Geweldige garage

Goed personeel,uitmuntende service Klasse bedrijf

Zeer betrouwbaar

Fijne garage met goede service Erg betrouwbaar

helemaal top, eerlijke, goede en betrouwbare service

opzoek naar een vervangende auto, kwamen we uit bij garagebedrijf herman lubbers. dat voelde direct goed. duidelijke info en advies. mooie en goede auto gekocht bij hem. uitstekende service! inclusief garantie!

Vakkundig

Goed en op een prettige manier geholpen.

Ga zo door

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer. Vriendelijke en behulpzaam personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 2006 heb ik mijn auto’s bij Herman Lubbers in onderhoud na aanbeveling van kennissen. De reparaties en de vakkundige adviezen hebben ervoor gezorgd dat ik probleemloos van jaar tot jaar kan rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat vooral opvalt is dat het bedrijf heel snel de juiste onderdelen weet te bemachtigen bij zowel nieuwe auto’s als bij oldtimers en deze zonder al te veel extra kosten snel weet te monteren. Ik heb nooit het gevoel gehad dat men hier misbruik maakt van de expertise die het bedrijf heeft. Ik word altijd snel op de hoogte gebracht van wat er gedaan moet worden aan de auto en hoe lang het gaat duren. De verwachte kosten komen altijd overeen met de daadwerkelijke kosten. Kortom een mooi en eerlijk bedrijf. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct bedrijf, passie voor het werk, mee denkend en oplossing gericht.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf beter dan voorheen. Blij met Ricardo!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam voor de bandenwissel, op zich een eenvoudig werk, maar de auto toch even op de brug gezet om iets anders te checken. Werd door mij zeer op prijs gesteld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik binnen kwam bij de receptie en werd geholpen door de dame van de receptie voelde ik mij gelijk al thuis. Ook had ik er direct een goed over omdat zij meer techniek van auto\'s heeft als menige volslagen automonteur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden! Al jaren overigens!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitzonderlijk vriendelijk en kundig personeel. Duidelijk qua uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! Goede service, altijd een stapje meer! Bereid om mee te denken, zeer klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super, erg behulpzaam en meedenkend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij Lubbers met mijn auto\'s en ik word daar altijd uitstekend geholpen. Zeer kundige en vriendelijke medewerkers. Men luistert goed en ze bellen tijdens de klus eventueel nog even om te overleggen over dingen die ze zijn tegengekomen. Eerlijk advies daarbij en geen verrassingen qua prijs, dus dat is prettig. Achteraf ook altijd een duidelijke uitleg bij de factuur, over wat er gedaan is en waarom etc. Prima zaak dus!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen met deze garage. Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen en de auto staat altijd netjes klaar op de afgesproken tijd zonder verassingen achteraf. Ze proberen ook altijd met je mee denken als dat nodig is. Ik blijf hier zeker terug komen en raadt deze garage dan ook aan iedereen aan!

Ambachtsweg 1

1271AL Huizen