Ik ben vooral blij doordat er snel gehandeld werd.
Communicatie was erg goed. Ik had mw i.ooms als advocaat. Heel het proces is zij altijd bereikbaar en meedenkend voor mij geweest. In de toekomst zal ik haar zeker als advocaat willen behouden. Bedankt voor het snelle proces en de geduld met mij! Top ADVOCAAT!!!!
Eerste indruk was meteen goed, heel fijn geholpen met mijn zoon. Gaf hem een vertrouwd gevoel, want hij was zo zenuwachtig. Daarna had ik jullie weer nodig, en alles in één dag geregeld Alles goed geregeld en hele fijne communicatie. Ik ga snel weer terug komen, en dat ook met alle vertrouwen dat ook dat goed komt
De advocaat die mij echt geholpen heeft, wist mij heel erg op mijn gemak te weten te stellen en hield nauw contact. neemt echt de tijd en bereid zich goed voor. Heeft mij inhoudelijk goed bijgestaan. Mocht er helaas ooit een advocaat aan te pas moeten komen zal ik toch nog naar Dhr. Pedram Ghasemi willen refereren. Nogmaals bedankt,
Guy is altijd goed bereikbaar en denkt met je mee.
Heb een heel goeie ervaring met Guy in mijn straf zaak na in eerst aanleg 5,5 jaar als eis te horen gekregen in Maastricht heeft Guy gelijk beroep aan getekend. Na mijn hoger beroep in Den Bosch bleef er maar een jaar van over dus mocht gelijk na huis
Mijn ervaring met Noortje is zeer positief. Ze haalt de complexiteit uit (de beleving van) de gehele procedure en begrijpt menselijk gedrag versus het delict als geen ander. Noortje is doortastend, komt snel tot concretie en maakt zaken niet onnodig nog ingewikkelder of belastender. Altijd bereikbaar, altijd vanuit begrip, altijd volgens afspraak. Kortom: briljant mens, een minstens zo briljante raadsvrouw.
Noortje is een uitzonderlijk betrokken en professionele advocaat die mij enorm heeft geholpen in een moeilijke periode. Mijn ervaring omschrijf ik als volgt Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen en begrepen. Noortje combineert een hoog niveau van professionaliteit met echte menselijkheid. Ze communiceert helder, denkt strategisch mee en blijft rustig en scherp, ook onder druk. Haar steun en toewijding hebben voor mij echt het verschil gemaakt. Ik ben haar zeer dankbaar en kan haar van harte aanbevelen. Aanbevelen? Ja, absoluut.
Wat een mooi persoon en wat een geweldige advocaat! Ik raad deze aan. Ijzersterk is ze
Ik denk dat de straffen normaliter vele malen hoger zijn dat dat er aan mij toegekend is
Geholpen zoals verwacht.
Advocaat Noor Lut is voor ons (als familie) - zonder enige twijfel - een game changer geweest in een zeer moeizaam en langlopend strafrechtelijk verhaal. Wij durven te stellen dat zij als eerste strafrechtadvocaat die wij troffen in 25 jaar werkelijk betrokkenheid heeft laten zien, waardoor de inhoud van zeer complexe zaken bespreken in plaats van moeilijk logisch en vanzelfsprekend werd. En alle vervolg - inclusief de voorbereiding op en begeleiding bij rechtszittingen - ging daardoor uiterst natuurlijk, op basis van een zekere intermenselijke en (professionele) gelijkwaardigheid én was bovendien altijd warm en respectvol. Simpel verhaal: deze advocaat zouden wij iedereen gunnen! Geen stroeve juridische of formele communicatie maar ALTIJD van mens tot mens, zodat zaken werkelijk als ‘samen aanpakken’ voelden.
Ik ben deze advocaat uitermate dankbaar voor de voortreffelijke en professionele bijstand in mijn zaak, die zowel internationale als nationale aspecten kende. Vanaf het eerste moment gaf hij mij het vertrouwen dat mijn zaak in deskundige handen was. Hij luistert aandachtig en neemt de tijd om alle details te begrijpen. Op basis daarvan bouwt hij een strategische en juridisch zeer solide verdediging op, waar geen steek aan los zit. Hij is niet alleen een scherp analyticus en een uiterst bekwame pleiter, maar ook fijn in de omgang. Hij geeft je direct het gevoel dat hij alles in het werk zal stellen en voor je zal vechten. Zijn inzet en toewijding zijn ongeëvenaard. Ik heb het gevoel dat ik alles aan deze advocaat te danken heb. Zonder zijn expertise en vasthoudendheid was de uitkomst waarschijnlijk heel anders geweest. Hij verdient het om hoog in het vaandel te worden gezet. Ik beveel deze advocaat dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een topstrateeg op het gebied van strafrecht, of de zaak nu nationaal of internationaal van aard is. Een absolute aanrader.
Ik ben uitmuntend geholpen door mijn guy koppen. Hij beschikt over een zeer uitgebreide kennis van zaken en wist mijn situatie snel en doeltreffend aan te pakken. De communicatie was helder, professioneel en geruststellend. Ik voelde mij serieus genomen en goed vertegenwoordigd. Absoluut een aanrader. Case gewonnen en closed mijn dank.
Menselijke benadering, begripvol, en vol voor de mogelijke kansen gaan tot het einde!
Ik heb heel veel steun gehad & dankbaar hoe goed ik ben geholpen
Ben goed bij gestaan door Iris ze weet wat ze doet en durft ook nog eens mijn ervaring was goed het voelde fijn om haar naast je te hebben goed werk gedaan en het beste resultaat
Goed advies en duidelijke samenwerking
Ik kwam bij mevrouw Lut met een zeldzame en complexe zaak. Ondanks de complexiteit werd er weinig tijd genomen om goed naar de zaak en omstandigheden te kijken. Afspraken werden meermaals last minute afgezegd, wat ik erg vervelend vond, en kreeg een week voor de zitting te horen dat ik werd geholpen door een collega ipv mevrouw Lut zelf, wat in principe niet erg is, maar apart dat ik dat pas laat te horen kreeg. Haar collega was reëel wat positief was, maar toch had ik meer inzet verwacht. Pleidooi was erg globaal en niet echt onderbouwd, ik miste ingang op detail.
Deze topper, Heeft wat onmogelijk, toch voor elkaar gekregen!
Dhr Koppen heeft me het vertrouwen gegeven door zijn deskundigheid, duidelijke uitleg en menselijke benadering. Hij neemt de tijd om je te woord te staan en gaf me het vertrouwen dat hij mijn belangen vertegenwoordigde. Voor een ieder in een lastige situatie zou ik dit kantoor aanraden!
Complimenten voor jullie succesvolle aanpak! Jullie inzet en vakmanschap leveren positieve resultaten op.
Eerste kennismaking prettig, begripvol en duidelijk. Zijn analyse van de zaak was helder, puntig en gaf een duidelijk beeld van de situatie. De acties die door Mr Koppen voorgesteld werden waren to the point en werden vooraf besproken. De definitieve uitslag was volgens verwachting en tevredenstellend. Ik kreeg goede ondersteuning wanneer nodig.
Duidelijke en transparante begeleiding in een moeilijke periode
In het kader van een incident bij de GGZE hadden we met spoed juridische bijstand nodig voor mijn zwager. Via de financiële bewindvoerder van mijn zwager werd ik doorverwezen naar Koppen & Lut Advocaten. Nog diezelfde dag nam ik contact op met Noortje Lut, en vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat ik met een echte professional te maken had. Noortje Lut is een zeer deskundige advocaat die niet alleen goed op de hoogte is van het recht, maar ook helder communiceert. Ze nam de tijd om alles uit te leggen en gaf ons meteen vertrouwen in de zaak. Dankzij haar inzet is de zaak tegen mijn zwager geseponeerd, en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. De snelle en efficiënte afhandeling, gecombineerd met de persoonlijke benadering, maken Koppen & Lut Advocaten een kantoor waar ik in de toekomst zonder twijfel opnieuw naartoe zal gaan als ik juridische bijstand nodig heb. Een absolute aanrader!