL has been very positive and productive and I will recommend them to anyone wanting start a business in the region.
WELL ORGANISED, PROMPT, PROFESSIONAL AND HELPFULL
OostNL is een organisatie die oprechte interesse toont in zowel bedrijf als ondernemer. De tijd neemt om de (hulp)vraagstukken goed te begrijpen en hierdoor constructief en zo snel mogelijk stappen te kunnen zetten naar duidelijkheid en bijbehorende mogelijkheid van ondersteuning. Proactief wordt er meegedacht over meerdere oplossingen die zelfs nog niet in de scope van de ondernemer liggen.
Erg betrokken met de zaak
Laan van Malkenschoten 40
7333NP Apeldoorn
Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies Gelderland en Overijssel versterken wij de regionale economie. We laten ondernemers sneller innoveren, investeren en internationaliseren.