Vanaf begin inlevend in de familieproblematiek incl. de gepleegde ******.

In het begin een beetje afhoudend om in aktie te komen omdat er nog niet alles goed bekend was aangaande de gepleegde diefstal van een erfgename. Uiteindelijk hebben mijn kinderen en ikzelf als erfgenaam besloten om middels de rechtbank af te zien van een eventuele erfenis. Hiermede hebben wij het tijdperk van moeder die 98 jaar was geworden hoe dan ook onprettig afgesloten. Wij willen rust en die dochter van moeder uit Duitsland nooit meer horen...... De contacten met mevr. Sanne Odekerken zijn gedaan per e-mail.

Betrouwbaar en betrokken

Zowel emotionele als ook vakinhoudelijke steun. Consensus gevonden, waarmee twee partijen tevreden zijn.

• Betrokkenheid

Goede begeleiding van de zaak

Mijn ex-partner vond de scheiding allemaal te langzaam gaan en dus schakelde zij de meest vervelende advocaat van Breda in. Daar kon ik alleen niet tegenop. Na enig zoekwerk kwam ik bij mr. Oderkerken terecht. Ik dank voor de uitstekende hulp, waarbij positieve steun werd gegeven maar ook met feiten werd geconfronteerd. Dank zij de ondersteuning en dankzij de medewerking van mijn bank is het resultaat dat ik zonder ruzie gescheiden ben. En dat mijn planning niet is verstoord door de advocaat van mijn ex. Dank, Peter

• Betrokkenheid

Goed begeleid tijdens de hele zaak.

Top en zeker een aanbeveling!

• Betrokkenheid

professioneel en met kennis van zaken

Sanne heb ik ervaren als een pro-actieve, realistische advocaat met kennis van zaken (erfrecht)

Toegeweid om te helpen

Vriendelijk, open, eerlijk en behulpzaam

• Betrokkenheid

Goed mijn zaak behartigd, verstand van zaken

Linda heeft veel werk verzet, het was geen allerdaagse zaak, uiteindelijk ben ik tevreden over het resultaat.

• Betrokkenheid

Fijne begeleiding met persoonlijke aandacht en inhoudelijke deskundigheid

Linda Küppers heeft ons van het begin van echtscheidingsgesprekken tot aan de inschrijving in de burgerlijke stand heel prettig en deskundig begeleid. Ik kan haar aanbevelen om haar persoonlijke betrokkenheid en energieke gerichtheid.

Zeer vriendelijk, professionele Advocaat

Zeer goed en vriendelijk geholpen met hart voor de client. Maar toch ook heel goed en zakelijk. Heldere communicatie.

• Betrokkenheid

Mr. Kuppers is een kundige advocate die weet waar ze over praat

Mr. Kuppers legt duidelijk uit wat het verschil is tussen wat realistisch is en wat je emotioneel uit een scheiding zou willen halen. Ze geeft een goed advies, gericht op de persoonlijke situatie. Zorgt voor rust in het proces en zorgt voor een snelle afwikkeling.

• Betrokkenheid

Rust, respect en goed luisterend oor

In een soort van emotionele carrousel wist Sanne tijdens de gesprekken rust in het geheel te houden en de situatie goed te inventariseren en toe te lichten

Professioneel en Persoonlijk

Linda is professional met oog voor de personen achter de zaak.

Zeer vakkundig geholpen

Knappe prestatie :-)

Ik vind dat het proces erg goed is begeleid door Linda. Zelf had ik nogal een hard hoofd in met name de voortgang. Uiteindelijk is het binnen een jaar afgerond (eerste gesprek was op 5/1/18, getekende overeenkomst op 21/11/18). Misschien is dit voor 'gemiddelde' begrippen lang, voor mij was het meer dan acceptabel. Ik weet dat ik tijdens het proces nogal heb 'gedrukt' om snelheid erin te houden. Maar dat was vooral ook om het niet nog langer te laten duren. Ik heb bijzonder veel waardering voor de manier waarop Linda haar geduld bleef bewaren, onpartijdig bleef zijn maar toch de vaart erin hield. We hebben het haar niet makkelijk gemaakt, er kwamen veel emoties en oud zeer bij kijken (dat zal niet nieuw zijn vermoed ik). Dus algemeen: zeer lovenswaardig! Enige puntje van aandacht vind ik de cijfermatigheid. Ik had niet altijd het idee dat Linda de 'cijfers' goed voor ogen had...

• Betrokkenheid

Ik ben erg goed geholpen, er wordt genoeg tijd genomen voor je en geven goed advies. Erg tevreden het was een fijne samenwerking. Ik raad Kuppers & Odekerken advocaten aan.

• Betrokkenheid

professionele aanpak met verstand van zaken

De ervaring met jullie als kantoor is zeer positief. Sanne is een hele lieve vrouw met enorm veel kennis die ze op een begrijpelijke manier kan overbrengen. Ik heb enorm veel steun aan haar gehad en ben dan ook erg tevreden.

Zeer tevreden.

Tevreden.. geen minpunten. Goede adviezen. Snelle communicatie.

• Betrokkenheid

Uiterst professioneel en prettig.

Kuppers en Odekerken staat op een uiterst professionele wijze bij moeilijke juridische kwesties. Door ook nog oog te blijven houden voor het menselijke aspect is het tevens een hele prettige samenwerking.

Ginnekenweg 185

4835NA Breda

Over Küppers & Odekerken Advocaten

Wat Küppers & Odekerken advocaten onderscheidt, is dat zij u vanaf het allereerste gesprek helderheid bieden. Over hun aanpak. Het emotionele, maar ook administratieve proces waar u voor staat. Wat u van hen mag verwachten - en zij van u. En natuurlijk de kosten waarmee u moet rekenen als u voor de ene of andere optie kiest. Een manier van werken die voor alle partijen overzicht schept, rust geeft en de gemoederen niet afleidt van het doel: de oplossing bereiken die u op lange termijn het meeste geluk brengt.

Over Advocaatscore.nl