Laden reviews...
102 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten vooral waarderen dat het personeel vriendelijk is, er duidelijke informatie over kosten is en de service betrouwbaar is. De communicatie en het oplossen van problemen worden regelmatig genoemd. Over het geheel genomen wordt de ervaring als professioneel en betrouwbaar omschreven, met stipte afspraken en snelle service.
Wordt helder gecommuniceerd zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Vriendelijke mensen. Ik kom er al een aantal jaren en ben zeer tevreden.
23 June 2026
Martin
Sint-Michielsgestel
Het contact verloopt prima, makkelijk in line een afspraak in te plannen voor zowel de autokeuring als de beurt. Communicatie vooraf over te te verwachte onkosten Fijne garage met prettige medewerkers. Aan te raden dus.
19 June 2026
Marianne
SCHIJNDEL
Vriendelijk, flexibel, goede service en niet onbelangrijk; duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Prima ervaring!
17 June 2026
komen afspraken goed na.
2 June 2026
Gijs
SCHIJNDEL
Al jaren klant, tot nu toe zeer tevreden over reparaties en banden.
31 May 2026
Christ
SCHIJNDEL
Snel geholpen met duidelijke indicatie van de kosten . Er wordt altijd overleg gepleegd. Open en eerlijk
30 May 2026
Fred
Schijndel
ik wordt goed geholpen in deze Garage
9 May 2026
mien ploegmakers
VINKEL
APK en beurt voor mijn camper, zoals altijd. Aankondiging grote beurt volgende keer.heel attent.
9 May 2026
Ton
'S-HERTOGENBOSCH
Zeer vakbekwaam
6 May 2026
W.
Sint-Oedenrode
Vooraf gemaakte afspraken werden gewoon nagekomen. De rekening - alhoewel pijnlijk - was duidelijk en er waren geen verassingen, mede dankzij jullie telefoontje vooraf met informatie over de te verwachte werkzaamheden en kosten schatting ervoor.
5 May 2026
John
SCHIJNDEL
Snelle afspraak kunnen maken en vlugge reparatie. Altijd erg vriendelijk en meedenkend
30 April 2026
Hans
SCHIJNDEL
Makkelijk met afspraken maken, duidlijk in wat er gedaan moet en kan worden incl. Een duidelijke kosten indicatie.
29 April 2026
Hans
Sint-Oedenrode
Hier vind ik nog de vakman die ook naar de klant luistert en mij het blijde gevoel geeft dat ik gewaardeerd wordt als klant. Bij alle dealers ben ik zo ondertussen kwijt geraakt dat de klant hun verdienmodel is; daar ben ik een nummer en als ik niet pas in de processen of regels met mijn terechte vraag, begint het spel daar doorheen te breken. Bij Olie & Zo krijg ik weer energie van het fijne klantcontact en het vakmanschap. Ik hoop nog heel lang dit vinden bij Olie & Zo. Goed werk, mannen!
26 April 2026
Irene
24 April 2026
Jeanne
SCHIJNDEL
Afspraak maken via app gaat gemakkelijk en de medewerkers zijn altijd vriendelijk en duidelijk.
23 April 2026
René
SCHIJNDEL
Zoals gewoonlijk prima service, klantvriendelijk en deskundig personeel.
22 April 2026
Sjan
SINT OEDENRODE
Ooooooo
21 April 2026
Bert
Sint-Oedenrode
goed geholpen aan balie .Bij het brengen en ophalen van auto..
19 April 2026
Behulpzaam en vlug geholpen
16 April 2026
Berry
SCHIJNDEL
Altijd een luisterend oor, een heel goede service
15 April 2026
Rieky
SINT-OEDENRODE
Hier een afneembare trekhaak laten monteren. Alles is super verlopen, van telefonisch contact tot en met afspraak en montage.
14 April 2026
Bert
Berlicum
Goede service en altijd vriendelijk goed advies
10 April 2026
Doortje Bekers-Bozelie
Schijndel
Bovenstaand bericht zegt genoeg lijkt me.
8 April 2026
John
Schijndel
Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!
Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.
Galvaniweg 24
5482 TN Schijndel